Dille&Kamille

Kerst bij Dille

Ik heb het al eens gehad over de winkel van Dille & Kamille. Ik vind het zo’n gave mooie winkel. Ik hou helemaal niet van koken dus je zou bijna denken dat ik er niet veel te zoeken heb.. Niets is minder waar want ja, de winkel staat vol met mooie keuken spullen en alles wat je maar nodig hebt om te koken maar ze hebben zoveel meer. Nu is er ook natuurlijke kerstdecoratie te vinden in de winkels!

Het aanbod aan kaarsen is reuze, schriftjes, potloden, stoeltjes en veel kinderspeelgoed. Ook voor de badkamer snufjes kun je er terecht maar ze hebben nu ook zoveel leuke kerst artikelen! Jup, kerst bij Dille!

Ik heb een aantal leuke items gespot die zo op mijn wishlistje  kunnen.. ; ) De eenvoud van de artikelen maakt dat ik het mooi vind en ik ben verliefd geworden op de kerstbal met het vosje. Te schattig!

 

natuurlijke kerstdecoratie1. Adventkalender van katoen, 2. Lichtblauwe 3D adventskalender, 3. kaarthoudertje in de vorm van een kerstbal, 4. Houten prikkertjes, met bovenaan groene ,witte en rode rendiertjes. 5. Kaarthoudertje in de vorm van een engel, 6. Groene kerstbal met vosje, van papier-maché, 7. Naturelkleurige houten kerstboom, 8. Schaal van porselein, in de vorm van een kerstboom.

Heb jij natuurlijke kerstdecoratie of wel eens iets voor de kerst gekocht bij Dille & Kamille?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

27 gedachten over “Kerst bij Dille”

 1. Ik heb er nog nooit iets gekocht maar vind het ook zo’n geweldig winkeltje! Altijd als ik in Nijmegen ben sta ik met mijn neus voor de etalage. Die kerstbal met dat vosje wil ik nu dus ook hebben!

  1. Ik ga er dit jaar nog wel een blogje over schrijven maar ik heb vorig jaar foto’s gedeeld van mijn kerstversiering. We hebben een boom van stijgerhout met rode kerstversiering.

 2. Bij ons zit ook een Dille in de stad en soms lopen we er wel eens naar binnen om er gewoon rond te struinen omdat het zo’n gezellig winkeltje is.

 3. Dit vind ik dus ook echt een prachtige winkel, ze hebben altijd zulke leuke spulletjes! Helaas geen Dille en Kamille hier in de stad.

 4. Ja, echt een heerlijke winkel!
  Ik haal vaak mijn houten snijplanken hier (die ik dan meer gebruik als decoratie, maargoed :p). Verder heb ik wat mooie glazen gekocht, maar nog nooit Kerstspullen eigenlijk.

  Lfs.x

 5. Vroeger kwam ik er graag met mijn moeder maar de laatste jaren eigenlijk helemaal niet meer. Ik vind het nog steeds een leuke winkel met een heel eigen typisch Dille & Kamille geur.

 6. Oh ik houd écht van Dille&Kamille, een van mijn favo winkels. Heb de kerstcollectie nog niet gezien, ga snel een kijkje nemen 🙂

 7. Ik vind dille en kamille echt een geweldige winkel. Misschien wel mijn favo naast kledingwinkels! Ik moet de kerstcollectie nog eens goed gaan bekijken in de winkel!

 8. Ik hou van Dille & Kamille! Maar ik denk dat iedere kookgek helemaal verzot is op deze winkel. Alleen al het assortiment aan bijzonder bestek geeft mij koopneigingen (de kiwi lepel is geniaal!)

 9. We hebben hier geen Dille & Kamille, en deze zomer ben ik met mijn moeder in Amersfoort voor het eerst bij Dille & Kamille geweest, ja wel een leuke winkel maar niet om te zeggen wow ja daar wil ik heen of zo… Dus nee, maar kan het wel begrijpen hoor, hahaha

  X

 10. wij zijn ooit ’s in de Dille & Kamille winkel geweest in Gent, en hebben er toen ook iets gekocht.
  Maar het is niet bij de deur, en dus komen we er anders niet.

 11. Ik kom er eigenlijk ook nooit (zit meestal in een stad en daar kom ik niet heel vaak meer) maar ze hebben wel veel leuke dingetjes zeg! Moet er toch eens naar binnen lopen 🙂

 12. Dille & Kamille is leuk! Ik ben geen kookgek, maar ik kan er heerlijk rondlopen, kijken en genieten van alle mooie spulletjes. Zelfs de planten zien er hier perfect uit! Altijd even neuzen dus, als ik in de buurt ben.

 13. Ik ben er nog niet geweest bij de Dille in kerstsferen. Dit weekend toch maar even er naar toe! Ik vind het altijd zo’n fijne winkel qua inrichting en sfeer.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven