kerst 2018

Mijn verlanglijstje voor de kerstman.

Je weet nooit, misschien komt de kerstman dit jaar nog een pakje onder de mini kerstboompjes plaatsen ; ) Ik vind het gewoon leuk om een verlanglijstje te maken en deze maand is er de uitgelezen kans voor. December is de maand van lekker eten, maar ook zeker ook van de cadeautjes. De reclames op tv zitten er vol mee en commercieel of niet, ook ik vind het bij de kerst horen. Sinds wij geen sinterklaas meer vieren doen we vaak cadeautjes met kerst en dat vind ik altijd gezellig. Mijn verlanglijstje voor de kerstman heeft van alles ; ) 

Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik heb stiekem het hele jaar door wel verlanglijstjes. Soms verdwijnen dingen van het lijstje omdat ik na weken toch besluit dat ik het niet nodig heb, niet meer leuk vind of ik heb het gekocht. Door wat langer over een item na te denken kom ik er soms achter dat ik het echt heel graag wil hebben of juist niet. Zo had ik sinds deze zomer een Fjallraven rugzak op mijn verlanglijstje staan, maar na wat langer nadenken lijkt een leren rugtas me toch een betere aankoop. Verlanglijstjes zijn dus ook ergens goed voor ; )

Mijn verlanglijstje 2018 kerst

Het boek Wonderplants staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ook deel 2 zou ik graag willen hebben. De Forest box van Happy Socks vind ik erg leuk. Het boek Shoot! staat ook nog steeds op mijn verlanglijstje. Ik zou graag in het nieuwe jaar naar de musical The Addams Family gaan, lijkt me een hele toffe musical! Lijkt me trouwens ook een erg leuk moeder-dochter uitje, dus mams als je dit leest, zullen we sowieso gaan? : ) Met iedere Lush badbal zou ik blij zijn, vind de badballen van Lush echt iedere keer weer een cadeautje in bad. De stoere groene trui van Zusss lijkt me heerlijk net als de enorme sjaal. Het travelbook schrift vind ik prachtig. Ik geef eerlijk toe dat ik geen idee heb wat ik er in zou schrijven, maar ik vind hem gewoon zo mooi : ) De leren rugzak waar ik het net al over had, ik vind deze Cowboysbag zo gaaf!

10 gedachten over “Mijn verlanglijstje voor de kerstman.”

 1. Hihi, handig hoor voor jouw kerstman 😉 Leuke dingen ook! Ik heb zelf sowieso een lijstje voor alles dus ook dingen die ik nog graag wil kopen (of krijgen ;)). Inderdaad altijd handig om je wishlist in je achterhoofd te hebben!

 2. Volgens mij had een collega dat plantenboek eens mee van de bib. Zag er echt een heel mooi boek uit! Die rugzak vind ik ook heel tof. Wat ik nu het allerliefste zou hebben is een platenspeler.

  1. Ik vind platenspelers altijd super gaaf om te zien, maar zou zelf niet weten wat ik er mee moet. We hebben geen platen en zijn best wel verslaafd aan Spotify 😀 Zou hier puur als decoratie staan denk ik, al lijkt het me dan ook wel weer erg leuk om in zo’n muziek winkel door tig platen te bladeren 🙂

 3. De forest box stond op Bol.com dinsdag aan -50% geloof ik! Leuke spulletjes, ik zou precies ook met alles tevreden zijn uit dat lijstje. Behalve het boek Shoots want die heb ik al (en is fijn).

 4. Verlanglijstjes zijn altijd goed lieverd, al is het niet in deze maand, dan komt het vast op een andere dag naar jou toe, i’m sure! Blijf dromen en wensen! 😀

  Ik denk dat ik ook maar een lijstje ga maken of ik het online zet? Dat denk ik even niet nog 😉

  X

 5. Wat een fijn verlanglijstje. Benieuwd wat je uiteindelijk onder de boom gaat vinden 😉
  Ik heb mijn lijstje met lootjes ook al ingeleverd (doen we met schoonfamilie) en mijn lijstje voor M, wij doen samen ook altijd nog cadeautjes. Benieuwd!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven