zosammie14mei

My favorites @ the moment

Vandaag gewoon zomaar wat favorieten op een rijtje. Ik deed het idee op bij collega blogger Marije die maandelijks haar favorieten deelt op haar blog Plus een beetje. Ik vond dit wel een leuk idee om wat persoonlijke favorieten van dit moment te delen. Dit wisselt natuurlijk als een malle en volgende week kan iets anders weer favoriet zijn, vandaar de @ the moment ; )Mijn favoriete serie op dit moment is The Originals. Ik ben blij dat de serie weer nieuwe afleveringen heeft gekregen op Netflix en ik kijk ze weer met veel plezier. De serie speelt zich af in New Orleans, geweldige omgeving en de serie zit vol met goede muziek en spannende afleveringen. The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries (die ik nooit gekeken heb) en draait om de Mikaelson-familie. De acteurs zijn erg goed en ik vind het tof dat het de hele serie door dezelfde acteurs zijn. Als je actie, vampiers, heksen en weerwolven kan waarderen dan is deze serie ook zeker iets voor jou.

Mijn favoriete accessoire is de ketting die ik met een samenwerking voor mijn blog ontving. Het is gewoon zo speciaal om een foto van Bink op een zilveren hanger te hebben.

Mijn favoriete kledingstuk van de afgelopen tijd is er niet 1. Ik kan namelijk niet kiezen, maar het zijn mijn blazers. Ze zitten zo fijn en ik ben gewoon dol op blazers. Zo blij dat ik er de laatste tijd weer 3 heb kunnen scoren. De roze blazer en de zwarte van de H&M draag ik het vaakst omdat ze zo makkelijk te combineren zijn bij van alles, maar de gestreepte heeft ook absoluut mijn hart gestolen.

Favoriete muziek.

Iets wat nog wel het meest bij mij wisselt, soms zelfs dagelijks, is een favoriet nummer. Mijn favoriete nummer van dit moment, wat ik helemaal grijs draai is het nummer van Burak Yeter. Ik had ook nog nooit van hem gehoord dus krab jezelf niet op je hoofd als het je niets zegt. Toen ik dit nummer ergens op een radio voorbij hoorde komen was ik fan. Het deuntje vind ik zo lekker! Het nummer Tuesday gaat dan ook altijd op vol volume, helemaal in de auto. Ik vind het een heerlijk relax nummer en als het zonnetje dan ook nog eens tevoorschijn komt is voor mij het gevoel bij deze plaat compleet.

Favoriete film. We hebben een tijdje geleden de film Fantastic Beasts and where to find them gekeken, Tommy vond het helemaal niks. Is niet zijn ding dit genre, maar ik heb er van genoten. Ik vond het leuk om al de verwijzingen naar de Harry Potter films op te merken in deze film en de special effects waren prachtig.

Favoriete eten: Chocolade! Ik heb de afgelopen tijd van alles gegeten, heel veel lekkere dingen, maar de Côte d’Or chocolade bij de koffie is toch wel een favorietje. Een favoriet geniet momentje iedere avond.

 

19 gedachten over “My favorites @ the moment”

 1. Met dit mooie weer heb ik al weken geen tv gekeken. Vandaag is er weer de Fancy Friday linkup op mijn blog! Doe je mee?

 2. Mijn favoriete serie is nu ex on the beach (guilty pleasure haha). En de zomerhits zijn nu weer mijn favoriete afspeellijst met dit mooie weer. En dan mag het nummer Despasito ook niet ontbreken natuurlijk haha

 3. Zo’n overzicht vind ik altijd leuk om te lezen! Zo kom je soms nog wel eens leuke dingen tegen. Zo heb ik bijvoorbeeld nog nooit van The Originals gehoord. Die ga ik gelijk even opzoeken zo, want ben wel benieuwd. 🙂 En ik vind je ketting nog steeds een prachtig aandenken!

 4. Ik ben de laatste tijd ook helemaal into chocolade. Cote d’or koop ik om de een of andere reden eigenlijk nooit maar heb er nu wel heel veel zin in.

 5. Toch ook die film maar eens kijken! Ik ben nu alle Harry Potters weer aan het herlezen dus zit er sowieso weer helemaal in 😀

 6. Jaaaaaaaa The Originals, ik zit dus in de nieuwe afleveringen, dacht dat ik gespaard had, stuitte ik toch nog op… pas dan en dan komt de volgende, grrrrrrrrrr maar ja House of Cards season 5 is er ook nu, en compleet, dus ik heb wel wat te kijken, al zit ik nu in de summerflow 😉

  X

 7. whahah dat liedje van Burak Yeter heb ik zo vaak geluisterd de afgelopen maanden! En tja mijn favoriete eten is natuurlijk ook chocolade, jammer dat het niet gezond is hahaha!

 8. Ik vond Fantastic Beasts ook geweldig. Mijn man houdt totaal niet van dat genre, dus ik heb in mijn eentje zitten genieten. Ik verheug me nu al op het 2e deel. 😊

 9. The Originals heb ik nog nooit gezien, the Vampire Diaries daarentegen wel haha. Met chocolade kan je me ook altijd blij maken, was laatst in de supermarkt waar de Milka 1+1 was, aaaarghh! Liefs.x

 10. Neeeeee ik kan echt niet meer luisteren naar Tuesday. Mijn moeder draait hem non stop en komt echt mijn neus uit hahah. Cote dor snap ik dan daarentegen wel weer als favoriet hihi

 11. The originals moet ik nog mee beginnen maar het lijkt mij een super leuke serie vooral na vampire diaries haha . Super leuk zo’n overzicht.

 12. Mijn favoriete film die ik de laatste tijd heb gezien is Logan. Best intens voor een soort van X-men film. Leuk idee om een lijstje van je favorieten te plaatsen. Ook voor jezelf om later terug te lezen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven