Nederlandse Etsy

Ik heb het al wel eens eerder gehad over Nederlandse Etsy shops, maar ik heb er weer een aantal gevonden die ik even wilde delen ; ) Etsy is gewoon zo leuk om rond te struinen, het is soms net een creatieve markt waar je je uren kunt vermaken. Het is ook gewoon de place to be om leuke originele items te vinden voor jezelf of voor iemand anders! Geven is tenslotte net zo leuk als krijgen.

Nederlandse Etsy Studio LilesadiDe eerste Nederlandse Etsy shop die ik tegen kwam is Studio Lilesadi  waar ik deze leuke kussenslopen zag en deze mok. Ze hebben nog meer leuke items trouwens ook voor kids. Ik spotte deze kapstok in de vorm van een berg.

Nederlandse EtsyOok de Nederlandse shop PuikArt  heeft erg leuke items. Wat dacht je van deze zout & peper set? Of deze Kurk Staal klok? Ik vond gewoon teveel dingen leuk in deze winkel dat ik niet kon kiezen wat ik met jullie wilde delen want deze hanglamp vind ik ook erg gaaf en deze kaarsenhouder is ook gewoon zo apart dat hij gaaf is.

Terrarium KIT EtsyDan kwam ik nog terecht in de Etsy shop Wat Mooi  door deze super leuke DIY Terrarium KIT maar ze hebben ‘m ook in de vorm van een bolletje.

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links.

19 reacties op “Nederlandse Etsy”

  1. Ik kom te weinig op Etsy, zou ik toch veel meer moeten doen. Erg leuke dingen heb jij hier geplaatst, zou zo een artikel van mij kunnen zijn 🙂

  2. Wat een gave shops. Vooral de laatste. Ik ben zelf ook heel veel bezig met plantjes en omgeving. Het huis wil ik wat groener :-).

  3. uit veiligheid voor mijn portemonnee heb ik maar niet op de links geklikt. Ik denk dat mijn bankrekening of vriendlief dat niet écht gaan waarderen

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top