My Jewellery

Het aftellen tot de feestdagen kan beginnen!

Oh jongens, het is al bijna december. Wat is dit jaar snel gegaan! Het is nog niet voorbij, maar zo voelt het bijna wel. Het ene moment was het januari en vierde ik mijn 32ste verjaardag met een avondje karaoke, nu komt de 33 dichtbij! Gek! December staat niet alleen voor het einde van een jaar, maar ook voor kerst! De winkels liggen vol pepernoten en kerstballen. Het is tijd om af te gaan tellen naar de feestdagen en dat kan heel leuk met een adventskalender!

Aftellen tot Kerst!

Het is bijna december, het is bijna tijd voor het gooien van kruidnoten en als de stoomboot nog niet het land uit is hangen de ballen al weer in de boom. Staan er heel veel mensen vloekend de kerstlampjes van vorig jaar uit de knoop te trekken en slaat de stress toe voor de kerst recepten. Voor je het weet ben je jezelf aan het volproppen aan de kerst diner tafel en sta je de kunst kerstboom weer in zijn doos te proppen. Een paar dagen later fluiten de vuurpijlen 2020 in na een dieet van oliebollen, heb je 1 januari een kater en zijn je goede voornemens in 2019 blijven hangen. Maarrrrr zover is het nog niet, we gaan eerst nog aftellen tot de feestdagen en dat gaat perfect met een leuke adventskalender.

My Jewellery adventskalender

My Jewellery adventskalender.

Ik kreeg de My Jewellery adventskalender thuis gestuurd en mag hem jullie laten zien! In de adventskalender zitten sieraden en andere accessoires. Niet zo gek, My Jewellery is tenslotte begonnen als sieradenlabel! Inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam met webshop en meerdere winkels in Nederland, ook in Nijmegen : ) Ik moet officieel nog even wachten met aftellen want de kalender telt 10 vakjes. De eerste zou pas open mogen op 15 december. Ik heb er stiekem een paar open gemaakt omdat ik zelf nieuwsgierig ben en om jullie vast wat te laten zien! De adventskalender kost €49,95 en je kunt kiezen uit zilver en goud. Ik heb gekozen voor zilver.

Spoiler alert!

Ik heb 4 vakjes opengemaakt, mocht je nog niet willen weten wat er in zit, scroll dan niet verder of doe het een stukje met ogen dicht ; ) Het eerste vakje verborg een paar feestelijke sokken. Verder kwam ik nog een bedeltje tegen, een mini armbandje en een ketting. Ik vind vooral de sokken een leuke verassing, maar ik vind sokken die anders dan de standaard zijn ook al snel leuk. Verder voel ik mijzelf met mijn 32 toch net wat te oud voor de inhoud van deze kalender. Ik denk wel dat ik er iemand anders heel blij mee kan maken. Want deze adventskalender van My Jewellery is leuk om te krijgen, maar ook zeker om te geven! Zoek jij nog het perfecte cadeautje voor je jongere zusje of sieraden verslaafde vriendin? Dit is een tip ; ) 

adventskalender jewel

 

9 gedachten over “Het aftellen tot de feestdagen kan beginnen!”

 1. Klinkt leuk, maar ik heb niets met advent kalenders, nooit gekregen ook… zit er niet in bij mij, hahaha

  Maar ja, december staat bij ons bol van de verjaardagen, de feestdagen.. yep, gewoon familie die jarig is… met name, lol…

  oh ja, met vandaag mijn liefste die jarig is 😀

  X

 2. Deze kalender heb ik al opengemaakt zien worden op YouTube. Vond ‘m zelf niet heel leuk, maar misschien inderdaad wel leuk voor tieners 🙂

 3. Wat leuk is dat. Ik vind het steeds zo leuke zo een adventskalender.
  Voor mijn zoontje heb ik zelf eentje gemaakt, met zo afteldoosjes van de Action die ik dan elke dag iets leuks heb in gestoken. Wat kijk ik der al naar uit. Zeker voor de feestdagen, vind ik steeds super leuk. December vind ik dan ook een van de kostelijke maanden op een jaar. Vooral omdat mijn zoontje ook in December verjaard en dan is der natuurlijk feestjes der voor.

 4. Leuk! Ik heb een adventskalender van Balea, en een zelfgemaakte via een swap. En eergisteren heb ik een aantal digitale kalenders gedeeld 🙂

 5. Wat leuk! Ik heb vorig jaar volgens mij de adventkalender van My Jewellery gehad en toen vond ik hem tegenvallen, dit jaar is hij volgens mij zo leuk!

 6. Ik vind zo’n kalender er altijd wel een beetje bij horen, maar meestal koop ik er eentje die gevuld is met chocola. Dit jaar hebben we er eentje van Lindt, dus dat wordt de komende dagen strijden wie het vakje mag openmaken haha…

  1. Ik heb er dit jaar eentje met lekkere geurtjes, met het idee dat ik dan misschien iets nieuws ontdek. Alleen ben ik aardig wat dagen weg in december. Ik kan er dus een paar tegelijk openmaken per dag, als ik achterloop!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven