11 In Interieur inspiratie

Mini vaasjes, perfecte kleine decoratie!

mini vaasjes

Schreef ik laatst nog een blogpost over de mooiste bloemen vazen die ik online tegen kwam, gaat het vandaag over mini vaasjes. Ik ben helemaal in to de vazen en bloemen dit jaar. Het maakt ons huisje zoveel gezelliger en ik ben dol op verse bloemen met vrolijke kleuren in huis. Ik heb alleen niet altijd zin om een hele bos te kopen en vandaar de mini vaasjes!

Een paar losse bloemen kopen vind ik heel leuk, het ziet er alleen een beetje gek uit in een grote vaas. Ik vind het ook niet zo mooi om in mijn cactus vazen 1 bloem te plaatsen. Daarom vind ik de mini vaasjes die je tegenwoordig overal wel kunt krijgen ideaal! Ze nemen niet veel ruimte in en zien er super leuk uit met 1 of 2 bloemen. Het geef net dat beetje extra aan de woonkamer, de keuken of zelfs de slaapkamer.

Drie mini vaasjes.

Deze 3 mini vaasjes kreeg ik cadeau bij mijn Bloomon bezorging in juni, super leuk vond ik het om een extra tasje te ontvangen bij mijn bos. Cadeautjes zijn altijd leuk, zeker als ze als verassing binnen komen! De bloemen bij die bezorging vond ik alleen te groot voor deze mini vaasjes en ik vond het zonde om een groot deel van de steel te moeten afknippen. Het duurde dus even voordat ik deze mooierds in gebruik nam al stonden ze al die tijd al mooi te wezen in de vensterbank, gewoon zonder bloemen ; )

mini bloemen vazen

mini vaas

mini vaasje

Toen we terug kwamen van vakantie liep ik gelijk de stad in voor een paar bloemetjes en mochten de mini vaasjes eindelijk gevuld worden. Ik vind het resultaat zo leuk staan! De vaasjes zijn van glas en het is leuk om het heldere water te zien met de bloem steeltjes. Ik kan niet zeggen wat ik leuker vind, mini vaasjes of grotere vazen, het heeft allebei iets. Gelukkig hoef ik niet te kiezen ; )

 • Morgaine
  augustus 16, 2017 at 7:27 am

  hahahaha zelfs het borrelglaasje of limonade glas staat hier nog weleens op tafel met een bloemetje of een takje erin 😉 Laatst nog, mijn vlinderstruik was van de stoel af gevallen op balkon, paar takjes afgebroken met bloeiende bloesem.. ze staan nog in de keuken op een glas 😉

  X

 • Inge | Monsieur Mango
  augustus 16, 2017 at 8:57 am

  Hele leuke vaasjes inderdaad! Zoals Morgaine zegt, ik gebruik soms ook wel eens een glas om iets in te zetten. 🙂

 • Donna
  augustus 16, 2017 at 9:02 am

  Ik vind dit altijd zo leuk! Je foto’s zijn ook echt mooi!

 • Sophie
  augustus 16, 2017 at 9:49 am

  Mooie vaasjes! Leuk dat ze dezelfde stijl hebben, maar net even anders zijn van formaat. Lekker fleurig met al die bloemen in huis!

 • Sandra
  augustus 16, 2017 at 1:24 pm

  Ik vind die kleine vaasjes ook erg leuk! En wat je zegt, een losse bloem er in doen kan dan heel goed. Beter dan in een grovere of grotere vaas! Staat erg leuk zo. 🙂

 • Marije
  augustus 17, 2017 at 6:43 am

  Ik vind mini vaasjes met 1 losse bloem altijd zo leuk. Word er helemaal vrolijk van.

 • Amy
  augustus 17, 2017 at 9:15 am

  Ik vind het ook altijd wel leuk staan 🙂 Afgelopen weekend haalde ik een prachtige bos rozen op de markt, maar het was echt veel te veel voor één vaas. Toen heb ik verschillende bloemen kort afgeknipt en door het huis verspreid in kleine vaasjes gezet. Staat zo leuk!

 • Nesrin
  augustus 17, 2017 at 10:26 am

  Ik vind dit heel leuk en het idee dat er meerdere vaasjes met een bloem erin staan vind ik mooi. Een goede vaas is belangrijk, helaas heb ik hele onhandige thuis…

 • Robin Valentine
  augustus 17, 2017 at 12:10 pm

  Staat leuk en gezellig zo! Ik ben sowieso gek op bloemen en wil altijd wel een bosje in mijn kamer hebben staan 🙂

 • Irene
  augustus 17, 2017 at 8:35 pm

  Ouh mooi! Staat heel leuk! En het fleurt meteen je hele huis op als er zo’n paar vaasjes verspreid staan!

 • Sheila
  augustus 20, 2017 at 11:26 am

  Erg leuk! Hier heb ik nauwelijks bloemen, want dan zijn ze binnen no time aangevreten door de katten.