decoratiebomen

Mini kerstboompjes, van groot naar klein.

Het is weer december en kerst staat voor de deur. Wij vieren geen Sinterklaas dus die sla ik voor het gemak over hier ; ) Met kerstmis deze maand is het ook weer tijd voor kerstversiering. Duizenden lampjes gaan weer vervloekt en opgehangen worden nadat ze uit de knoop zijn gehaald. Kerstballen worden weer tevoorschijn getoverd en het huis gaat weer in de make-over om ruimte te maken voor de kerstboom. Nou, hier mooi niet. Ik heb mini kerstboompjes!

Geen zin in de kerstboom.

Ik had dit jaar helemaal geen zin om de kerstboom op te zetten en ik heb er nog steeds geen zin in. Wat wil zeggen dat ik de juiste keus heb gemaakt met mijn nieuwe mini kerstboompjes. Onze woonkamer is helemaal naar mijn zin zoals hij is met een hoop planten. Ik zag het helemaal niet zitten om planten naar boven te verhuizen om plaats te maken voor de kerstboom. Onze witte kerstboom met zijn foute versiering vind ik nog steeds super tof als ik de foto’s terug zie. Ik ben er niet op uit gekeken, ik heb er alleen geen zin in. Alles weer overhoop halen om maar plaats te maken voor de boom. Tommy sprong een gat in de lucht toen ik dit nieuws deelde. Hij heeft niet zoveel met kerst en al helemaal niets met kerstbomen. Het stond al snel vast dat de kerstboom in zijn doos zou blijven dit jaar.

Mini kerstboompjes

Mini kerstboompjes.

Toen we bij Intratuin rond wandelden tussen alle kerstversiering zei de man (Tommy) die niets met kerst heeft: Nu hebben we helemaal geen kerstsfeer in huis. Moeten we niet iets kopen? Ik was verbaasd maar ook heel blij dat Tommy het toch ook wel gek vond om niks aan kerst in huis te hebben. Mooi excuus om dit jaar iets nieuws te kopen : D Bij Intratuin staat het vol kleine kerstmannen, sneeuwpoppen en kerstboompjes. Ik was al vrij snel verliefd op de mooie groen met witte glazen kerstboom. Een klein groepje mini kerstboompjes voor op de salontafel leek me wel leuk. Ik heb er drie uitgekozen die ik mooi vond passen bij ons interieur, maar dat was wel moeilijk. Ze hebben zo ontzetten veel bij Intratuin! Bizar gewoon. We namen ook nog 2 boompjes met glitters mee en een toffe klein VW busjes met lampjes. Een klein kersttafereeltje staat nu op onze tv kast. Tommy blij, ik blij, iedereen blij ; ) 

Kerst decoratiebomen.

Deze mini kerstboompjes nam ik niet mee naar huis, maar vond ik ook heel gaaf! Allemaal gespot bij de Intratuin.

Kerst decoratiebomen

Ze zijn er van vilt, keramiek, beton, glas, wol, je kunt het zo gek niet bedenken! In tig verschillende kleuren en verschillende maatjes. Al zijn deze allemaal wel zo’n beetje even hoog. Rond de 30 centimeter, mooi formaat voor op de tafel of in de kast. Ik ben tevreden met het resultaat in huis en ik denk dat ik dit jaar ook snel klaar ben met opruimen. Heb jij een grote kerstboom staan? Echt of nep?

12 gedachten over “Mini kerstboompjes, van groot naar klein.”

 1. Mini kerstbomen zijn helemaal in. Toch gaan wij nog voor de echte Nordmann spar die pas in huis gehaald wordt als de Sint zijn ronde heeft gedaan. 😊

 2. Leuk! Ik heb ze ook zien staan, maar niet meegenomen want we hebben al zoveel. Hier staat de kerstboom sinds gisteren, we hebben een nieuwe kunstkerstboom. De rest van de kerstversiering komt vandaag.

 3. Leuk! Mijn vriend heeft ook helemaal niks met Kerst en wil het liefst het huis ook niet versieren. Misschien dat ik dan zulke boompjes koop, om toch wel wat kerstversiering in huis te hebben 🙂

 4. Heel leuk! Ik heb dit weekend mijn kerstboom opgezet. Het is inderdaad best veel gedoe, dus ik snap je keuze goed. Nu mijn kerstboom staat, ben ik er toch wel blij mee. Ik offer er wel mijn balkondeur voor op, dus ventilatie in december zit er niet in. Gelukkig heeft mijn huis wel wat kieren, dus er is toch een minimale aanvoer aan frisse lucht, hoop ik.

 5. Awel, ik heb net hetzelfde! Wij hebben ook (nog) geen zin om onze kerstboom van onder het stof te halen en nu heb ik ook zo wat detailkes rond gezet in huis. Maar die mini-kerstboompjes zijn echt top! Daar moet ik ook eens naar op zoek.

 6. Anna Gerrie - beautyonthefarm.nl

  Ik vind de kleine boompjes juist veel leuker! Wij hebben nog nooit een grote kerstboom opgezet omdat onze hond die gegarandeerd gaat slopen :’-)

 7. Hahahahahaha van Tommy…. Ik vind ze leuk trouwens, ik heb niets staan weer, en of ik ga, weet ik nog niet, moet nog even zien zelfs waar ik meer ben, hier of daar… ahum… 😉 En mijn M. heeft ook niets met bomen, wel met verlichting, maar echt, no idear hoe de dagen gaan lopen… En eigenlijk wat wij dan wel delen zijn kaarsjes en waxine lichtjes en die vind je nu op instagram van mijn kant uit 😉 Bij mij thuis nu… glaasjes etc, kortom ik ga nog even zien.

  Ik was wel bij Intratuin laatst samen met M. de kerstshow zien, maar echt, wat een afknapper voor hun doen hier in Almere 🙁 Dus ben ik er eigenlijk als een trein doorheen gegaan en heb deze dus niet gezien….

  X

 8. Ik vind die boompjes zo leuk! Ik heb er zelf ook een paar. 😉 Vorig jaar had ik precies hetzelfde, ik had echt geen zin in het gedoe van een kerstboom, ik denk omdat we net verhuisd waren. Dit jaar had ik er juist weer echt zin in! En hij staat sinds gisteren!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven