Negentig dromen van Elise

Na al 2 boeken te hebben gelezen van Lucinda Carrington was het tijd om aan het laatste boek te beginnen. Negentig dromen van Elise stond al een tijdje ongelezen op mijn boekenplank en in de vakantie begon ik eindelijk aan het boek. Ik las hem zelfs in 2 dagen uit! Wat eigenlijk al wel wil zeggen dat ik het boek erg leuk vond en een aanrader als je van dit genre houdt.

Ik werd al gelijk in het verhaal gezogen en ik moet zeggen dat ik het wel een leuk origineel verhaal vond, het is weer eens wat anders als de standaard ‘vrouw ontmoet geknipte vent die sm wil’ verhaal lijn. In dit boek zit ook gewoon echt een verhaal : ) De karakters zijn leuk en goed uitgedacht en het is boek vond ik fantasierijk. Het is een vermakelijk boek met sexy hoofdstukken en het leest gemakkelijk weg. Ik kon het boek in ieder geval maar moeilijk weg leggen en wilde het einde weten.

Samenvatting: Als theaterontwerpster Elise St John een opdracht krijgt aan het Shilden kasteel op het platteland omarmt ze de kans om even te ontsnappen aan haar overvolle Londense leven.
Bovendien is haar opdracht spannend: ze mag de kasteelkamers zo inrichten dat de stoutste fantasieën er werkelijkheid worden. Elise zelf heeft steeds opwindendere dagdromen over de twee mannen die ze op het landgoed ontmoet. Blair Davlin, zeer sexy en onuitstaanbaar zelfverzekerd, is de plaatselijke rijinstructeur; en de kasteelheer Max Lanssen die even aantrekkelijk als arrogant is, hebben nogal een hekel aan elkaar. Voor wie zal Elise uiteindelijk kiezen?

Je kunt het boek hier bestellen.

10 reacties op “Negentig dromen van Elise”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top