8 In Music

Navarone

Ik kan niet zonder muziek. Ik ben dan ook spotify fan, ontdek daar zoveel nieuwe muziek en heb alle muziek met spotify ook altijd bij me, ideaal! Iedere week Af en toe op zaterdag deel ik graag een liedje met jullie. 

Inmiddels is het al een hele tijd geleden dat ik een liedje deelde op zaterdag. Deze categorie op mijn blog was ik een beetje vergeten en werd ook niet door velen gemist geloof ik. Toch wilde ik vandaag weer eens een berichtje plaatsen in deze categorie. Afgelopen donderdag met Koningsdag bezochten Tommy en ik OranjePop in Nijmegen om 1 specifieke reden. Navarone!

Navarone is een rockband uit Nijmegen (en Amsterdam) en wij hebben deze band nog niet zo lang geleden ontdekt. We waren allebei gelijk fan. Ik ben normaal helemaal geen fan van Rock muziek, maar was direct enthousiast bij de nummers van het nieuwste album van Navarone. Ik draai een aantal nummers regelmatig thuis en in de auto en toen we hoorden dat Navarone een uur zou spelen op OranjePop besloten we gelijk dat we daar heen zouden gaan. Ze even live kunnen zien was ontzettend gaaf en we werden niet teleurgesteld. Ik heb ze eventjes gefilmd tijdens het nummer Snake, Tommy zijn favoriet, en dit kun je hier onder zien. Hier boven mijn favoriete nummer van Navarone, Lonely Nights, gevonden op youtube.

 • Sandra
  april 29, 2017 at 1:03 pm

  Haha dit is zo leuk dat je hier over schrijft! Mijn vriend maakt de videoclips van Navarone en de clip van hierboven van Lonely Nights heeft hij dus ook gemaakt. Echt leuk om het dan op jouw blog tegen te komen. Ze maken inderdaad toffe muziek! Ik luister er zelf ook regelmatig naar. 🙂

  • zosammie
   april 29, 2017 at 1:45 pm

   Wauw, wat super gaaf en toevallig haha. Tof dat je vriend dit gemaakt heeft 🙂

 • marleen
  april 29, 2017 at 3:12 pm

  Ja, tof. Ik hou wel van rock! En tof dat het van Nederlandse bodem komt! Het doet me een beetje denken aan Muse!

 • Jeanine
  april 29, 2017 at 6:50 pm

  Klinkt lekker!! Ik kende ze nog niet. Echt een nummer waarbij ik in de auto de volumeknop open zou draaien.

 • Nesrin
  april 29, 2017 at 8:42 pm

  Ik ken ze niet en ben geen fan van rock maar dit klinkt nog best aardig.

 • Cynthia
  april 29, 2017 at 10:27 pm

  Ik ben een echte rock chick. Deze vind ik dan ook cool!

 • Rachel
  april 30, 2017 at 10:15 am

  Wat nice! deze vind ik wel erg tof

 • heidi
  mei 9, 2017 at 8:30 pm

  Super leuke nummers.