18 In Zo sammie

New in, Converse all stars en 31 jaar.

Converse olive green

Vandaag op 31 januari 2018 ben ik 31 geworden. It’s my birthday en ik ben aan het werk vandaag. Ik trakteer mijn collega’s op wraps met zalm, kipfilet en salami. Op mijn huidige baan is het namelijk heel normaal om al je collega’s op iets te trakteren. Omdat de taart me mijn neus uitkomt besloot ik met wat hartigs te komen. Ik hoop dat het in de smaak valt : ) 31 dus. Speciaal voor de gelegenheid eens wat meer feitjes over mij en mijn verjaardag.

Toen ik werd geboren was het een zaterdag en stond dit nummer op 1 in de top 40 die week.

Het was een zonnige en kille (max 1,5ยฐC) dag met ruim 8 uur zon. De lucht was onbewolkt, er was een zeer zwakke wind.

Omdat ik op 31 januari ben geboren ben ik een Waterman van sterrenbeeld.

Ook koningin Beatrix, Johan Derksen en Justin Timberlake zijn geboren op 31 januari.

Ik vierde mijn verjaardag afgelopen weekend en werd ontzettend verwend met fijne cadeaus. Deze deel ik later nog.

Ik vond dat ik mijzelf wel op een cadeautje mocht trakteren dit jaar. Ik bestelde Converse all stars in de kleur olijf groen en ik vind ze geweldig! All Stars vind ik geweldige sneakers en ik miste nog een groen paar ; )

Het was het eerste kleine feestje in dit huis en we genoten van alle ruimte die we hadden voor iedereen.

Ik kreeg van Tommy een schitterend lief cadeau waar ik iedere dag van kan genieten. Voor het eerst had ik geen flauw idee wat hij voor me had gekocht.

 • Marije
  januari 31, 2018 at 7:38 am

  Gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van.

 • Trees
  januari 31, 2018 at 9:58 am

  Van harte gefeliciteerd, een fijne dag op je werk en een geweldig nieuw levensjaar gewenst samen met jouw Tommy! Benieuwd naar de cadeau’s!
  Je bent al net zo’n converse-gek als mijn dochter, die heeft ze ook in alle kleuren ๐Ÿ˜‰

 • Sarah
  januari 31, 2018 at 10:11 am

  Gelukkige verjaardag!!! Super mooie sneakers heb je jezelf cadeau gedaan. Geniet, werk of niet, nog van je dagje…

 • Malou | Blonde Blossom
  januari 31, 2018 at 10:42 am

  Gefeliciteerd met je verjaardag, heel fijne dag! Die sneakers zijn erg mooi in elk geval. Malou x

 • nicole
  januari 31, 2018 at 12:35 pm

  Ik vind de kleur enorm leuk! Mijn dochters zijn ook grote fans van Allstars!

 • Sanne
  januari 31, 2018 at 12:52 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag!

 • Petra
  januari 31, 2018 at 2:04 pm

  ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿฐ๐Ÿฐ๐Ÿ’๐Ÿ’

 • Irene
  januari 31, 2018 at 3:33 pm

  Gefelicitaart! Geniet nog van je dag en je nieuwe schoenen en je mooie cadeau van Tommy!

 • Evelyne
  januari 31, 2018 at 9:37 pm

  Gefeliciteerd!!

 • Nesrin
  februari 1, 2018 at 1:01 am

  Nogmaals gefeliciteerd. Joh, wat vliegt de tijd…Ik kan mij jouw post van vorig jaar nog zo goed herinneren toen je de Magic 3 0 bereikte.

 • Mevrouw Marloes
  februari 2, 2018 at 6:36 pm

  Nog gefeliciteerd! Wat leuk al die verjaardagsfeitjes ๐Ÿ˜€ Geniet nog van je gekregen cadeau’s, maar dat zal vast lukken.

 • Anneke
  februari 2, 2018 at 8:10 pm

  Nog een happy belated birthday!!! :* Ik kijk al uit naar de post waarin je jou cadeau’s laat zien ๐Ÿ˜€

 • Kreanimo
  februari 4, 2018 at 8:07 pm

  Mooie kleur All stars zeg!

  Gefeliciteerd! Ik was de 29 ste jarig!

  • zosammie
   februari 5, 2018 at 9:19 pm

   Ook een waterman dus! ๐Ÿ™‚ nog gefeliciteerd!

 • Sheila
  februari 5, 2018 at 5:44 pm

  Alsnog gefeliciteerd!! Leuk om zo wat weetjes te delen, zeg.

 • Wanda
  februari 5, 2018 at 8:16 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Zelf wraps gemaakt? Heerlijk hoor!

 • Ester
  februari 20, 2018 at 1:58 pm

  Toffe All-Stars, ik hou van die kleur! Zelf had ik jaren geleden een aardige All-Stars verslaving, totdat ik opeens besloot dat de kenmerkende witte punt mijn voeten nog groter deed lijken dan ze al zijn (schoenmaat 42) en ik ze vanaf dat moment nooit meer wilde dragen. Ik had ze destijds echt in alle kleuren van de regenboog, ook heel unieke exemplaren met spijkerstof en printjes enzo.

  • zosammie
   februari 20, 2018 at 7:29 pm

   De witte punten voorop zijn inderdaad niet echt flatterend ๐Ÿ™‚ iets waar ik vroeger ook altijd op aan het letten was. Tegenwoordig zie ik het niet meer zo. Leuk dat je ook van die apartere had! Die maken ze nog steeds tussendoor, vind ze allemaal tof!