17okt2020sammie

Moeder dochter dagje, grijs haar en kerst.

De weken vliegen voorbij, de maanden vliegen voorbij, het is alweer bijna tijd voor kerst! Echt belachelijk zo snel dat het gaat dit jaar. Ik ben alweer bij een kerst ‘show’ geweest. Tijd om even bij te kletsen : )

De maand oktober was er 1 met weer veel lekkere Hello Fresh maaltijden. Wij zijn nog steeds fan! Het was ook de maand dat ik de december chocolade die al weken in de winkels lagen niet meer kon weerstaan. Ik kon ook niet kiezen ; ) Ik kocht een berg katoenen mondkapjes en schreef daar een blogje over. Ik draag ze nog steeds dagelijks en het begint aardig te wennen. We deden ook een avondje thuis bios met een leuke film, bitterballen en een borrel. We zagen deze maand de film Split op Netflix, echt een aanrader! Een spannende thriller die goed in elkaar zit!

Toen kwam de week dat ik de nacht van dinsdag op woensdag aan het zweten was als een malle en niet echt lekker sliep. Voordat ik naar mijn werk ging woensdag ochtend besloot ik toch maar even mijn temperatuur op te meten.. Ik had verhoging. Naar het werk gaan zat er niet in en ik maakte een afspraak voor een corona test. Super balen dat je daar zo lang op moet wachten. Ik kon pas op zaterdag terecht! Ik zat dus een paar dagen thuis en besloot het weekend mijn haar maar weer grijs te verven. Best goed gelukt! We bestelden weer eens een vette hap, echt die spare rits zijn zo lekker! Gelukkig had ik zondag avond de uitslag, geen corona!

We aten lekker snackjes in het weekend met een wijntje erbij. Ik heb eindelijk een witte wijn ontdekt die ik best lekker vind. Kaasje erbij en Sammie is gelukkig ; ) Maandag ging ik weer aan het werk, met mondkapje uiteraard. Wel heel fijn om gewoon weer overal naar toe te mogen, al vond ik de 2 dagen thuis werken ook niet vervelend. Afgelopen week had ik de maandag vrij. Het was tijd voor een moeder dochter dagje. Ik heb mijn moeder mee genomen naar Intratuin Duiven, een enorme Intratuin met een prachtige kerstshow.

Mijn moeder was er nog nooit geweest. Zo leuk om dan samen te gaan! Ze hadden het weer prachtig opgezet. Je kan daar zo een maandsalaris uitgeven, zoveel mooie kerstversiering! Ik vind het vooral altijd leuk om te neuzen, heb niet veel gekocht. Heb wel veel gezien wat ik wel wilde hebben haha. Mijn mams heeft wel leuke kerst decoratie gescoord. Daarna zijn we ook nog even bij Loods 5 geweest voordat we naar huis reden. Ik ben een beetje verliefd geworden op een groene loveseat bij Loods 5. We hebben er helaas geen ruimte voor in huis : D Daarna hebben we thuis lekker een foute zoetsappige kerstfilm gekeken en heb ik verse tomatensoep gekookt. Was zo fijn zo’n dagje samen! Moeten we vaker doen. Mijn mams had ook verse stoofperen voor ons meegenomen. Mijn moeders stoofperen zijn de beste! : ) Tommy en ik hebben ze de volgende dag gelijk opgegeten met stoofvlees. Was zooooo lekker!

Nu op naar november!

2 gedachten over “Moeder dochter dagje, grijs haar en kerst.”

  1. Hi hi, zo’n dagje uit met moeders is altijd fijn! Dat is mijn ervaring ook, al zijn we beiden niet zo van het winkelen, maar als we gaan, dan doen we het ook vaak even ervan nemen. Dat is alweer een tijd geleden in elk geval!

    Stoofpeertjes, ja heerlijk, ik heb van de week, ook zo lekker! Pompoen met appel en kaneel gestoofd… Heerlijk! Soort hete bliksem maar dan met pompoen erbij, hahaha aardappelpuree erbij en klaar!

    X

  2. Moeders stoofperen zijn altijd de beste (tenzij het grootmoeders stoofperen zijn, imho waren dat de allerbeste). Heerlijk dat je even hebt kunnen winkelen. Ik kijk er echt naar uit om dat weer onbezorgd te doen, maar mijn persoonlijke afweging is om dat niet te doen. Echt: persoonlijk. Ik heb een kwetsbare persoon in mijn omgeving en ik wil nog geen kouwtje oplopen. Maar je fotos helpen me om het vol te houden 🙂 … zijn dat donut-kerstballen…? Hm… die kan ik misschien wel zelf maken. Fijne week!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven