zosammie mei2018

Mooi weer, lekker eten en onweer.

Terwijl ik zit te typen komt het met bakken uit de hemel vallen. Het zat er aan te komen, na zoveel dagen mooi weer moest de spanning er een keer af. De hele dag was het al drukkend warm en bewolkt. Nu dondert en bliksemt het flink boven Nijmegen. Tommy vind het altijd prachtig om te zien, ik vind het ook niet lelijk die flitsen, zolang ik maar binnen ben ; ) 

Door dat mooie weer van de afgelopen dagen ben ik minder online geweest. Ik had er geen zin in en genoot liever van het zonnetje. Toch knaagde het wel een beetje, die stilte die ik hier liet vallen, alleen niet genoeg om er ook echt iets mee te doen. In de tuin hangen onder de enorme parasol met een boek beviel me erg goed. Ik zit weer helemaal in de lees flow, probleem is alleen dat de boeken op zijn. Nu ben ik maar oude boeken opnieuw aan het lezen, ook leuk. Het ontbrak me eerlijk gezegd ook een beetje aan inspiratie. Dat warme weer is geweldig en ik klaag niet, maar voor mijn blog inspiratie doet het niet veel goeds. Het is net alsof het zonnetje in mijn hoofd en handen kruipt en er geen plaats meer is voor iets anders. Lichtelijk frustrerend wel, maar forceren helpt ook niet. Dus Let it go, let it go..

mei 2018

Verder hebben we niet veel gedaan de laatste tijd, het was vooral genieten van het weer. Met Moederdag zijn we met mijn hele familie uit eten geweest bij de Griek wat gezellig was en we hebben schandalig veel lekkers gegeten. Ik heb ook een bedrijfsuitje gehad wat ook ontzettend gezellig was en daar was het toetje hemels! Ik was half 2 in de nacht thuis met een winnaars gevoel, ons team had gewonnen bij een tocht door het centrum. Winnen is best leuk ; ) Wat we wel hebben gedaan is een parasol kopen, ingraven en de grond vlak maken. Dat heeft vooral Tommy gedaan… De tegels zijn besteld en komen morgen. Zo komt de tuin steeds een klein beetje verder af.

Ik hoop dat ik mijn inspiratie ergens ga vinden deze week. Ergens tussen werken, genieten van de zon en slapen door ; ) 

8 gedachten over “Mooi weer, lekker eten en onweer.”

  1. Genieten is belangrijk. Je hoeft je niet te verantwoorden voor gebrek aan inspiratie. Ik zag op Buienradar dat de buien van vanavond lekker lang op 1 plek blijven hangen, wie weet helpt dat je aan inspiratie. Hier in Utrecht is het (nog?) droog.

  2. De zomer en nu nog lente lijkt altijd korter dan de wintertijd, en dus op naar buiten, ik heb exact hetzelfde, heb nog zoveel materiaal om over te vertellen of alleen al te laten zien wat ik uitspook onderweg, dichtbij of ver weg, maar het lezen van andere blogs schiet er absoluut bij in, ook omdat ik ook nog eens bezig ben met lessen Pitch & Putt eens per week en zeker 2x per week op de golfbaan vertoef dus 😉 En dan ook weer met foto’s thuis kan komen, hahaha

    X

  3. Er komt ook weinig uit mijn handen, hoor. Of eigenlijk: veel dingen nemen ineens meer tijd in beslag dan ik dacht. Maar een paar dagen bezinning en iets anders doen is vaak heel goed voor de inspiratie! Je hebt er toch van genoten? Dan is het goed bestede tijd.

  4. Wat een zomers weer hebben we al gehad he, ik kan daar ook echt van genieten. Fijn dat de tuin steeds meer afkomt. Dat is bij ons ook het geval en geeft zo’n fijn gevoel!

  5. Leuke foto’s en groot gelijk dat je met ’t mooie weer niet achter de laptop kruipt. BIJ mij staat het bloggen al een tijdje op een dramatisch laag pitje maar mezelf dwingen ‘omdat het moet’, die tijd heb ik gehad. Het is een hobby en het moet dus leuk zijn en blijven. 🙂 Ik geniet ook héél erg van het mooie weer en ben zowat hele dagen buiten te vinden.

    1. Ja het mooie weer is echt iets om van te genieten, het is ook de grootste reden dat het hier stiller is dan normaal. Wil gewoon lekker buiten zijn en ik heb het idee dat het bij iedereen wel zo is, tenminste, ik merk dat ik met mooi weer minder reacties krijg op mijn blog.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven