kapsel sammie juni 2016

Nieuw kapsel :D

Ik was mijn haar van het weekend helemaal zat, er leek een matje in mijn nek te groeien en mijn haar wilde nog maar op 1 manier zitten, plat en naar links. Het irriteerde me mateloos dus ik belde de kapper of ze nog een plekje hadden en die hadden ze gelukkig. Een uur later zat ik in de stoel bij Kinki kapper in Nijmegen.

Mijn haar werd eerst lekker gewassen en daarna ging de schaar er in. Ik had er zelf die ochtend weer een potje grijze verf ingesmeerd en de kleur zit er nog redelijk in al zie je wel wat lichtblonde plukken her en der, maar met dit vers geknipte kapsel zit het helemaal goed.

sammie juni 2016De jongen die me knipte staat in de Kinki zaak in Arnhem en 1 keer in de week in Nijmegen en ik heb besloten dat ik voortaan maar altijd bij hem ga. Ben zo tevreden over het knippen en het uiteindelijke resultaat : ) Hij heeft mijn haar gaaf gestyled en zei dat hij mijn broek tof vond, sja.. Dan moet ik wel terug gaan ; )

Bij thuis komst moesten natuurlijk even de nodige selfies gemaakt worden, dat snap je wel ; ) Ik ga nu door het leven met een kuif and I love it!

Tuinbroek en top van The Sting. Schoenen Converse All Stars.

36 gedachten over “Nieuw kapsel :D”

 1. Mooie foto’s en mooi haar! Ik heb het zelf ook ongeveer zo zitten, alleen wat korter aan de zijkanten wat ik bij nader inzien liever langer heb, maar het is zo fijn om even met je hand door je haar te rommelen en dat het dan zo lekker shabby zit.
  Heb je wel een goed product voor je kuif? er is zoveel rotzooi te koop waarmee het gewoon niet bijft zitten. Ik gebruik altijd Tigi

 2. Dit staat jou echt super, soms zou ik willen dat ik dit ook eens kon doen zo, maar nee, laten we dat maar laten, hahahaha πŸ˜‰

  X

 3. Ik vind het dat het je supertof staat Sammie! Like I said on Insta; punkrock, haha. Leuke tuinbroekjeansding trouwens. πŸ™‚

 4. Superleuk kapsel. Dat moet een goeie kapper zijn! Stoer hoor!
  Ik wil ook altijd dat het gek zit, maar de kapster die ik nu heb knipt vaak recht en dat wil ik niet… dan is het veel te netjes..
  Ja ik weet het, ik heb een leeftijd, maar zo oud hoef ik er toch niet uit te zien?

  1. Ik ga altijd naar Kinki kappers, zijn inderdaad heel goed en je bent zo oud als je je voelt vind ik. πŸ™‚ dus daar kan makkelijk een hip kapsel bij!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven