Converse olive green

New in, Converse all stars en 31 jaar.

Vandaag op 31 januari 2018 ben ik 31 geworden. It’s my birthday en ik ben aan het werk vandaag. Ik trakteer mijn collega’s op wraps met zalm, kipfilet en salami. Op mijn huidige baan is het namelijk heel normaal om al je collega’s op iets te trakteren. Omdat de taart me mijn neus uitkomt besloot ik met wat hartigs te komen. Ik hoop dat het in de smaak valt : ) 31 dus. Speciaal voor de gelegenheid eens wat meer feitjes over mij en mijn verjaardag.

Toen ik werd geboren was het een zaterdag en stond dit nummer op 1 in de top 40 die week.

Het was een zonnige en kille (max 1,5Β°C) dag met ruim 8 uur zon. De lucht was onbewolkt, er was een zeer zwakke wind.

Omdat ik op 31 januari ben geboren ben ik een Waterman van sterrenbeeld.

Ook koningin Beatrix, Johan Derksen en Justin Timberlake zijn geboren op 31 januari.

Ik vierde mijn verjaardag afgelopen weekend en werd ontzettend verwend met fijne cadeaus. Deze deel ik later nog.

Ik vond dat ik mijzelf wel op een cadeautje mocht trakteren dit jaar. Ik bestelde Converse all stars in de kleur olijf groen en ik vind ze geweldig! All Stars vind ik geweldige sneakers en ik miste nog een groen paar ; )

Het was het eerste kleine feestje in dit huis en we genoten van alle ruimte die we hadden voor iedereen.

Ik kreeg van Tommy een schitterend lief cadeau waar ik iedere dag van kan genieten. Voor het eerst had ik geen flauw idee wat hij voor me had gekocht.

18 gedachten over “New in, Converse all stars en 31 jaar.”

  1. Van harte gefeliciteerd, een fijne dag op je werk en een geweldig nieuw levensjaar gewenst samen met jouw Tommy! Benieuwd naar de cadeau’s!
    Je bent al net zo’n converse-gek als mijn dochter, die heeft ze ook in alle kleuren πŸ˜‰

  2. πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ’‹πŸ’•πŸ’•πŸŽˆπŸŽˆπŸŽ‰πŸŽ‰πŸ°πŸ°πŸ’πŸ’

  3. Nogmaals gefeliciteerd. Joh, wat vliegt de tijd…Ik kan mij jouw post van vorig jaar nog zo goed herinneren toen je de Magic 3 0 bereikte.

  4. Toffe All-Stars, ik hou van die kleur! Zelf had ik jaren geleden een aardige All-Stars verslaving, totdat ik opeens besloot dat de kenmerkende witte punt mijn voeten nog groter deed lijken dan ze al zijn (schoenmaat 42) en ik ze vanaf dat moment nooit meer wilde dragen. Ik had ze destijds echt in alle kleuren van de regenboog, ook heel unieke exemplaren met spijkerstof en printjes enzo.

    1. De witte punten voorop zijn inderdaad niet echt flatterend πŸ™‚ iets waar ik vroeger ook altijd op aan het letten was. Tegenwoordig zie ik het niet meer zo. Leuk dat je ook van die apartere had! Die maken ze nog steeds tussendoor, vind ze allemaal tof!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven