netflix aanraders

Netflix aanraders! Films en serie tip.

Het was weer eens tijd voor een nieuw artikel met Netflix aanraders! De laatste keer dat ik wat film tips deelde was vorig jaar december. Inmiddels hebben we weer wat nieuwe films gezien en werden we fan van een serie op Netflix. Aangezien het buiten weer lijkt op herfst leek het mij nu een prima tijd voor dit artikel ; )

YOU

https://www.youtube.com/watch?v=cKOhno0IMpA

Ik begin maar gelijk met de serie aanrader. Ik begon aan deze serie met het idee dat het niets voor Tommy zou zijn. Halverwege de eerste aflevering kwam hij naast mij zitten op de bank. Was aan het lezen op het zijn telefoon. Na aflevering 3 wilde ik Netflix stoppen, maar Tommy zei ineens: wat doe je?! Lezen lukte hem niet meer, hij zat al de hele tijd over zijn telefoon heen mee te kijken. YOU hield mij vanaf het begin in spanning en Tommy viel erin en wilde ook niet meer stoppen met kijken. We hebben de serie in 3 avonden uitgekeken. Helaas is er (nog) maar 1 seizoen van 10 afleveringen beschikbaar. Wel ontzettend goed en absoluut een aanrader. De serie is onvoorspelbaar, freaky en spannend.

Triple Frontier

Deze film keken we op aanraden van een collega van mij. De film gaat over vijf oud-commando’s die in Zuid-Amerika een drugsbaron gaan beroven. De in de puntjes gecoördineerde plannen dreigen compleet verloren te gaan als de hebberigheid de overhand krijgt. Het is een actiefilm met 5 stoere mannen, niet onaantrekkelijk ; ) en een redelijk verhaal. Niet de beste actiefilm, maar zeker wel goed en vermakelijk vond ik. Bekijk hier de trailer.

The Highwaymen

The Highwaymen vond ik echt heel goed. Had ik niet gedacht toen ik de trailer had gezien, maar deze dikke aanrader kon hier niet ontbreken. Het is een misdaadfilm over het verhaal van de Texas Rangers in de jaren 1930-1934. Oud Rangers Frank Hamer en Maney Gault zijn ingeschakeld om Bonnie en Clyde uit te schakelen. De rollen van Rangers worden worden vertolkt door Kevin Costner en Woody Harrelson, die het verhaal geloofwaardig neer zetten. Het tempo van de film is niet snel, maar het verhaal is goed.

IO

IO is een drama / sciencefictionfilm over het einde van de aarde. Ik ben stiekem fan van alle films waarin de aarde vergaat, of het nu van natuurrampen is, aliens of van overbevolking. Ik zit meestal klaar met popcorn ; ) Door luchtvervuiling is in deze film de aarde onbewoonbaar geworden. De meesten mensen die nog in leven zijn ontvluchten de planeet met honderden spaceshuttles naar een ruimtestation in de buurt bij IO, een maan van Jupiter. De tiener Sam is één van de laatste overlevenden die zich op de aarde bevindt. Ze is ervan overtuigd dat de aarde nog te redden valt, haar thuis. De film heeft een beetje een somber sfeertje en dat maakt het verhaal geloofwaardig of beter gezegd nuchter. Niet vol actie, maar zeker boeiend om te kijken.

Heb jij nog filmtips?

7 gedachten over “Netflix aanraders! Films en serie tip.”

 1. You staat al een hele tijd op mijn lijstje, maar ik kom er steeds niet aan toe.. toch maar eens proberen binnenkort!

 2. Wat een fijne tips! IO wilden we toevallig afgelopen weekend kijken, we waren er niet aan toe gekomen dus voor aankomend weekend houden we er een plaatsje voor vrij.
  You vond ik ook erg spannend, ik ben helemaal dol op the walking dead, once upon a time, en the sinister.
  Liefs,
  Evelien

 3. Misschien ligt het aan mij, maar het eerste youtube filmpje is een no no.. doet het niet, is weg… denk ik…

  Wie weet kom ik nog aan deze tips toe, tot nu zit ik nog in de Hawaii five O en NCIS vooral.. gewoon van tv, hele seizoenen samen met Liefste, op Netflix, hij kende stranger things nog niet, die kijkt hij nu, en samen zitten we in Bates Motel, ook een aanrader als je die nog niet hebt gezien, wij starten aan seizoen 5 binnenkort, of zodra we tijd hebben ~kuche~ hahahaha

  En zelf heb ik nog een serie gezien, top, ook binnen 48 uur uit gezien, 10 afleveringen, The Order… geloof ik dat het heet.

  Laat dat dan mijn tip zijn 😉 Ik verwachtte er niets van… maar eenmaal gestart bleef ik er dus ook in…

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven