blije sokken

Nieuwe blije sokken

Ja hoor, het is weer zover. Ik kon ze weer niet laten hangen en ga ze dan vandaag ook nog eens met jullie delen. Geen zin in foto’s van sokken? Dan zou ik morgen maar terug komen en dit laten voor wat het is ; ) Sokkenblogster Sammie heeft weer nieuwe blije sokken en ze zitten lekker! Ik kocht ook nog een muts, een tasje en een soort van sloffen maar het draait hier vooral om de sokken natuurlijk ; )

Sammie bezocht de Primark in Nijmegen en liep direct door naar de sokken afdeling. Ik weet niet wat dat is maar het heeft een enorme aantrekkingskracht op me. Het is niet zo dat ik te weinig sokken heb of dat ik alleen nog maar sokken met gaten heb. Helemaal niet zelfs, ik heb geen enkel excuus om sokken te kopen. Maar ik deed het toch : )

minion sokkenHet ergste is nog dat altijd als ik daar loop er gewoon weer nieuwe leuke sokken hangen! Dit keer dus een pak met 3 leuke Minion sokken, ja halloo Die kan ik niet laten hangen! Er komt een dag dat ik eens wat andere sokken moet gaan weg doen natuurlijk, het is een soort top sport geworden om een paar sokken te pakken uit de kast en niet een sokkentsunami te veroorzaken.

sokken van de primarkDe sokken met The Muppets kon ik ook echt niet laten hangen. Die zijn toch ook gewoon te vrolijk?

frozen sokkenEn toen ik deze enkel sokjes zag hangen kon ik echt geen nee zeggen. Mijn favoriete Olaf staat afgebeeld op 1 paar! Tegen Olaf kan ik echt geen nee zeggen hoor, dat zou gewoon helemaal niet lief zijn ; )

 

31 gedachten over “Nieuwe blije sokken”

 1. Heb je als sokkenverslaafde ook van die sokken met van die tenen erin? Ik ben zΓ³ benieuwd hoe die zitten. Weet je welke ik bedoel? Het eerste paar op de foto’s (de rode) die vind ik het leukst. Ach, ze zijn allemaal leuk! Lachen hoor.

  1. Ja ik weet precies welke je bedoeld maar nee die heb ik niet. Ben ze nog niet tegengekomen maar als de Primark ze een keer heeft in een leuke kleur zal ik ze zeker testen πŸ˜‰

 2. Haha geweldig dat heb ik nou als ik op de afdeling van de sokken sta.. wow echt toffe sokken ! En ik heb zelf die muppets sokken !!

 3. Ik vind ze helemaal super Sam! Ennuh, het is vaak dat ik niet tegen dat soort sokkenstofjes kan maar anders. Ik draag dus van die dikke sportsokken liefst 100% katoen, die kan ik het beste hebben.

  Maar als er nu ooit eens iemand opstaat die de sportsokken ook zo op gaat sieren? Ben ik de eerste die ze koopt, hahaha

  X

 4. Die zijn geweldig!! Vooral die van de Minions en Frozen! Ik heb ook een sokkentik en koop ze altijd wanneer ik bij de Primark ben. Binnenkort maar weer eens gaan want die dikke wintersokken van hun zijn mijn favoriet!

 5. Kijk van die sokken wordt je inderdaad blij! Echt erg leuke sokken, vooral die met de minions :-). De rest komt op een mooie tweede plaats ;-).

 6. Je sokken zijn weer geweldig! De Flying Tiger heeft weer allerlei leuke sokken, misschien een tip πŸ˜€ Niet dat je sokken te kort zal komen πŸ˜›

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven