Moeder dochter dagje en nieuw huis.

Het is alweer november, de tijd vliegt! Deze maand krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en kunnen we aan de slag met verf. Eind deze maand gaan we verhuizen en nemen we afscheid van ons plekje in het centrum van Nijmegen. Het is een gek idee en het voelt steeds gekker naarmate de verhuisdatum dichterbij komt. Even tijd om bij te kletsen dus.

laatste weekend oktoberIn het laatste weekend van oktober hadden mijn mams en ik een moeder dochter dagje. Tommy had een bedrijfsfeestje en ik heb met mijn mams heerlijk door de stad gewandeld. Het was weer ouderwets gezellig en zo fijn om lekker een dagje samen te zijn. We hebben lekker wat gegeten en gedronken bij Doppio en veel winkels bekeken. Ik kreeg nog een hele toffe luchtballon voor in de kerstboom en we zaten samen op het terras aan de cappuccino. In de avond hebben we samen gegeten bij Shabu Shabu en zijn thuis gaan uitbuiken op de bank. Samen kletsen, nog even tv kijken en toen ging mams weer naar huis. Ik heb genoten van deze zaterdag, en mams, dit moeten we vaker doen!

De verhuisdatum komt inmiddels steeds dichterbij en Tommy en ik hebben afgelopen weekend de eerste kast uitgezocht en in dozen verpakt. Ik kan niet zeggen dat ik het een erg leuk klusje vind ; ) Op marktplaats hebben we een aantal dingen verkocht en ik hoop dat we ons huidige (strakke witte) tv meubel ook nog verkopen voor de verhuisdatum. Geen strakke witte items meer in ons nieuwe huis, alleen nog maar onze stijl ; ) We hebben er allebei heel veel zin in, nieuwe huis, nieuwe omgeving en meer ruimte. Toch voelt het ook wel erg gek, nu de datum dichterbij komt en wij volgende week de sleutel krijgen komt afscheid nemen van dit plekje ook steeds dichterbij. Oud en vertrouwd zeggen we gedag inclusief het uitzicht op het centrum van Nijmegen. Jup, dat gaan we wel missen. Veel andere dingen gaan we absoluut niet missen. Bijvoorbeeld 1 van onze buren die standaard een aantal keer per dag de wc bril laat vallen, ook s nachts..

overzicht laatste 2 wekenWe zijn afgelopen weekend weer even bij ons huisje gaan kijken. De tuin is 1 grote blubber/klei berg, dat word nog een hele klus. Gelukkig ziet de binnenkant er netjes en strak uit : ) Oh, ik had ook nog het lumineuze idee om weer terug naar grijs haar te gaan. Ik ben op dit moment dus even tijdelijk blond. Geen verder commentaar. Verder aten we weer eens vla, nam ik spontaan een middagje vrij en las en schreef blogjes. Ik haalde het 1 en ander tegen verkoudheid omdat Tommy nogal aan het snotteren was en mijn nachtrust verziekte ; ) en we aten weer heerlijke garnalen. Mijn planten leven nog steeds allemaal! Mijn kleine cactus groeit lekker door en ik ben al aan het neuzen naar grotere planten voor ons nieuwe huis. Kan niet wachten tot we het daar straks kunnen inrichten en naar onze zin kunnen maken.

16 gedachten over “Moeder dochter dagje en nieuw huis.”

 1. Heerlijk zo’n moeder en dochter dagje! En sushi is altijd goed.

  Spannend dat de verhuizing er nu echt aan zit te komen. Wel fijn dat jullie het nieuwe jaar in een nieuw huis gaan beginnen.

 2. Wat gezellig, zo’n moeder-dochter dagje. Fijn om zo eens te doen kan ik mij indenken! Enne.. die koffie vind ik er zelfs lekker uitzien op jouw foto en ik drink niet eens koffie haha!

 3. Wat een heerlijk logje weer! De gezelligheid en het plezier spat ervan af!
  Veel succes met de verhuizing! Komt vast goed als je het maar goed plant en niet teveel afwijkt van wat je wil.

 4. Had ik al eens gezegd dat ik Shabu Shabu zó leuk vind? Vast wel maar ik zeg het toch nog eens. Ga hier altijd op date met mijn man op terugweg van de Sauna. Is al een eeuwigheid geleden. Dat blond staat je ook leuk hoor! Benieuwd naar het eindresultaat.

 5. Ooooh zo leuk, hè, die nieuwe start in een nieuw huis! Allemaal nieuwe spulletjes uitzoeken en inrichten enzo! Sommigen haten verhuizen, ik heb het eerlijk gezegd altijd wel een beetje leuk gevonden 😀
  Gezellig, zo’n moeder/dochter-dag. Doet me eraan herinneren dat ik dat ook heel snel nog eens moet doen met mijn eigen moeder…

 6. Wat een fijn vooruitzicht! Al is inpakken minder leuk.. Inrichten maakt het straks vele malen leuker! En leuk zo’n moeder-dochter dag. Goed idee om dat zelf ook eens in te plannen 🙂

 7. Moeten jullie de tuin zelf nog doen? Of wordt die ook gedaan? Ik zie enorm op tegen onze tuin. Haha. Heel fijn dat jullie zo’n moeder-dochterdagje hadden. Dat doen mijn mama en ik eigenlijk nooit. Misschien maar eens verandering in brengen, want het lijkt me wel fijn.

 8. Heerlijk zo een moeder-dochter dagje, fijn dat jullie zo hebben genoten. Spannend dat jullie snel overgaan naar het nieuwe huis, ik ben heel benieuwd naar de foto’s!

 9. Ah zo leuk, een moeder-dochter dagje! Ik zag die kerst luchtballon al op insta, die is zo gaaf! Oh wat zul je zin hebben in het nieuwe huis… 🙂 ben benieuwd naar je nieuwe inrichting en leuke shoppings straks!

 10. Ik zou het toch wel missen, hoor. Weg uit het centrum van Nijmegen. Ik vind Nijmegen altijd een leuke stad en vanuit Arnhem kom ik er regelmatig. Zelf woon ik al 12 jaar niet meer in het centrum van Arnhem, maar ik mis het nog steeds. Ook al woonden we daar veel kleiner. Maar ik ben wel erg benieuwd naar je inrichting in jullie nieuwe woning. Veel verhuis succes.

 11. Leuk zo’n moeder dochter dagje! Ik doe ook regelmatig iets met mijn moeder, gewoon omdat we én dicht bij elkaar wonen maar ook omdat we het beiden gezellig vinden om er samen op uit te gaan. Ben benieuwd hoe straks jullie nieuw huisje gaat worden!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven