Netflix series die je moet zien!

Ik ben een serie liefhebber.. Voor mij is Netflix dus een uitkomst! Ik wilde zo vaak een serie volgen op tv maar dan moest ik weer precies op die avond op dat tijdstip naar die ene vriend, naar die andere afspraak of naar de winkel. Met netflix kan ik kijken wanneer ik wil, als het mij uitkomt en dan ook nog zonder reclame!

 • Pretty Little Liars. Geweldige drama/mysterie serie die spannend blijft!
 • Under the dome. Sciencefiction/drama serie. Gebaseerd op een boek van Stephen King.
 • American Horror story. Ieder seizoen een nieuw verhaal om bij te griezelen.
 • Gossip Girl. Amerikaanse dramaserie over rijke tieners die leven in de upper east side New York. Veel roddels en schandalen, humor, liefde en drama.
 • Being Elmo: a puppeteer’s journey. Dit is een documentaire maar het zeker waard om te kijken. (in ieder geval voor mij.. Stiekeme Elmo fan hier)
 • Elementary. Serie over een eigentijdse Sherlock Holmes geweldig gespeeld door acteur Jonny Lee Miller.
 • The Originals. Serie over vampiers, heksen en weerwolven.
 • Grimm. Politieserie met mythische wezens.

Er staan nog veel meer series op Netflix maar dit waren mijn persoonlijke favorieten. Lekker op de bank met Netflix aan, iets te drinken, chocolade of chips binnen hand bereik (of fruit voor de gezonde eters) en geen reclames.. Voor mij een ideale wereld ; )

20 gedachten over “Netflix series die je moet zien!”

 1. Klinkt goed! Wij hebben ook netflix. Heb al wel eens new girl & life unexcpected gekeken! Maar er echt voor zitten, lukt mij nu even niet haha.. Ben veelste gek op het filofaxen tegenwoordig (voor mij is het al een werkwoord!) en al helemaaal sinds mijn kleurenprinter er is! Heerlijk dat jij zo kunt genieten van series!

 2. Upper Eastsiders! Haha. Ik ben gisteren begonnen met House of Cards, ook een aanrader. Love Kevin Spacey.
  Ik zit in het laatste seizoen van Gossip Girl, ik hou van Blair en Charles!

 3. Netflix is zó’n geweldige uitvinding!
  Als ik alleen ben: gossip girl.
  Met wederhelft: sons of anarchy, suits, the killing.

  Maar ik wil nog zó veel kijken…

 4. Grimmmmm!! Oh boy, toen ik daar aan begon had ik echt geen nachtrust meer. Ken je de misfits al? Aan je lijstje te zien, is dat misschien wel een leuke tip 😀

 5. Heerlijk van die dagen dat je uren kan netflixen en inderdaad, met lekker eten binnen handbereik. Top! Gossip Girl vind ik ook echt geweldig. Ik ben nu Sherlock aan het kijken, en wacht in spanning op een nieuw seizoen Orange is the New Black.

 6. ik heb dan wel geen netflix, maar ik hou van serie’s kijken…
  gisteren pretty little liars weer even bij gekeken, onder tussen wil ik nu wel weten wie A is

 7. Ik ben helemaal verslaafd geraakt aan New Girl en Life Unexpected. Life Unexpected is helaas afgelopen. Van New Girl heb ik alle beschikbare seizoenen gezien en ik wacht nu tot de volgende uitkomt op Netflix. Ze zijn al wel op dvd te krijgen. Orange is the new black is me aanbevolen. Ik moet maar weer eens even rond neuzen…

 8. Mijn broer en schoonzus zijn helemaal into Under the Dome.
  Zelf vond ik Dexter, Homeland en PLL geweldig… Ik MOET weten wie A is.
  Gossip Girl vond ik ook leuk en verbazende ontknoping! Ik had het niet verwacht!

 9. The Originals staat nog op mijn lijstje om te kijken! Gossip Girl ben ik wel een hele tijd geleden mee begonnen, maar ben vergeten bij welke aflevering ik was haha

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven