Mijn verlanglijstje

Mijn verlanglijstje voor december.

Sinterklaas staat voor de deur en ook de kerstman komt al om de hoek kijken. Het is de maand voor verlanglijstjes en die vind ik altijd leuk! Wij vieren eigenlijk geen Sinterklaas en ook met de kerst doen we dit jaar waarschijnlijk geen cadeautjes, maar je weet nooit. Wie weet is de kerstman wel op zoek naar mijn verlanglijstje en dan zou het zonde zijn als hij deze niet kon vinden ; ) 

Mijn lijstje is niet groot, maar ik heb wel altijd een verlanglijstje. Er zijn toch altijd wel dingen die ik leuk vind en wil hebben. Ik heb al een tijd de 35mm lens van Fuji op mijn wishlist staan. Heb hem met BlackFriday ook goed in de gaten gehouden. Helaas was hij nergens in de aanbieding en staat hij dus nog steeds op mijn verlanglijstje, maar er zijn ook kleinere items op mijn wensenlijst! Wishlist, wensenlijst, verlanglijstje…. Ok, ik heb nu alle benamingen wel gehad denk ik : D 

Op mijn verlanglijstje:

mijn verlanglijstje

Wonderplants 2. Net als vorig jaar staat ook dit jaar dit boek op mijn wishlist. Plantenboeken zijn gewoon tof! Mijn nieuwe favoriete luchtje. Het boek Shoot! heb ik ook nog steeds niet gekocht en kan hier op de lijst. Dit jaar nieuw op de lijst, HK Living servies. Ik ben helemaal verliefd op de suikerpot en de mokken. De kleur van deze All Stars.. Ik ben verliefd! De Monkey lamp staat al maanden op mijn verlanglijstje en staat zelfs op Tommy zijn wishlist. We vinden de staande en de hangende versie super tof. De toilettas van Zusss vind ik nog steeds leuk. Het XL Gorilla beeld van KARE design staat op onze wishlist sinds we in de de KARE winkel zijn geweest in München. We zijn er daar een beetje verliefd op geworden.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

4 gedachten over “Mijn verlanglijstje voor december.”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven