29 In Home/ Interieur inspiratie

Mijn mooie tut plekje..

Had ik al eens verteld dat Tommy anti rommel is? Dat Tommy soms zegt: “Eerst die rotzooi maar eens opruimen vanmiddag” en dat ik dan niet begrijpend de kamer rond kijk.. Welke rotzooi? Had ik ook wel eens verteld dat ik een rommelmaker ben in sommige opzichten? Niet? Nou ik ben dus best een sloddervos soms en ik heb daar een heel mooi voorbeeld van..

Het nachtkastje van Sammie drama..

Toen ik en Tommy begonnen met daten had hij 1 nachtkastje aan zijn kant van het bed (ik heb dat nooit zo goed begrepen.. Ik zou er gelijk 2 kopen.. 2 dezelfde) en hij heeft er later 1 bij gekocht voor aan mijn kant.. Nou ja, niet echt een nachtkastje maar zo’n lack tafeltje van Ikea, zodat ik wat spulletjes kon neerleggen als ik bleef slapen. Inmiddels blijf ik iedere nacht slapen (ja dat heet samenwonen) en lag er altijd een stapel spullen op dat tafeltje.

Ik vond het wel irritant omdat het ding geen lades had en het nog een klein beetje voelde als logeren maar ik stoorde me er verder niet aan.. Tommy wel.. Voor Tommy was die stapel spullen een doorn in het oog want het was moeilijk schoon te houden, als hij de boel wilde stofzuigen moest eerst alles er af en een kop thee neer zetten in de ochtend was een soort van onoplosbare puzzel.

Er moest dus een nachtkastje komen maar die hij al had hebben ze niet meer en ik vind 2 verschillende nachtkastjes niet mooi. Het zou ook niet ons te kort aan opberg ruimte oplossen dus kochten we een flinke lade kast bij Ikea en daar past alles in en hij is precies de juiste hoogte dat ik er van uit bed nog bij kan.

tut plekje sammie1Maar bij Ikea werd ik verliefd op een spiegel en op een laptop tafeltje.. Niet voor mijn laptop maar voor mijn parfum en sieraden en make-up troep. Tommy vond het ook wel mooi en taaaadaaaa.. Dit mooie plekje in de slaapkamer is nu van mij!

 • Marion
  maart 9, 2015 at 8:01 am

  Wauw! Dat ziet er echt supermooi uit! En nu wel zo netjes houden, hè? 😉

  • zosammie
   maart 9, 2015 at 11:34 am

   ik ga mijn best doen 😉

 • Jenn
  maart 9, 2015 at 8:10 am

  Ziet er mooi uit!

 • jackie
  maart 9, 2015 at 9:24 am

  uhhhh, en dat plekje ga je ook netjes houden ?? bij mij zit juist mijn make up plekje er uit alsof er een heuse filmploeg aan het werk ik geweest, hahaha
  Toch wel heel gaaf dit, ik wil ook graag een (ouderwetse)kaptafel

  • zosammie
   maart 9, 2015 at 11:34 am

   ik ga het proberen 😉

 • Sophie
  maart 9, 2015 at 9:50 am

  Het ziet er inderdaad heel mooi uit zo dat setje bij elkaar!

 • Esther
  maart 9, 2015 at 10:15 am

  Wat een prachtig plekje! Heel fijn dat je daar je make-up en dergelijke allemaal kan doen. Ziet er heel tof en vintage uit! I love it<3

 • Maggie
  maart 9, 2015 at 10:16 am

  Wauw!! Goed opgelost!! 🙂

 • Morgaine
  maart 9, 2015 at 10:30 am

  hahaha, herkenbaar van de 2 verschillende kastjes, alleen heb ik er wel 2 van gelijke hoogte en beiden met laden erin, kortom, het is alleen de buitenkant die afwijkt, verder is het exact hetzelfde en is de kant waar nu nog niemand slaapt dan ook meer leeg dan vol. Daar bewaar ik een paar spullen in, maar dat zou ik zo uit kunnen ruimen en elders kunnen bewaren, lol…

  Mijn kant, is een sokkenlade en de ondergoed lade eigenlijk, plus nog wat bodylotion en dat soort dingen, moet ik ook weer eens uitmesten eigenlijk.

  Die tafel met spiegel, die is wel supergaaf ook!

 • zomersproetje
  maart 9, 2015 at 11:44 am

  Hehe eindelijk een eigen plekje :-), mooi! Maar ik ken het ook wel haha. Meet another miss sloddervos.. Ruud is net zo als jouw mannetje. Toch geeft hij mij vaak de ‘schuld’ als hij iets niet kan vinden (en dus zelf ergens anders heeft neergelegd)… Mannen!x

  • zosammie
   maart 9, 2015 at 11:46 am

   haha herkenbaar!

 • Nesrin
  maart 9, 2015 at 12:45 pm

  Heel leuk! Ik vind de spiegel echt gaaf. Oh ik mis hier nog steeds een kaptafel achtig gebied just for me. Mooi plekje hoor!

 • Amy
  maart 9, 2015 at 1:24 pm

  Wat een leuk tafeltje! Fijn om zo’n eigen plekje te hebben.. Leuk!

 • Northflix
  maart 9, 2015 at 1:25 pm

  Mooi hoekje, hoor! En wat netjes…
  Mijn ‘tut hoekje’… Pff, daar ligt toch een troep!

 • Saar
  maart 9, 2015 at 1:52 pm

  Ja ik vind het tafeltje ook heel mooi!

 • Paul
  maart 9, 2015 at 2:17 pm

  Daar kan heel veel rommel op worden uitgestald, en dan past er zelfs nog een kop thee bij! Maarreh, dit tafeltje is natuurlijk alleen zo mooi als je het lekker leeg houdt, daar moet ik Tommy toch gelijk in geven.

 • Xaviera
  maart 9, 2015 at 4:31 pm

  Wat een mooie plek! Prachtig die tafel en de spiegel. 🙂

 • Josanne
  maart 9, 2015 at 4:58 pm

  Gave spiegel, oh wat een mooi ding!

 • Billy
  maart 9, 2015 at 5:05 pm

  ik hou ook niet van rommel, iedere oplossing om het netjes te houden is dus prima!

  😉

 • Sas
  maart 9, 2015 at 5:30 pm

  wat een fijn plekje<3
  Heel erg veel plezier ermee. Succes met het netjes houden 😉

 • Evelien
  maart 9, 2015 at 6:03 pm

  Och ik ben ook zo’n rommelmaakster! Mijn badkamer is het enigste dat altijd proper ligt en dat komt misschien wel door dat er meer make-up en verzorgingsproducten aan mijn bureau en eetplaats blijven staan dan in mijn badkamer ;). Ik ben helemaal fan van je tafel! Ik denk deze eerder gespot te hebben bij VeraCamilla, zei sprak er ook vol lof over!

 • Wanda
  maart 9, 2015 at 7:12 pm

  Krijgen we dan straks een update van hoe het er over een maandje uit ziet? Mij zou het echt niet lukken om er zo weinig op te zetten!

 • Cassilda
  maart 9, 2015 at 8:24 pm

  Het ziet er erg mooi uit zo, maar alles kan wel een beetje rommel gebruiken toch. Er is leven in de brouwerij kinda thingy

 • Deisy
  maart 9, 2015 at 9:13 pm

  Wat mooi zeg meis en de situatie die jij beschrijft is heel -maar dan ook heel- herkenbaar 😉 Moest echt even lachen hihi. X

 • Joor
  maart 10, 2015 at 3:48 pm

  wauw wat ziet het er super mooi uit <3 gaaf plekje zeg !!! 🙂

 • onderdeblauweregen
  maart 10, 2015 at 8:00 pm

  Hahaha een goed evenwicht dus bij jullie; jij brengt wat reuring en hij houd je een beetje in toom :p
  Mooi plekje zo, die spiegel vind ik ook erg gaaf!

 • Estrella
  maart 12, 2015 at 9:46 pm

  Ziet er goed uit! Ik maak me altijd in de badkamer op. Daar bewaar ik m’n make-up ook. Héél slecht, maar mezelf opmaken op de slaapkamer in zo’n kleine spiegel lukt me echt niet.

 • Lies
  maart 16, 2015 at 8:20 pm

  Aah! Die is veel mooier dan mijn tut plekje <3!

 • Floor Daasvand
  maart 17, 2015 at 10:05 pm

  Ah mooi plekje is het geworden! Ik ben zelf ook niet de meest nette persoon en ik vond het dus ook reuze knap van mezelf dat ik mijn slaapkamer ruim 2 maanden netjes heb gehouden. Inmiddels is het weer een chaos hihi!