9 In Kleding en accessoires/ Shoppen

Mijn Zalando wishlist.

sneakers en hakken

Ik neus regelmatig op Zalando, ik vind het een fijne webshop. Het aanbod is er enorm en ze verkopen veel merken en kleding van winkels die ik leuk vind. Ik vind het ook ideaal om te bestellen en dan thuis te passen. Ik vind het tegenwoordig zelfs makkelijker en leuker om online te shoppen dan door winkels te struinen. Al dat gedoe in pashokjes sla ik tegenwoordig liever over. Mijn Zalando wishlist is weer gegroeid de laatste weken en ik deel vandaag de items die ik een hartje in de webshop gaf.

Blazers.

blazers

Ik heb iets met blazers, die liefde is er al jaren en gaat ook nooit meer over denk ik. Al een paar keer is er hier op mijn blog een outfit voorbij gekomen met een blazer. Ik heb dus zeker blazers in mijn kast hangen, maar een vrouw kan nooit genoeg blazers hebben ; ) Ik vind blazers of colbertjes zo leuk omdat je er eigenlijk alle kanten mee op kan. Je kunt ze dragen bij een nette outfit met hakken en misschien een rok, maar ze zijn net zo leuk op een jeans met sneakers. Een zwarte blazer vind ik ook een must in mijn garderobe, alle andere vind ik vooral erg leuk. Al deze blazers vind je op de blazer pagina van Zalando.

Sneakers & high heels.

sneakers en hakken

Mijn Zalando wishlist heeft ook een aantal sneakers. Niet alleen maar All Stars, maar ook de Adidas Superstars staan op mijn verlanglijstje. Ik heb als puber meerdere Superstars versleten en de liefde komt weer een beetje terug. Van All Stars kun je nooit genoeg hebben, er zijn dan ook heel veel kleuren verkrijgbaar. Mijn laatste Converse aankoop was een paar olijf groene All Stars. Ze zitten heerlijk, dat kan ik van de meeste hakken niet zeggen. Ik bedoel, hij zijn geen mishandelaars voor je voeten, maar hakken zitten nooit zo lekker als sneakers. Ik vind ze wel mooi en draag ze graag, het geeft me een vrouwelijk gevoel en het kan een outfit net dat beetje extra geven. All schoenen op deze collage vind je terug op de website van Zalando.

Ik kan nog wel even doorgaan zo, maar dan komt er geen einde aan deze post : ) Ik wens jullie een fijne dag!

 • Marije
  maart 12, 2018 at 7:33 am

  Leuke items heb je uitgekozen! Ik vind alle blazers geweldig en de grijze superga’s

 • Els
  maart 12, 2018 at 9:19 am

  Genoeg te wensen :-). Ik moet ook weer eens in mijn kast duiken voor het voorjaar!

 • Sandra
  maart 12, 2018 at 9:57 am

  Die blazers zijn gaaf!! Ik vind die gele allstars ook wel wat hebben eigenlijk. Volgens mij kun je die wel tof combineren met de linker en rechter blazer. 🙂 Ben benieuwd welke dingen binnenkort van jouw wishlist af kunnen, hihi.

 • Jenn
  maart 12, 2018 at 12:37 pm

  Leuk die blazers! De linker is mijn favoriet. De laarsjes vind ik ook erg leuk.

 • Daenelia
  maart 12, 2018 at 12:43 pm

  Ja, dat zijn wel echte Sammie-dingen (voor zover ik jouw stijl inschat van je blog en fotos!). Heel leuk: die bloemetjesblazer! Ik ben wel niet zo’n jurkjes en blazer-type, maar die stof vind ik wel erg leuk. En die hakken … mooi! (Maar dat type hak breek ik altijd doordatik tussen straatsteentjes blijf haken…)
  Weet je, had je me een jaar geleden gevraagd of ik niet liever online wilde winkelen, had ik misschien nog getwijfeld naar een ‘ja’. Maar de laatste paar keer zijn bestellingen zo tegengevallen, dat ik nu toch echt liever de winkels in ga en fysiek pas. Of de stof lekker is, en de pasvorm zoals ik me voorstel. Dat voel je toch beter als je in de winkel staat. En ik hoef het pakketje niet terug te sturen. Ik win er dus ook nog tijd mee, door gewoon te winkelen. Plus een cappucino tussendoor, en de hond mee. Is het toch weer een echt uitstapje.

 • Irene
  maart 12, 2018 at 8:39 pm

  Ik ben fan van de grijze Superga’s en die gebloemde botjes maar zo’n gigantische hakken 😮 zou ik nooit op kunnen lopen.

 • Nesrin
  maart 13, 2018 at 12:29 am

  Ik vind het een hele leuke selectie! De eerste blazer vind ik erg mooi.

 • Angela
  maart 13, 2018 at 1:50 pm

  Wat een super leuke wishlist! Ik heb zelf ook de adidas superstars en ze lopen echt als een droom. Ik loop er nu ongeveer 9 maanden op en ze zien er nog steeds goed uit! Heerlijk als schoenen zolang meegaan!

 • Flavie
  maart 14, 2018 at 5:28 pm

  Adidas Superstars staat ook op mijn wishlist, mijn andere zijn tot op de draad versleten!