HKLiving koffiekopjes

Mooie mokken. Koffie en theeliefhebbers opgelet!

Ik heb de laatste paar jaar een liefde voor servies ontwikkeld. Oké. Misschien is dat een beetje overdreven, maar de laatste 2/3 jaar kan ik het wel ontzettend waarderen als mijn koffie en thee in mooie mokken op tafel komen. Ben jij nog op zoek naar een kerst cadeautje voor een koffie of thee liefhebber? Of misschien voor een interieur liefhebber (liefhebster) dan is een leuke mok onder de boom misschien wel een idee!

Wij hebben een tijd geleden al een aantal van onze mokken vervangen. Zo kochten we 6 nieuwe espresso kopjes en 6 nieuwe koffie kopjes uit dezelfde lijn bij Dille & Kamille. Ook scoorde we daar 2 enorme theemokken. De koffie kopjes gebruiken we eigenlijk alleen als we visite hebben. Ik kwam een keer deze bekers tegen en was gelijk op slag verliefd. Het zijn tot nu toe de meest gebruikte mokken hier in huis en ze staan ook heel leuk in de wand kubussen die we in de keuken hebben hangen. Mooi mokken moet je uitstallen toch?! ; ) Tommy en ik hebben beide een liefde voor groen en toen ik later deze leuke 2 mokken tegen kwam bij Intratuin kon ik ze niet laten staan. Nu hoor ik je denken, hoeveel kopjes en mokken heb je nodig? Aantallen zijn niet belangrijk ; ) Ik kan gewoon verliefd worden op een set mooie mokken en soms kan ik ze dan niet weerstaan.

mooie mokken

Mooie mokken, deze mokken staan prachtig in je keuken!

Laatst zat ik op de site van FonQ te neuzen en kwam ik deze mooie mokken tegen van Bloomingville. Weer was ik op slag verliefd, MOEST ze gewoon hebben. Ik had ze alleen maar op de website gezien, maar in het echt zijn ze zelfs nog mooier! Ze komen ook heel goed van pas omdat we maar 2 grote mokken hadden voor thee. Met dit seizoen drinken we in de avond vaker een mok thee. Dan is het toch handig als je er 2 extra hebt als die andere nog in de vaatwasser staan. Dat was in ieder geval mijn uitleg voor Tommy toen die niet helemaal begreep waarom we 2 nieuwe thee mokken hadden ; ) Zoals je ziet, iedere keer liefde op het eerste gezicht met de mokken en bekers. Dan heb ik ze al gekocht of besteld voor ik er goed over na heb gedacht.

HKLiving mokken

HKLiving koffiekopjes.

Mijn laatste liefdes staan nu in de vitrinekast te schitteren. Ik heb de HKLiving mokken heel lang kunnen weerstaan. Heb ze ontelbare keren uit mijn digitale winkelmandje gegooid, maar de laatste keer ging het mis. Ik bestelde deze toffe kopjes en mokken bij Wants&Needs. Een TE leuke webshop! Echt een aanrader om eens een kijkje te nemen. Ze hebben een waanzinnig tof aanbod en de verzending is altijd top. Duidelijke service en netjes. Ik kocht er dus deze HKLiving kopjes. Ik koos de kleuren die mij het meest aanspraken en ben er dol blij mee. Echt een aanrader voor de koffie liefhebber/liefhebster! Het leuke van de HKLiving koffiekopjes is dat je ieder jaar kunt uitbreiden. Het model van de mokken blijft hetzelfde, maar ieder jaar brengen ze nieuwe designs uit. Super leuk om zo een mooie set bij elkaar te sparen!

Scroll naar boven