New in: Bikerlaarsjes en Lee jeans.

Lang geleden, maar vandaag weer eens een kleine outfit/shoplog online! Ik draag vaak sneakers en als ik die niet draag heb ik de keuze uit aardig wat schoenen met hakken. Bijna allemaal met een naaldhak en ik wilde eens wat anders. Ik wilde eens een schoen met hak die comfortabel zit en wat netter is dan een sneaker. Ik kwam uit bij stoere cowboy/bikerlaarsjes van Mustang.

Bikerlaarsjes.

Ik vind naald hakken, of in ieder geval hele smalle hakken, erg mooi. Ik heb meerdere pumps een laarsjes met een slanke hak, maar die staan niet altijd even leuk onder een wijde broek. Naar de stad draag ik ze zelden omdat ik dan continu moet opletten waar ik loop. Voor je het weet ben je 10 cm korter omdat je hak tussen de straatstenen wegzakt. Vaak ging ik dan voor het gemak toch voor sneakers. Ik miste een schoen met blokhak in mijn schoenen kast. Ik wilde graag een soort enkellaars met blokhak en bij voorkeur ook nog een paar wat lekker zit. Schoenen die wat netter zijn dan sneakers, maar niet te netjes. Ik vond stoere bikerlaarsjes bij Zalando en bestelde deze samen met nog een paar enkellaarsjes en 2 jeans.

Normaal gesproken als ik meerdere items bestel bij Zalando is er altijd wel wat bij wat retour gaat. Het past net niet of het is minder leuk dan ik had gedacht. Vaak als ik juist echt iets zoek past het allemaal niet en heb ik er de pest in. Dit keer had ik geluk. Beide jeans zaten perfect en allebei de schoenen zaten precies goed. Ik vond ook nog eens alles leuk en kon niet kiezen. Heb dit keer alles gehouden, ik was helemaal gelukkig! Nu kan ik voorlopig weer vooruit met jeans en schoenen! De bikerlaarsjes zijn van Mustang en zitten heerlijk stevig. Heel wat anders dan mijn All Stars, hier krijgt mijn voet echt ondersteuning in. Ook zijn ze ideaal voor de herfst en winter door de zachte warme voering in de schoen. Ik heb ze al een dag aangehad naar mijn werk en had geen zere voeten toen ik thuis kwam. Super schoenen wat mij betreft! Lopen gelijk heerlijk.

De jeans is van Lee en het is een flared model. Verder geen poespas of bijzondere kleur. De jeans zit perfect, voelt als een stevige jeans stof en zit hoog in de taille waardoor ik nog eens fatsoenlijk kan bukken : ) De pasvorm is uitlopend, een flared jeans dus, ik ben fan van dat model jeans. Bijna al mijn spijkerbroeken hebben wijde pijpen. Ik vind het lekker zitten en mooi staan bij mijn lange benen. Bij een skinny jeans voel ik me altijd een beetje opgesloten, dit zit veel lekkerder. De broek is vrij lang en ik kan hem daardoor niet aan met sneakers, maar met mijn nieuwe bikerlaarsjes zit hij fantastisch. Bijzonder blij met deze combi!

Ben jij meer van de blokhak of de naaldhak?

6 reacties op “New in: Bikerlaarsjes en Lee jeans.”

 1. Jenn

  Leuke laarsjes! Ik vind beide leuk, maar voor het gemak ga ik idd vaak voor een blokhak of platte schoen. Ik heb wel een paar mooie pumps met naaldhak, maar die draag ik eigenlijk te weinig.

 2. Ilona Wielinga – 21 jaar met een schetsboek in haar hand en een camera om haar nek

  Wat een heerlijke items. De laarsjes staan je ook echt heel goed, je benen lijken er ook lekker lang door, in combinatie met de broek.

 3. Rachel Kromdijk – 24 jaar, blogger, youtuber, Fashion, Lifestyle, Recepten, DIY

  Wat een toffe laarsjes zeg, echt heel erg stoer! Hier kan ik nog wel op lopen want de hak is lekker breed

 4. Morgaine

  Ze zijn echt super maar dan ook super gaaf! als ik het nog kon dragen zou ik deze ook in het vizier hebben gehad.

  Wat hakken betreft, helaas mag ik geen naaldhakken meer aan, kan ook niet meer, ik pas de schoen niet meer, en vanuit het orthopedische heb ik altijd dit model wel wat jij nu hebt, met een blokhak, helaas mag die niet al te hoog zijn 😉 Maar ik snap je helemaal van toen, qua keuze met dragen. Er was een tijd dat ik elke dag naaldhakken droeg, zelfs naar school, ik kon erop rennen, hahahaha

  X

 5. Suzanne – Van jongs af aan was Suzanne al bezig met schrijven: kaarten, brieven en verhaaltjes. Als oprichtster van S-Diary heeft ze haar eigen blog en kan ze hier al haar verhalen delen. Met S-Diary heeft zij als doel jonge vrouwen te voorzien van musthaves op het gebied van beauty en lifestyle, een kijkje in haar kledingkast door middel van lookbooks, leuke tips op het gebied van innerbeauty en de meest recente nieuwtjes. Kortom: alles wat Suzanne interessant vind!

Reacties zijn uitgeschakeld.