Mijn mooie tut plekje..

Had ik al eens verteld dat Tommy anti rommel is? Dat Tommy soms zegt: “Eerst die rotzooi maar eens opruimen vanmiddag” en dat ik dan niet begrijpend de kamer rond kijk.. Welke rotzooi? Had ik ook wel eens verteld dat ik een rommelmaker ben in sommige opzichten? Niet? Nou ik ben dus best een sloddervos soms en ik heb daar een heel mooi voorbeeld van..

Het nachtkastje van Sammie drama..

Toen ik en Tommy begonnen met daten had hij 1 nachtkastje aan zijn kant van het bed (ik heb dat nooit zo goed begrepen.. Ik zou er gelijk 2 kopen.. 2 dezelfde) en hij heeft er later 1 bij gekocht voor aan mijn kant.. Nou ja, niet echt een nachtkastje maar zo’n lack tafeltje van Ikea, zodat ik wat spulletjes kon neerleggen als ik bleef slapen. Inmiddels blijf ik iedere nacht slapen (ja dat heet samenwonen) en lag er altijd een stapel spullen op dat tafeltje.

Ik vond het wel irritant omdat het ding geen lades had en het nog een klein beetje voelde als logeren maar ik stoorde me er verder niet aan.. Tommy wel.. Voor Tommy was die stapel spullen een doorn in het oog want het was moeilijk schoon te houden, als hij de boel wilde stofzuigen moest eerst alles er af en een kop thee neer zetten in de ochtend was een soort van onoplosbare puzzel.

Er moest dus een nachtkastje komen maar die hij al had hebben ze niet meer en ik vind 2 verschillende nachtkastjes niet mooi. Het zou ook niet ons te kort aan opberg ruimte oplossen dus kochten we een flinke lade kast bij Ikea en daar past alles in en hij is precies de juiste hoogte dat ik er van uit bed nog bij kan.

tut plekje sammie1Maar bij Ikea werd ik verliefd op een spiegel en op een laptop tafeltje.. Niet voor mijn laptop maar voor mijn parfum en sieraden en make-up troep. Tommy vond het ook wel mooi en taaaadaaaa.. Dit mooie plekje in de slaapkamer is nu van mij!

29 gedachten over “Mijn mooie tut plekje..”

 1. uhhhh, en dat plekje ga je ook netjes houden ?? bij mij zit juist mijn make up plekje er uit alsof er een heuse filmploeg aan het werk ik geweest, hahaha
  Toch wel heel gaaf dit, ik wil ook graag een (ouderwetse)kaptafel

 2. Wat een prachtig plekje! Heel fijn dat je daar je make-up en dergelijke allemaal kan doen. Ziet er heel tof en vintage uit! I love it<3

 3. hahaha, herkenbaar van de 2 verschillende kastjes, alleen heb ik er wel 2 van gelijke hoogte en beiden met laden erin, kortom, het is alleen de buitenkant die afwijkt, verder is het exact hetzelfde en is de kant waar nu nog niemand slaapt dan ook meer leeg dan vol. Daar bewaar ik een paar spullen in, maar dat zou ik zo uit kunnen ruimen en elders kunnen bewaren, lol…

  Mijn kant, is een sokkenlade en de ondergoed lade eigenlijk, plus nog wat bodylotion en dat soort dingen, moet ik ook weer eens uitmesten eigenlijk.

  Die tafel met spiegel, die is wel supergaaf ook!

 4. Hehe eindelijk een eigen plekje :-), mooi! Maar ik ken het ook wel haha. Meet another miss sloddervos.. Ruud is net zo als jouw mannetje. Toch geeft hij mij vaak de ‘schuld’ als hij iets niet kan vinden (en dus zelf ergens anders heeft neergelegd)… Mannen!x

 5. Heel leuk! Ik vind de spiegel echt gaaf. Oh ik mis hier nog steeds een kaptafel achtig gebied just for me. Mooi plekje hoor!

 6. Daar kan heel veel rommel op worden uitgestald, en dan past er zelfs nog een kop thee bij! Maarreh, dit tafeltje is natuurlijk alleen zo mooi als je het lekker leeg houdt, daar moet ik Tommy toch gelijk in geven.

 7. Och ik ben ook zo’n rommelmaakster! Mijn badkamer is het enigste dat altijd proper ligt en dat komt misschien wel door dat er meer make-up en verzorgingsproducten aan mijn bureau en eetplaats blijven staan dan in mijn badkamer ;). Ik ben helemaal fan van je tafel! Ik denk deze eerder gespot te hebben bij VeraCamilla, zei sprak er ook vol lof over!

 8. Krijgen we dan straks een update van hoe het er over een maandje uit ziet? Mij zou het echt niet lukken om er zo weinig op te zetten!

 9. Wat mooi zeg meis en de situatie die jij beschrijft is heel -maar dan ook heel- herkenbaar ๐Ÿ˜‰ Moest echt even lachen hihi. X

 10. Ziet er goed uit! Ik maak me altijd in de badkamer op. Daar bewaar ik m’n make-up ook. Hรฉรฉl slecht, maar mezelf opmaken op de slaapkamer in zo’n kleine spiegel lukt me echt niet.

 11. Ah mooi plekje is het geworden! Ik ben zelf ook niet de meest nette persoon en ik vond het dus ook reuze knap van mezelf dat ik mijn slaapkamer ruim 2 maanden netjes heb gehouden. Inmiddels is het weer een chaos hihi!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven