cactus plantjes

Moe, verjaardag, plantjes en carnaval.

Gewoon een beetje kletsen dus ; ) Ik ben zooooo blij dat het vrijdag is! Ik ben echt moe en dan heb ik maar 1 dag carnaval gevierd! Ik word oud ; ) Ik kan de wekker wel wat aan doen in de ochtend maar dat zou zo zonde zijn van mijn geliefde Iphone die iedere ochtend braaf voor wekker speelt. Morgen maar eens uitslapen en daarna op pad voor een cadeautje want we hebben morgen avond een verjaardag.

Een dubbele verjaardag zelfs want mams en kind vieren het samen, makkelijk voor ons, hoeven we maar 1 keer naar Gorinchem. De dreumes word 1 dus ik verheug me op een klein gezichtje vol taart ; ) Als ik teleurgesteld word kan ik altijd moeders nog wat cake in het gezicht smeren natuurlijk..

Carnaval was super gezellig en we hebben een top dag en avond gehad. Ik was alleen zo met de gezelligheid bezig dat ik vergeten ben wat foto’s voor mijn blog te maken, ik heb alleen maar foto’s met duidelijk herkenbare beschonken gezichten van vrienden er op dus helaas kan ik niks laten zien. Tommy was rond middernacht wel ineens super dronken, de drank van de hele dag leek in 1 keer in te slaan als een bom dus waren we rond half 1 bij onze vrienden thuis. Lieve D. maakte tosti’s voor ons allemaal, perfecte nachtelijke maaltijd : )

Met bovenstaande foto wil ik even laten zien dat Sammie de plantenkiller toch in staat is om wat groens in leven te houden. Het leven van een plantenverzorgster gaat absoluut niet over rozen kan ik wel zeggen. Ik had 6 mini cactus plantjes en hoewel ze allemaal nog leven hangt er 1 op apengapen en is er 1 een hele bolle tak stekel verloren.. Ik ben benieuwd of ze nog bij trekken maar anders vervang ik ze dit jaar voor 2 nieuwe exemplaren. Wat me trouwens opvalt, of beter gezegd wat ik me afvraag.. Waarom groeien die krengen niet? Ik had gehoopt toch wel al wat groei te kunnen zien, dat ze inmiddels wel 3 cm langer zouden zijn maar ik kan het niet ontdekken..

Fijn weekend allemaal!

18 gedachten over “Moe, verjaardag, plantjes en carnaval.”

 1. Wij hebben verschillende cactussen en sommige groeien wel en andere weer niet. Ik ben ook geen held met planten, ik ben nu een mini tuin aan het maken. Daarin verwerk ik bakjes zodat ik de plantjes makkelijk kan vervangen ;-).

 2. Mijn cactus doet het nog altijd prima, terwijl ik er amper naar omkijk. Een andere plant heeft het leven wel gelaten helaas, in een weekend tijd. Wij waren het carnavalsweekend weg, juist van de carnavalsdrukte vandaan, haha.

 3. Op je vraag waarom ze nie groeien kan ik je geen antwoord geven. Ik vermoord planten sneller dan dat ik een kop thee heb gezet ;).

  Fijn weekend, geniet ervan!
  Liefs

 4. Wees blij dat je cactussen niet groeien. Ik heb een monster in huis gehaald dat maar blijft groeien terwijl ik er niet eens naar omkijk. Heb een kleine cactussenfobie nu. Dacht dat ze schattig klein zouden blijven. Niet dus.

 5. Een cactus moet niet teveel water krijgen en groeit ook maar heel langzaam. Ze staan niet voor niks in de woestijn 😉 En vetplantjes zijn weer anders dan catussen. Ook niet teveel water!! Ik geef mijn cactusjes nauwelijks water en toch doen ze het goed. Succes!! Enne, lekker bijkomen van de carnaval…

 6. Hartstikke leuk zo’n alles-wat-logje!
  Een cactus kan iedereen in leven houden, gewoon verwaarlozen en hij blijft je lief vinden haha.

 7. Ik heb dus echt niets met carnaval! Cactusplantjes ook niet, want zelfs die vergeet ik water te geven. En ze hebben weliswaar weinig nodig, maar toch iets 🙂

 8. cactussen groeien wel hoor, maar hoe je dat voor elkaar krijgt weet ik niet..
  maar zie op 1 van mijn cactussen een nieuw groener stuk zitten..

  vreselijk he dat na een nachtje stappen je zoveel moeier bent

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top