22 In Interieur inspiratie/ Shoppen

Nederlandse Etsy shops

Ik heb een kleine liefde voor Esty shops. Toen ik nog heel druk was met mijn scraphobby bestelde ik regelmatig hobby materiaal via Etsy en kwamen er pakketjes binnen van over de hele wereld. Ook sieraden heb ik wel eens besteld via Etsy maar veel verder heb ik nooit gekeken.. Tot afgelopen week!

Discover unique handmade and Vintage items on Etsy.com
Etsy is een soort van marktplaats of ebay achtig iets. Een enorme webshop met aanbod van duizenden webshops over de hele wereld. Vooral veel kleine winkeltjes van mensen die zelf gewoon bijzonder creatief zijn en hun eigengemaakte spulletjes verkopen. Ik kan er uren neuzen.

Afgelopen week dwaalde ik weer eens over deze enorme wereld markt naar home spulletjes en filterde voor de verandering eens op shops uit Nederland. Daar zitten nog heel veel leuke verkopers bij! Vandaag deel ik een aantal van de items die ik nu op mijn wishlist heb gezet.

etsy shops1. Just another coffee addict mok. 2. Poster 3. thee mok Die mokken! Ik vind ze zooooo leuk! Ik drink graag koffie maar drink ook heel veel thee… Keuzes maken.. Moeilijk! Misschien dat ik ze stiekem gewoon allebei neem ; )
Gevonden op de Etsy shop van Paperfuel.

nederlandse etsy shops1. Houten kratten kussensloop 2. schaapjes etui 3. wereldkaart kussen hoes De kussenslopen vind ik allebei erg leuk, denk alleen dat die met de wereldkaart beter toch zijn recht zou komen op onze zwarte leren bank dan die met hout print.
Gevonden op de Etsy shop van The Dutch Loft.

kussen hoezen1. Ananas kussen hoes 2. Sassy cat kussen hoes 3. Licht box Jaaaa, weer eens een ananas! Mijn ananas kaars staat nog steeds te pronken op onze salontafel dus deze kussen sloop zou daar goed bij staan, denk ik ; ) De lichtbakken die deze winkel verkoopt vind ik ook erg gaaf. Hoe leuk zou dat staan in de hal? Of voor het raam? 
Gevonden op de Etsy shop van Cut4you. (psssttt, veel meer leuke lichtboxen te vinden daar)

stoffer blik etsy shop1. Chalkboard Week Planner 2. Notitieboekje uiltjes 3. 4 kaarten De chalkboard weekplanner vind ik heel tof, zie hem al helemaal hangen in onze hal en ja.. van notitieboekjes kun je toch nooit genoeg hebben ; )
Gevonden bij Stoffer Blik Etsy shop.

etsy shop huisbaas1. Plantenhanger 2. berkschijf met tekst 3. plantenhanger boomschijf De planthangers vind ik zo leuk, je ziet ze tegenwoordig steeds vaker, helaas kunnen wij ze niet echt ergens leuk ophangen (plek te weinig enzo) maar ik blijf ze gaaf vinden.
Gevonden bij Etsy shop Huisbaas.

Heb jij wel eens iets gekocht via Etsy Shops?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

 • Marion
  oktober 5, 2015 at 8:18 am

  Die plantenhangers! Die zijn gaaf! Nee, ik heb nog nooit iets via Etsy gekocht. Ik heb er wel een account volgens mij. Toch eens koekeloeren.

 • Elaintje
  oktober 5, 2015 at 8:35 am

  Leuk die plantenhangers. Ik heb laatst zelf plantenhangers gemaakt en ben er heel blij mee. Ja op Etsy kan je je echt uren vermaken.

 • Kim
  oktober 5, 2015 at 8:41 am

  Wat een leuke items! Ik heb het thema van mijn layout gekocht op Etsy haha!

 • Leoni
  oktober 5, 2015 at 9:53 am

  Wat een leuke spullen allemaal! Ik wordt altijd zo hebberig als ik op Etsy zit haha. Ik heb er nog nooit iets gekocht, maar ik denk dat dat niet meer lang gaat duren 😛

 • Sas
  oktober 5, 2015 at 10:41 am

  Wat een super leuke spullen! Die kussen en OH die mokken<3
  Ik heb mijn huidige layout van Etsy gehaald 🙂

 • Annelies
  oktober 5, 2015 at 10:55 am

  Ja ja ja! Ontzettend leuke spulletjes allemaal. Ik moet bekennen dat ik nog nooooit iets bij Etsy Shop heb gekocht. Wel neus ik er altijd graag rond. Ik ben echt van het zelf maken dus ik pik er nog wel eens ideetjes tussenuit die ik zelf in elkaar klus.

 • Inge
  oktober 5, 2015 at 12:02 pm

  Ik kom eigenlijk heel weinig op Etsy en dat is om mijzelf te beschermen 😉 Ik vind alles veel te leuk, ik zou maar blijven shoppen. Ik heb weleens een patroon gekocht voor een breisel/haaksel.
  Die plantenhangers zien er bijvoorbeeld veel te tof uit! En die notitieboekjes en die mokken..

 • Ysanne
  oktober 5, 2015 at 12:07 pm

  Wat leuk bedacht! Ik vind die mokken zo leuk, kan ik, net als notitieboekjes, nooit genoeg van hebben haha.

 • Nesrin
  oktober 5, 2015 at 1:01 pm

  Ik heb nog nooit iets via Etsy gekocht. Wat een gave spulletjes, mooie selectie heb je neergezet snap dat dit je wishlist is.

 • Kim
  oktober 5, 2015 at 1:03 pm

  I love Etsy! Ik gebruik het vooral veel voor quotes/afbeeldingen in lijstjes. Moet zeggen dat die kussens erg leuk zijn, vooral de kat. Ook de coffee lover koffiemok en de planthangers zijn tof. Je zou kunnen kijken voor plantenhangers aan de muur ipv plafond, die heb je tegenwoordig ook! 🙂

 • Nicetobeout
  oktober 5, 2015 at 1:44 pm

  Wat een leuke lijst. Ik ben dol op Etsy. Zo’n lichtbak zou ik ook nog wel eens willen hebben en ik ga eens kijken voor al die leuke kussenhoezen.

 • Joor
  oktober 5, 2015 at 3:10 pm

  wauw wat een toffe artikelen!!! Super leuk!!! Ik zal eens kijken bij Etsy!

 • Saar
  oktober 5, 2015 at 6:20 pm

  Etsy is een site die ik vaak een beetje uit de weg ga, omdat zo’n site niet zo goed is voor mijn portemonnee 😉

 • Els
  oktober 5, 2015 at 7:09 pm

  Wat een leuke spulletjes. Ik vind Etsy ook altijd leuk met veel hebbedingetjes maar nog nooit iets gekocht.

 • Olga
  oktober 5, 2015 at 7:11 pm

  Nee nog nooit, ik had wel een tijd een Ebayverslaving. Ik wilde namelijk graag bepaalde merken nagellak hebben en die bleken online goedkoper te zijn als je ze via Ebay bestelde.

 • Dorien
  oktober 5, 2015 at 7:47 pm

  Wat een leuk artikel, echt origineel! Geeft me zin weer eens rond te kijken op Etsy! 😀

 • Danielleeee
  oktober 5, 2015 at 8:31 pm

  Wat een leuke items, moet ook maar eens op etsy snuffelen.

 • Morgaine
  oktober 5, 2015 at 9:28 pm

  Ja je kunt er hele leuke dingen vinden, toch heb ik er nog nooit besteld wel is mij ooit aangeraden om daar mijn werken zelf aan te gaan bieden, maar dat zie ik nu nog niet helemaal zitten 😉

  Ik vind de wereldkaart kussen en die kat ook gaaf!

  X

 • Jenn
  oktober 6, 2015 at 11:11 am

  Wat een leuke spullen! Ik heb geloof ik wel een account, maar nog nooit iets gekocht

 • Estrella
  oktober 6, 2015 at 11:04 pm

  Ik kom niet zo heel vaal op Etsy, maar er is zoveel leuks te zien en te kopen!

 • Flavie
  oktober 8, 2015 at 5:37 pm

  Zoveel leuke spulletjes… ik krijg er mails van, maar heb zelf er nog nooit iets gekocht.

 • Ilse
  oktober 9, 2015 at 11:50 am

  Dat ananaskussen is leuk!