Neeeeeeheeeeeeeee

sneeuwGeen sneeuw alsjeblieft!

Ik zie bij (bijna) alle bloggers zinnen voorbij komen als; Ik wil sneeuw, Let it snow! Witte kerst please!

Ik denk dan.. NEEEEEEHEEEEEE!!! Ik wil geen sneeuw! Begrijp me niet verkeerd, ik gun het jullie allemaal en als het alleen bij jullie in het dorp/centrum neer pleurt vind ik alles prima. (I know, het ziet er mooi uit) Maar alsjeblieft niet in Gorinchem en Nijmegen en alles wat daar tussen zit!

sneeuw1Heb een beetje medelijden met alle mensen die dan mega in de file staan! Want de meeste Nederlandse bestuurders zijn nou eenmaal bange poeperds of weg waaghalzen die spontaan gaan botsen of niet harder durven te rijden als 50.

Heb een beetje medelijden met de mensen die wel gewoon moeten werken tussen kerst en oud en nieuw en nog vroeger hun warme nestje moeten verlaten om daar op tijd te zijn. Die hun leven wagen op de snelweg en glibberend de dag door komen.

Heb een beetje medelijden met alle ouderen in Nederland sneeuw2die de straat niet op durven, die heupen breken tijdens het uitglijden als ze zo dapper zijn om zich wel op straat durven te begeven.

Heb een beetje medelijden… met mij.. en wens dan alleen voor sneeuw bij jouw huisje..

Thanks ; )

 

17 gedachten over “Neeeeeeheeeeeeeee”

  1. Sneeuw geeft wel een kerstsfeer. Maar inderdaad is het onhandig als het sneeuwt en mensen moeten naar hun werk/school e.d. Ik ben persoonlijk wel erg dol op sneeuw. Maar Nederland zal het zwaar te verduren hebben als er dit jaar gaat sneeuwen, ook de ns zal kuren vertonen.

  2. ik vind sneeuw alleen leuk als het weekend is en ik of mijn werknemers nergens heen hoeven..
    en trouwens ze hebben nu sneeuw nodig in de wintersport gebieden lijkt me een goede deal dat het daar dan ook gewoon terecht komt

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top