happy socks

Mooie sokken, oftewel Happy Socks!

Hoewel ik heel veel leuke sokken in mijn la heb liggen had ik nog geen Happy Socks! Tommy heeft wel een aantal paar Happy Socks, maar er moesten wel een paar sokken vervangen worden. Ik ging op zoek naar Happy Socks voor Tommy, maar wilde nu zelf ook wel eens van die toffe blije mooie sokken. Toen ik op de website van MooieSokken.com terecht kwam kon mijn sokken hart los gaan ; )

Niet alleen hadden ze meerdere sokken in de aanbieding, ze hebben ook een actie van 4 halen = 3 betalen! Ik heb uiteindelijk 3 paar voor mezelf gekocht (de 3 bovenste op de foto) en 3 paar voor Tommy. Het was wel moeilijk kiezen want ze hebben zoveel leuke printjes! Die van Tommy heb ik niet allemaal op de foto kunnen zetten, hij trok ze al gelijk aan!

Bij MooieSokken.com vind je trouwens nog meer merken en ze hebben een groot aanbod aan naadloze sokken. Ook een snelle levering, altijd gratis verzendkosten bij een bestelbedrag boven de 25euro, super klant vriendelijke service en leuke aanbiedingen.

mooie sokkenIk wilde graag weten of mijn bestelling al onderweg was en kon ze direct per telefoon bereiken. Vanwege Koningsdag was de mail met de track & trace code niet verzonden en ik wilde wel eens weten waar mijn sokken waren. Ze stuurde me de mail alsnog, maar vertelde me aan de telefoon al dat de sokken toevallig die dag gebracht zouden worden. Brievenbus doosje vond ik toen ik thuis kwam en de sokken waren netjes ingepakt in sjiek zwart papier. Helemaal leuk!

Tommy was blij met dit kleine cadeautje en bestelde dezelfde dag nog een paar sokken bij deze webshop, die zijn nu onderweg : ) Wij kunnen weer even vooruit en worden iedere keer weer blij als we naar onze voeten kijken ; ) Happy Socks zijn gewoon mooie sokken en ze zijn cool!

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.
happy socks mooie sokken

16 gedachten over “Mooie sokken, oftewel Happy Socks!”

  1. Jaaa wat een leukerds heb je uitgezocht! Die linker met de golfjes heb ik ook, hihi. Ze zijn zó vrolijk, like it. Leuke actie trouwens, 4 = 3. 🙂

  2. Die zien er heel leuk uit, mijn probleem is vaak dat ze synthetisch zijn en daar krijg ik jeukplekjes van, weet je nog dat ik van de winter die leuke thermo sokken heb gekocht? Op instagram geloof ik toen, nou miskoop voor mij, ja ik draag ze wel, maar mijn voeten blijven er ijskoud in, worden ze warm, dan heb ik ook weer jeukplekjes, zo irritant, daarom zoek ik altijd naar badstof of echt katoen 😉 En blijf ik hangen in sportsokken in zwart of…. jaaaaaaaahaaaaaaa wit, hahaha

    Als jij nog tips hebt voor sokken in puur katoen of badstof met leuke prints? Schrijf of vertel er dan over, ik wil het graag weten!

    X

  3. Ze zijn zo leuk! Heel eerlijk ben ik zo’n gierige Hollander die vijf euro voor één paar sokken al te veel vind, maar als ik iemand Happy Socks zie dragen vind ik dat gelijk zo tof en dan begint het toch wel te prikkelen…

  4. Wat een vrolijkheid! Het probleem is dat ik thuis een ruwe vloer heb en de meeste sokken dan na twee/drie keer dragen al door zijn..

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven