Negentig geheimen van Jacey

Ik heb de 3 boeken gelezen van de 50 tinten grijs serie en ik vond ze erg leuk. Het is het genre boeken waar je van moet houden denk ik.. Ik vind ze erg leuk leesvoer. Later kocht ik de serie van Lucinda Carrington en las als eerste Negentig dagen Genevieve wat ik ook een goed boek vond en ik was er dan ook binnen een paar dagen door heen. Als tweede las ik Negentig geheimen van Jacey en dat werd een teleurstelling moet ik zeggen. Ik vond het een beetje een slap verhaal en erotisch zou ik het ook niet willen noemen. Het verhaal is best leuk verzonnen maar trok me niet het boek in en het einde vond ik teleurstellend. Ik kon me niet inleven in de hoofdpersoon omdat ze andere keuzes maakte die ik wilde dat ze zou doen.. Klein beetje irritant was dat. Ik zou bijna denken dat dit het eerste boek is wat ze geschreven heeft en nog niet in de stemming was of dat het het laatste boek is wat ze schreef en de spirit en energie kwijt was om er nog wat leuks van te maken. De sticker stouter dan 50 tinten grijs verdient dit boek absoluut niet. Een 5 geef ik het boek, meer kan ik er niet van maken.

Samenvatting: Dokter Jacey Muldaire weet precies wat ze van de mannen in haar leven wil: goede bed-avonturen en geen verplichtingen. En als ze naar Zuid Amerika vertrekt om daar in een klein elitair ziekenhuis te werken, verwacht ze dat ruim aan deze eisen zal worden voldaan. Maar Jacey is niet precies wie ze zegt dat ze is, ze is een vrouw met vele gezichten, en haar eerste loyaliteit ligt bij de geheime dienst. Dankzij haar femme fatale persoonlijkheid komt zij op plekken waar andere spionnen niet snel toegang toe krijgen.

De 3 boeken van Lucinda Carrington vind je hier.

10 gedachten over “Negentig geheimen van Jacey”

 1. De sticker is hilarisch! Hoe verzinnen ze het. Ik ben heel benieuwd naar de film, februari is het eindelijk zo ver. Ik hoop dat het niet tegen valt.

 2. De boeken van 50 Tinten Grijs heb ik ook gelezen, heel graag gelezen zelfs. Aan de andere boeken in het zelfde genre ben ik nog niet begonnen… er valt zoveel te lezen! 🙂

 3. dan skip ik deze…
  ik las mijn man, deel 1 zo uit… Nu al maanden ligt deel 2 voor de helft gelezen te wachten, ga me er toch maar weer aan wagen..
  op zich hou ik wel van genre

 4. Zonde dat het boek tegen viel, en zo’n sticker… wat een idee. Alleen door die sticker zullen er al heel wat exemplaren over de toonbank gevlogen zijn.

 5. Deel een van vijftig tinten gelezen met behoorlijke rode oortjes 🙂
  Deel twee in beginnen, maar begon me al snel te vervelen. Het lukte niet om verder te lezen…
  Maar zoals je zegt, zo’n sticker is een mooie reklame….

 6. Jammer dat het niks was, ik moet zelf nog beginnen met 50 tinten. Ik ben heel nieuwsgierig naar al die ophef in bloggerland vooral, veel boekenbloggers vonden het bar slecht, terwijl mensen uit mijn omgeving het wel een goed boek vonden. Dus ik ga me er binnenkort eens aan wagen.

  1. Ik denk dat het een kwestie is van smaak, het is uiteraard geen knap stukje schrijfkunst al heeft de schrijfster van 50 tinten grijs het boek wel op haar blackberry geschreven in de trein! Maar goed, als je alleen van zoetsappige sex houdt bij kaarslicht ga je dit boek niet zo leuk vinden als je open minded bent kun je denk ik wel genieten van het lezen. Trouwens, in deel 2 en 3 zit meer verhaal.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar top