Happy Socks

Monstera sokken, Happy Socks! (winactie)

Het lijkt wel eeuwen geleden dat ik over sokken schreef! Ik keek eens even terug in mijn archief en zag dat ik voor het laatst over Happy Socks schreef in maart 2017! Hoe is het mogelijk dat ik een jaar niet over Happy Socks heb geschreven?! Als je je nu afvraagt waar ik het over heb klik dan hier, dan zie je dat Happy Socks en ik al een lange tijd samen gaan. Witte sokken komen het huis hier niet in, bij mij niet en bij Tommy niet. Onze sokken lades zijn één en al vrolijkheid en ik voegde weer eens wat nieuwe sokken toe. Monstera sokken!

MooieSokken.com in een nieuw jasje.

Mijn favoriete winkel voor het online bestellen van vrolijke gekleurde sokken is MoodSocks, voorheen MooieSokken.com, heeft een totaal vernieuwde website. Ook een nieuwe naam dus ; ) De website heeft niet alleen een nieuwe naam, een nieuw logo, maar ook een hele nieuwe uitstraling. Wat Roos en Sven zelf zeggen over de nieuwe naam: “Met ons platform willen we jou vanuit jouw mood en moment, inspireren en verrassen met mooie sokken. Bij MoodSocks hebben we een passie voor mooie sokken. Happy feet. Happy people. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Wij geloven dat onze keuze voor sokken bepaald wordt door de mood waarin we op dat moment verkeren. Het benadrukt identiteit, geeft outfits een persoonlijk tintje of maakt mensen blij.” Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn. Tommy en ik worden allebei blij van vrolijke sokken en het geeft net dat beetje extra’s aan een oufit. Het maakt het totaal plaatje ook zeker een stukje persoonlijker.

MoodSocks review

monstera socks

Happy Socks bananen

Monstera sokken.

Ik was wat aan het rond neuzen in de online winkel en zag daar ineens Monstera sokken! Die moest en zou ik hebben! Monstera sokken geven mijn outfit absoluut een persoonlijk tintje, met 3 Monstera planten in huis kan het bijna niet persoonlijker ; ) Ik gooide ze als een speer in mijn online winkelwagentje en voegde daar nog een aantal Happy Socks aan toe. De vrolijke roze bananen sokken kon ik gewoon niet weerstaan. Of ze ook persoonlijk zijn? Ik eet regelmatig bananen dus ik denk het wel ; ) De andere sokken vond ik vooral leuk vanwege de kleuren, maar ik vind aardbeien ook lekker, liever niet zwart trouwens ; )

Ook voor Tommy bestelde ik Happy Socks en binnen 2 dagen had ik mijn vrolijke pakketje thuis. Er was ergens iets mis gegaan, de sokken voor Tommy kwamen binnen in mijn maat en dat zou hij nooit passen. Na snel contact met Roos van MoodSocks was dit al snel opgelost en de juiste maat voor Tommy kwam op tijd voor zijn verjaardag binnen. Tommy als zonnebril verslaafde was ontzettend blij met zijn nieuwe Happy Socks. Ik ben altijd een blij mens als er nieuwe Happy Socks binnen komen, maar deze Monstera sokken zijn wel echt favoriet! De kleur groen en de print van Monstera bladeren, geweldig!

Monstera sokken

zonnebril sokken

Happy Socks winnen!

Ik besloot de zonnebril sokken in de verkeerde maat niet zelf te houden. Ik geef ze weg in een winactie! Draag je sokken in maat 36-40? Wil jij kans maken op deze roze vrolijke Happy Socks die er voor zorgen dat je outfit klaar is voor zonnige dagen? Leuk! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hier onder een reactie achter laten dat je mee doet, geef dit artikel en hartje op BlogLovin en kom mij volgen op Instagram. De winnaar krijgt een mailtje zodra de winactie is afgelopen. Zorg dus dat je een geldig mail adres achter laat.

Deze winactie loopt tot en met 27 mei. 

15 gedachten over “Monstera sokken, Happy Socks! (winactie)”

 1. Jaaaa ze zijn leuk! 😉 Heb zelf ook 2 paar happy socks hahaha. draag ze altijd met plezier!
  Ik doe mee
  leuke actie
  Groetje Ilsiee

 2. Jaaaa, ik doe mee aan deze winactie! Je hebt al gezien dat ik ook groot fan ben van Happy Socks (ik heb nu m’n Keith Haringsokken aan).

  Die site kende ik nog helemaal niet. Normaal koop ik mijn sokken gewoon op de site van Happy Socks, maar ik ga eens bij Moodsocks kijken :).

  Liefs!

 3. Vrolijke kleurrijke sokken daar houd ik wel van! Ik zou zeggen: ‘Make me happy!’

 4. Leuk dat je er een win actie van maakt. Ik zelf heb niets met de kleur, zoals je ondertussen misschien al zal weten. Maar ik weet zeker dat je er iemand blij mee gaat maken. Telkens als ik Happy Socks zie, moet ik wel aan jou denken 🙂

 5. Ah tof! Ik hou zo van Happy Socks! Ik heb altijd “gekke” sokken en dit paar wil ik graag aan mijn collectie toevoegen. 😊

 6. Claudia Diependaal

  Ik hou er ook zo van! Die zonnebrillen daar doe ik dan ook heel erg graag voor mee!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven