Movie time!

Soms is het zo lekker relax om op de bank te ploffen met een snackje en een drankje en gewoon met het verstand op 0 in een film te zakken. Iets wat ik de laatste weken weer eens gedaan heb. Na een hele tijd geen film gezien te hebben was het de afgelopen 2 weken toch echt weer raak en vandaag deel ik de films die ik gezien heb.

Calendar Girls Deze film had ik al 2 keer gezien maar toen hij vorige week op tv kwam wilde ik toch weer kijken. Calendar Girls is een op feiten gebaseerde komedie/drama film uit 2003. Ik vind het verhaal heel mooi en de acteurs erg leuk, de humor in de film kan ik ook waarderen maar wat ik ook erg leuk vind aan de film is dat het gefilmd is in Engeland en je ziet een hoop mooi stukken van Engeland in de film. Ik hou van de kleine dorpjes en de grote stukken natuur, Engeland.. Daar zou ik best willen wonen.

Een groepje vrouwen van middelbare leeftijd wil iets nuttigs doen voor het Britse kankerfonds. Bij wijze van ludieke actie besluiten ze te poseren voor een pin-up kalender… in hun blootje! Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

DreddDredd stond nieuw op Netflix 3 weken geleden en hebben Tommy en ik in onze vakantie gekeken. Dredd is een Actie/Sciencefiction film uit 2012 met goede special effects en een origineel verhaal en ik vond de film geen moment vervelen.

In een rampzalige toekomst zit de resterende bevolking dicht op elkaar in megasteden, waar machtige, gewelddadige agenten jagen op terroristen. De film speelt zich af in een futuristische stad, waar een drug genaamd SLO-MO nogal hardnekkig is. Zie de trailer van Dredd hier.

The Blues Brothers. Ik denk dat iedereen deze film al wel eens gezien heeft, ook ik had hem al gezien maar bleef er weer bij hangen toen hij vorige week op tv was. De muziek in de film blijft zo ontzettend leuk en ook de dans scenes in de film vind ik super. Het einde van de film is ontzettend ongeloofwaardig en gaat echt helemaal nergens over maar ik blijf het een leuke film vinden.

Als ‘Joliet’ Jake Blues uit de gevangenis wordt vrijgelaten, gaat hij met zijn broer Elwood naar het weeshuis waar zij beiden opgroeiden. Moeder Overste, de directrice van het weeshuis, zit echter met een aanslag van 5000 dollar achterstallige belasting die ze onmogelijk kan betalen. De staat dreigt nu het weeshuis te sluiten. Als Jake voorstelt het geld te stelen, wordt hij door Moeder Overste de trap afgeslagen. Jake besluit nu het geld eerlijk te verdienen en samen willen zij de band weer terug brengen.

Ant-manAnt-Man Afgelopen weekend gingen Tommy en ik weer eens naar de bios en keken Ant-man in 3d. Ant-man is weer een creatie van Marvel. Na het zien van de trailer was ik enthousiast, leuke acteur die de hoofdrol speelt en weer een Marvel film. De andere Marvel films die ik gezien heb waren ook goed bevallen dus ik vond het ook wel een tripje naar de bios waard. Tommy vond het eerste deel van de film een kleine beetje saai, te veel gepraat en te weinig actie naar zijn smaak. Gelukkig maakte de tweede helft dat wel goed en was er ook weer humor aanwezig.

De dief Scott Lang bezit het verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar tegelijkertijd zijn kracht enorm te versterken als hij een pak aan trekt. Hij moet zijn mentor, Dokter Hank Pym, helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van bedreigingen. Zie hier de trailer van Ant-man.

17 gedachten over “Movie time!”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven