Monstera plant

Monstera blad, groen in huis als decoratie.

Dat ik gek ben op cactussen is wel bekend als je hier al langer mee leest. Niet alleen levende cactussen hebben hier regelmatig de show mogen stelen, ook cactussen in de vorm van interieur items zijn regelmatig voorbij gekomen. Inmiddels is mijn planten liefde gegroeid en zijn het niet alleen cactussen die hier in huis de show stelen. De Pilea (pannenkoekenplant) is een favoriet en kwam al eens voorbij op mijn blog, maar ook de Monstera is een favoriet hier in huis. Het is Tommy zijn nummer 1 plant. Ik vind de plant vooral mooi vanwege het bekende Monstera blad, die gaten in de bladeren maken de plant mooi vind ik. Vandaag de Monstera in het zonnetje!

De Monstera plant.

nieuw monstera blad

De Monstera plant doet het hier in huis erg goed, hij groeit als kool, het zou van mij zelfs wel een beetje minder mogen. Ben bang dat als hij in dit tempo door gaat hij volgend jaar tegen het plafond zit! Of nog erger, mijn mooie hang cactus verstopt achter zijn bladeren ; ) De Monstera staat hier in de woonkamer en heeft de hele dag wel licht maar staat niet meer dan 2 uur per dag vol in de zon. Blijkbaar is hij daar heel tevreden want hij doet het goed. Laatst kwam er weer een nieuw Monstera blad bovenin de plant en dat ziet er zo cool uit! Ja, ik ben een enthousiaste planten moeder geworden ; ) De plant heeft niet bijzonder veel aandacht nodig, maar neemt wel wat ruimte in. Is dat niets voor jou of heb je niets met echte planten dan zijn deze toffe Monstera items misschien wel iets voor jou!

Monstera blad.

Monstera blad

1. Monstera kunsttak 2. Monstera kussen 3. Waxinelichthouder 4. Monstera poster 5. Botanische poster 6. Monstera poster 7. Rivièra Maison rotan Monstera blad 8. Schaal 9. Poster met Monstera blad 10. Geurkaars

Ik kwam nog best een hoop toffe decoratie items tegen voor een Monstera interieur. Het Monstera blad is populair en eerlijk, hij is ook mooi! De schaal en de posters zijn mijn favorieten. Heb jij een favoriete plant?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

7 gedachten over “Monstera blad, groen in huis als decoratie.”

  1. Oh ik ben ook zo’n fan van die plant én alle leuke dingen waar zijn bladeren op staan 😀 Wij hebben er drie thuis waarvan er twee ook echt mega snel groeien! De derde staat in de slaapkamer en krijgt misschien net een beetje te weinig water. Oeps. Ik vind het sowieso altijd heel leuk om te zien als er nieuwe blaadjes aan een plant komen en ook hoe snel dat gaat!

  2. Deze weet ik niet beter of hadden wij in huis vroeger al, ooit had ik hem ook, maar is helaas door een verhuizing ooit gesneuveld, nu heb ik er geen plek voor, want dan wil ik wel weer een redelijk grote al die lekker uit kan groeien 😉

    X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven