Moederdag cadeau

Moederdag cadeau inspiratie voor 14 mei

Volgende maand is het weer zover, dan is het weer tijd voor Moederdag op de tweede zondag van de maand. Dit jaar valt Moederdag op 14 mei en ik heb nog geen flauw idee wat ik mijn moeder ga geven. Ja het is een commerciële dag en ik kan mijn moeder op iedere dag van het jaar iets geven, maar ik weet dat ze het leuk vind als ik er toch aan denk. En waarom ook niet een Moederdag cadeau? Ze verdiend het absoluut : )

Ik heb dus alleen geen flauw idee wat het gaat worden en misschien hebben jullie ook nog geen inspiratie, vandaar dit artikel ; ) Toen ik nog een kleine Sammie was nam mijn oma me altijd mee naar de stad om iets voor Moederdag te kopen. Het werd ieder jaar hetzelfde en ik denk dat we dit Moederdag cadeau wel 10 jaar hebben vol gehouden hihi. Mijn moeder wist altijd wat ze ging krijgen, het was een soort traditie geworden en dit stopte pas toen ik oud genoeg was om zelf iets moois te kopen.

We kochten altijd een sierlijk kopje met schoteltje, meestal met een tekst als: Moeder, mama, voor de liefste mama etc. en gingen daarmee naar de bakker. Ik vond het als klein meisje geweldig om bij de bakker de mooiste bonbons uit te zoeken en deed daar ook echt wel even over. De bakker deed vervolgens al die bonbons in het kopje en op het schoteltje en pakte dat in met een mooie folie. Ik maakte er hoogst waarschijnlijk nog een mooie tekening bij en dat was mijn Moederdag cadeau! Oh wat was dat makkelijk en leuk! Nu is het veel moeilijker om iets te verzinnen.

Moederdag cadeauBloemen en bonbons doen het altijd goed natuurlijk, maar zijn wel een beetje afgezaagd. Iets waar ze bij Radbag absoluut niet aan doen zijn afgezaagde cadeautjes. Voor dit artikel ging ik eens neuzen in hun webshop en op hun speciale Moederdagcadeau pagina staan genoeg leuke cadeautjes. Zo vind ik de gloeilamp vaasjes erg leuk, die heb ik zelf ook ; ) Er is een optie om een gepersonaliseerde tekst poster te maken, een notitieboekje van kurk, of voor moeders die van koken houden is er een optie om een houten keukengerei set met tekst te bestellen of een snijplank. Ik zag een lichtjesketting van koper, leuk voor je moeders kerstboom, maar ook de love ledverlichting vind ik ideaal voor Moederdag. Kortom er is genoeg leuks voor je moeder te vinden!

13 gedachten over “Moederdag cadeau inspiratie voor 14 mei”

 1. Wij maken er nooit zo n spektakel van. M n schoonmoeder vindt het gewoon gezellig als iedereen er is. Dus wij komen er wel makkelijk van af!😂😂😂😂

 2. Wat Nancy zegt, hier mag het niet eens, hahahaha Ik krijg op mijn lazer als ik juist op moederdag met iets aan kom, of het moet zelf gemaakt zijn, het concept van old times zoals het hoort toen we nog op school zaten 😉

  X

 3. Mijn moeder wilde van ons alleen maar iets wat we zelf gemaakt hadden, die had niet echt iets met het commerciele achter moederdag. Met zijn allen kochten we natuurlijk nog wel iets leuks (op kosten van mijn vader) en daar was ze natuurlijk wel blij mee.

 4. aaah, ik vind het zo lastig om iets voor mijn moeder te kopen. Ze wil eigenlijk niets maar dat vind ik dan weer stom. Plus dat mei een maand is waarin mijn ouders hun trouwdag vieren, het moederdag is en mijn moeder ook nog eens jarig is.

  Dit jaar ga ik denk ik sowieso een plant in een fles geven. Zo eentje die zichzelf bewaterd. Ze houdt sowieso wel van planten maar dan heb ik nog twee dagen over voor cadeautjes.

 5. Ik word altijd zo hebberig van de spullen van radbag, ik zou eigenlijk niet moeten kijken haha.
  die vaasjes zijn leuk! weer eens wat anders 🙂

 6. Oh is dat alweer 14 mei 😮 ?!
  Ik heb in ieder geval nog niks dus inspiratie is welkom!
  Vorig jaar heb ik een zelfgemaakte High Tea voor mijn moeder en schoonmoeder georganiseerd maar dit jaar wil ik eens wat anders gaan doen 🙂

 7. Ik heb stiekem al een hele tijd geleden een cadeautje voor moederdag gekocht! Maar ik ga deze webshop zeker even bezoeken, misschien vind ik nog iets leuks voor erbij! 😉

 8. Dit jaar heb ik het allerbeste cadeau die ze ooit heeft gekregen. Ik ga het alsnog niet hier typen want mijn moeder kennende leest ze dit dan ineens for some reason. Mijn moeder is 18 mei jarig en het lag zo dicht bij elkaar dat we het combineerde door er iets groters van te maken ^^ Toch zijn dit ook erg leuke en originele cadeautjes!

 9. Wat een leuke tips! Hou maar op, anders ga ik weer shoppen hihi! Stiekem heb ik al het eea gekocht voor mijn moeder een tijdje terug. Ben normaal nooit zo op tijd haha! xx Josine

 10. Ik heb echt al jaren niets meer voor mijn moeder gekocht voor moederdag. Niet omdat ze het niet verdiend, maar omdat ze zelf ook niks met moederdag heeft ;).

 11. Ik hoef niets voor Moederdag te kopen, vanwege de geloofsovertuiging van mijn Ouders. Het zou zelfs een belediging zijn. Daar kom ik dus makkelijk vanaf.

 12. Ik zit te kijken naar die poster en lees: ‘Je bent met een verrader trouwde’. Los van het grammaticale gedeelte, denk ik… huh?

  Anyways, wel een leuk idee, zo’n poster. Ik moet er zelf nog steeds aan wennen dat ik moeder ben en nu ook Moederdag cadeautjes ‘mag’ krijgen. Zo bijzonder! Maar het wordt een mega drukke periode. Ten eerste ga ik bevallen (en hopelijk niet op mijn eigen verjaardag), ik ben dus ook zelf jarig, het is Moederdag en in mei vier ik dat ik 5 jaar samen ben met mijn vriend (als ik nog puf heb om dat te vieren). En mijn vader is ook nog jarig die maand. Pfff… Ik was Moederdag eigenlijk vergeten, tot ik deze post zag.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven