mijn niet zo tof gezicht

Niet zo tof

Ik deel zo af en toe een artikel met leuke en fijne momentjes maar het is natuurlijk niet altijd rozengeur, slingers en maneschijn. Soms zijn er dingen die gewoon zwaar klote zijn, niet zo tof zijn, vreselijk irritant zijn of zelfs pijnlijk en dat mag ook wel eens gezegd worden. Ook ik loop wel eens te tieren als iets niet lukt of als iets niet zo gaat zoals ik zou willen of als ik gewoon met een pest bui ben wakker geworden, dus vandaag een blogje met minder leuke dingen.

Midden in de nacht wakker worden met kramp. Oh men, ik werd wakker en binnen 2 tellen stond ik naast het bed met mijn been gestrekt, leunend op de kast met little tears in my eyes. Kramp in je kuiten is zoooo niet tof gruwelijk pijnlijk.

Regen, regen en nog meer regen. Mannn wat staat het water hoog bij ons in de Waal, bizar om te zien en het bleef maar regenen. Kan niet wachten tot de zomer nou eens echt begint.

‘S nachts meerdere keren wakker worden van nare dromen. Ja ik droom regelmatig maar het was in de laatste week van juni een nacht dat ik gewoon 4 keer wakker werd van iedere keer een andere nare droom. Niet tof!

Het instorten van Punk en de dagen daarna. Ik hoef niet uit te leggen waarom dit KUT met hoofdletters was denk ik zo. Het hele verhaal kun je hier en hier terug vinden.

Je grote teen stoten tegen de tafel. Zoooo niet leuk maar vooral pijnlijk!

Een kater. Zo’n kater die heeeeeel vroeg in de ochtend al begint met rennen naar de wc. Die tot aan de avond duurt met hoofdpijn, dufheid, misselijk zijn en moeheid. Zo’n kater had ik pas geleden voor het eerst in jaren weer en ik riep gelijk dat ik nooit meer ging drinken. We zullen zien hoe dat gaat.

Wandelschoenen bestellen. Mennn wat zijn die dingen lomp en lelijk. Toen ik mijn moeder vertelde dat ik wandel schoenen had besteld was ik even bang dat ik een dokter naar haar huis moest sturen, ze kwam niet meer bij. ; )

20 gedachten over “Niet zo tof”

 1. Aah rot dromen zijn zo irritant. Ik droomde laatste dat ik wakker moest worden om Spike uit te laten .. werd helemaal verdrietig wakker.

 2. Zelf word ik met periodes ook weleens wakker van krampen in mijn kuiten. Inderdaad, heel pijnlijk. Wat bij mij nog weleens helpt tegen die krampen is wat extra magnesium nemen.

 3. Hahah mijn moeder had me waarschijnlijk ook uitgelachen als ik aankwam met zo’n wandelschoen verhaal. Toch weet ze hoe belangrijk het is. Wel vervelende puntjes inderdaad. Vooral van Punk…

 4. Als je je wandelschoenen in huis draagt, stoot je in ieder geval nooit meer je grote teen tegen de tafel. Mijn variant is trouwens: een koffer op je teen laten vallen op de eerste dag van je vakantie, in je hotelkamer. Man. Auw.

 5. Kramp in mijn kuiten heb ik niet meer sinds ik magnesium slik, maar wel een speciale soort daarvan. Kan als ik weer thuis ben wel de naam naar je sturen? Helpt echt héél goed! Kramp is zó pijnlijk. 🙁 Aaaah en tenen stoten is ook echt vreselijk.

 6. Volgens mij hebben wij dezelfde moeder 😀 Die vervalt ook altijd in een bulderlachbui als ik haar vertel dat ik zo’n dingen gekocht heb… of zegt dat meer over ons? 😉 😀

 7. Ha die kater 😉 die heb ik eigenlijk nooit echt gehad. Je huisdier verliezen is erg. Ik vind het “tof” dat je ook de minder leuke dingen noemt.

 8. Oh ja, kramp in je kuit als je slaapt. Hels!!! Ik stoot mijn teen minder de laatste tijd; stoot vooral mijn heup vaak aan de rand van mijn bed of bij een deurpost. Like, how? ‘T doet in ieder geval goed zeer altijd. Blegh.

 9. Ik word die regen ook zo beu. Het is hier gelukkig al beter, maar we kenden in België ook een periode van wateroverlast. Gelukkig niet bij ons, maar elders in ’t land was het wel ellende.

 10. Grappig, zielig en herkenbaar tegelijk. Mijn moeder lachte me ook uit toen ik wandelschoenen had gekocht, maar ik moest wel, ik ging een half jaar naar Afrika en Azie haha. En laatst heb ik mijn kleine teentje gestoten, ZO hard, dat het uiteindelijk gebroken bleek…

 11. Je teen stoten, vreselijk. Je kleine teen is nog erger, geloof me. De regen ben ik ook wel zat inmiddels.

 12. Die dromen he…. grote beren . net aan elkaar, kan je dromen verklaren, ik ben erachter gekomen als de droom naar is, dat de boodschap juist ook positief kan zijn… raar maar waar, alsof je iets spiegelt, wat links is is eigenlijk rechts, en zo ook andersom natuurlijk een hele mooie droom hebben, dan opzoeken en dan blijkt de uitkomst meer negatief, hahaha

  De rest, ja, krampen, fibromyalgie, stel je voor dat elke dag 😉 En overal, ik had er vrijdag op de fiets last van ook weer, eerst mijn tenen op de pedalen, twee voeten te gelijk, 4 tenen dus, aan elke voet 2, en toen mijn kuit… ik moest een heel stuk lopen en ergens dus ook rekken en strekken, ik had geen water bij mij, en toen ik thuis kwam, mijn water dronk, was het ook zo over… kan ook zoutgebrek zijn overigens, khalium tekort, of magnesium…

  X

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven