Intratuin aanwinst

Mijn favorieten van dit moment.

Weer eens wat random favorieten van dit moment in dit blog artikel. Surprise. Het weer komt er niet in voor. Het is hier vrijdag begonnen met sneeuwen en het is nog steeds niet gestopt. De helft van Nederland stond dit weekend te springen van geluk en begaf zich in de witte poeder. Ik ben gisteren de deur niet uit geweest en mijn humeur was te meten aan de temperatuur buiten.

Ik ben toe aan fatsoenlijk daglicht, het liefst een klein zonnetje. Het weekend was het continu grijs en donker en de lampen in huis bleven de hele dag aan. Niet leuk als je foto’s wilt maken en niet leuk als je zoals ik gewoon behoefte hebt aan normaal dag licht. Ik word een beetje somber van dat grijze continu. Ook vond ik het helemaal niet tof om vandaag glibberend naar mijn werk te vertrekken. Oke, genoeg geklaagd. Door naar de favorieten, dingen waar ik wel blij van werd de afgelopen weken.

Favoriete liedje: Ik draaide de afgelopen weken 2 nummers heel vaak. Ik ontdekte ze beide geloof ik via de serie Riverdale en het zijn heerlijke nummers om hard te draaien. Vooral in de auto ; ) Het eerste nummer is van The Phantoms en heet Watch me en de tweede is Bad man van Esterly.

Favoriete film: We keken afgelopen weekend naar de nieuwe Spider-man film en ik vond hem erg leuk. Er zat humor in, een goed verhaal en leuke acteurs. Deze nieuwe Marvel film viel in de smaak!

Favoriete nieuwe aanwinst: Moeilijk kiezen! We hebben de afgelopen tijd heel veel nieuwe items gekocht. Van de vloer tot gordijnen, naar een tv kast en nieuwe planten. Ik vind het allemaal mooi en gaaf. Op dit moment ga ik dan toch voor wat we het laatst nieuw gekocht hebben en dat is een hangplanten pot. We zagen hem bij Intratuin en waren er gelijk verliefd op.

Favoriete serie: The Walking Dead. Het blijft mijn favoriete serie en Tommy en ik vinden het nog steeds spannend. Iedere maandag avond zitten we trouw voor de buis en is het zombie tijd.

Monstera blad

Favoriete nieuwe plant: De Monstera, gatenplant. Niet alleen mijn nieuwe favoriet maar ook de favoriete plant van Tommy. Tommy en ik hebben de afgelopen week aardig wat nieuwe planten aangeschaft, we zijn zelfs nog niet klaar. We willen nog meer planten. Deze plant is alleen wel echt een ding wat al heel lang op de wensenlijst stond. Was dus super leuk om hem samen uit te gaan zoeken en we zijn allebei heel blij met dit monster : ) 

Favoriete kledingstuk: Het warme groene vest wat ik ook op mijn profiel foto draag. Met deze dagen ben ik echt een kou kleum en het vest is heerlijk warm. Ook zit het lekker en kan het zo’n beetje overal bij gedragen worden. Absoluut een favoriet!

Favoriete eten: Kaas fondue! We hebben het in 2 weken tijd 2 keer gegeten en beide keren was het weer heerlijk! Heel ongezond maar zo lekker!

Wat is op dit moment een favoriet item van jou?

9 gedachten over “Mijn favorieten van dit moment.”

  1. Ik heb al zeker twee weken zin in kaas fondue! Vorige week zat ik voor de buis voor een nieuwe aflevering van TWD en mwah ik vind het niet zo sterk als de vorige seizoenen hoor. Ik heb een paar afleveringen gemist maar volgens mijn man hoef ik die niet terug te kijken want ik heb niet veel gemist zegt hij. Vanavond ga ik er weer voor zitten hoor 😉

  2. Super leuk! Ik kende dat nummer nog niet. Haha en de Walking Death blijven mensen mij maar aanbevelen, maar nog stééds ben ik er niet aan begonnen. Die plant vind ik trouwens ook super mooi! ❁
    Liefs, Florentine

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven