Netflix Film aanraders Spannende films!

We hebben de laatste weken van 2016 veel films gekeken. Netflix was een fijn toevluchtsoord in december met de koude avonden. Meestal zetten we Netflix aan voor series, maar dit keer gingen we door het filmaanbod heen. Er staan best wat toffe films tussen! Wij keken onder andere naar The Jungle Book, The Finest Hours en AIR. Dit zijn ons Netflix film aanraders.

The Jungle Book.

the jungle book

Ik begin maar gelijk bij een film die ik al een hele tijd wilde zien. Ik moest Tommy wel even overhalen want het is een Disney film en daar is hij over het algemeen niet erg van gecharmeerd. Te zoetsappig voor hem ; ) Toch vond hij deze film goed. Halverwege zei hij al dat het voor kinderen toch wel een heel erg spannende film zou zijn. The Jungle Book kennen we natuurlijk allemaal, deze moderne film (2016) gaat diep in op het verhaal over Mowgli en de beelden zijn prachtig. Gewoon kijken dus. Hier vind je de trailer.

How I live now.

How I live know

Deze drama is.. bijzonder.. apart. Ik heb de film aangezet zonder te kijken waar deze over ging. Dit zorgde ervoor dat ik het eerste half uur in de war was. Ik wil niet te veel verklappen over deze film, maar het volgende is handig om te weten voordat je de film aanzet. Het is een drama, het speelt zich af in Engeland, het is niet waargebeurd en Engeland komt in een zieke oorlog terecht. Mooi verhaal, mooi gefilmd, wel blijven opletten tijdens het kijken.

The Finest Hours.

the finest hours

Het verhaal (waargebeurd) speelt zich af in februari 1952 waar de oostkust van New England wordt getroffen door een van de zwaarste stormen uit de geschiedenis. Het zorgt ervoor dat een olietanker voor de kust van Cape Cod in tweeën breekt. Vier leden van de kustwacht trotseren met een kleine reddingsboot de 20 meter hoge golven op zoek naar gestrande zeelui die gevangen zitten aan boord van het zinkende schip. Dit was een spannende meeslepende film, respect voor de kustwacht! De trailer vind je hier.

 

AIR.

AIR

Deze film hebben we aangezet vanwege de trailer maar ook omdat we een acteur herkende, wie The Walking Dead heeft gezien herkend hier zeker een stoere vent. Deze thriller/sciencefiction is ontzetten spannend. Ik vond de film erg spannend in ieder geval, er waren momenten dat ik liever even niet keek. Het verhaal speelt zich af in een bunker omdat de lucht op aarde is vergiftigd. De hoofdrolspelers moeten deze bunker onderhouden. Na een aantal jaren in een bunker te leven zou het kunnen dat je gek word.. Verder verklap ik niks ; )

Dit waren mijn Netflix aanraders, echte aanraders die jullie zeker eens moeten kijken.

Hebben jullie nog Netflix aanraders voor mij?

27 gedachten over “Netflix Film aanraders Spannende films!”

 1. Ik vind vrijwel alle films met Leonardo Dicaprio een aanrader. Shutter Island en Catch me if you can vond ik allebei erg leuk en staan op Netflix 🙂

  Deze 4 films heb ik allemaal nog niet gezien. Ik kijk ook vaker series, maar af en toe een film is ook wel leuk! 🙂

 2. How I live now ben ik wel benieuwd naar! Ik vind die actrice ook altijd wel goed. The Jungle Book heb ik een paar dagen terug gezien en ik vond hem zo tof. Had echt niet verwacht dat hij zo goed zou zijn!

  1. Nee ik had van te voren ook niet veel verwachtingen van Jungle Book en mijn vriend al helemaal niet. We waren aangenaam verast, echt een leuke film.

 3. The Junglebook is inderdaad leuk! Die heb ik in de bios gezien. Bizar hoe die film is gemaakt, erg knap! Ik zag een keer een behind the scenes video en dan zie je pas echt hoe veel er kwam kijken bij de productie van deze film.
  Air lijkt mij trouwens ook wel een gave film. 🙂

 4. Mijn man wilde gisteren junglebook kijken maar ik dacht naah nee hoor. Maar nu ik dit leest denk ik dat we hem toch maar even moeten gaan bekijken. Verder geen tips we hebben net Netflix dus nog niet zoveel gezien…

 5. Alleen The Jungle Book heb ik laatst gezien toen we in Amsterdam logeerden. En vond het een leuke film! Ben denk ik alleen in slaap gevallen tegen het einde dus ik weet niet meer zo goed hoe hij afloopt. Wat trouwens niets zegt over de film! Ik heb de gewoonte om in slaap te vallen als ik in bed iets kijk. Haha :p

 6. Junglebook is echt leuk! De rest heb ik nog niet gezien. Gisteren keek ik ‘The Silenced’, een Koreaanse film over een soort meisjesinstituut waar gekke dingen gebeuren. Best een interessante, enigszins spannende film. 🙂 De 2 Sherlock Holmes films (dus niet de serie (!)) zijn ook echt de moeite waard. 😀

 7. Oeh Daryl!! Ik zou die film alleen al voor hem willen zien. The Jungle Book wil ik ook graag zien. Komt er binnenkort een artikel over enge films? Ik zei laatst tegen mijn man dat ik graag een goede horror wil zien.

  1. Ik kijk eigenlijk zelden nog horrors of thrillers. Tommy kan er niet naar kijken, de chicken 😉 maar wax house is goed en the grudge heb ik met samen geknepen billen en een kussen voor mijn gezicht gekeken.

 8. Leuk en handig lijstje! Ik ben een beetje door mijn lijstjes heen en dit kon ik dus wel gebruiken haha :-). How I live Now zet ik op mijn lijstje en ik denk dat ik die vanavond lekker aanzet! Uhm echte aanraders qua films heb ik niet, maar de serie The 100 en 3% zijn wel echte aanraders! Deze zijn ook te zien op Netflix. Liefs x

 9. De serie Frequency ik heb de film, maar er is in het nu, een serie gemaakt, zelfde idee natuurlijk, ander verhaallijn, helaas is nog niet alles uit, en elke maandag komt er een nieuwe aflevering, maar nog 2 te gaan voor mij en voila…

  X

 10. The Jungle Book heb ik onlangs ook gezien en ik was helemaal onder de indruk. Ik vond hem echt goed. How I Live Now staat nog op mijn lijstje. Ik ben benieuwd 🙂

 11. Zo te zien zijn het wel leuke films.
  Ben vooral super benieuwd naar de film van the junle book.
  Denk wel dat het de moeite waard moet zijn.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven