Nieuwe look..

Jaja, ik heb eindelijk de sprong genomen naar een betaalde layout! Ik was mijn gratis layout zo ontzettend zat en heb vandaag de knoop door gehakt. Vanaf vandaag dus een nieuw uiterlijk voor ZoSammieEnzo. Clean, simpel en netjes. Geen zwarte menu balk meer, geen irritante roze balletjes meer.. Ohh menn ik ben er blij mee : )

Wat vinden jullie?

36 gedachten over “Nieuwe look..”

 1. Uhhhh, ik ben brunette, maar ik zie weinig verschil, hahaha

  Nee, het is mooi, als jij dit fijn vind zo, ik zie het verschil niet, omdat ik nooit zo naar lay outs kijk, ik lees de inhoud, dat is waar het om gaat πŸ˜‰

  1. Hoi hoi, ik zag je mail vanmorgen en zou echt niet weten waar het door komt. Je hebt nog wel kunnen reageren sinds mijn nieuwe look zie ik aan deze reactie. πŸ™‚ Gisteravond waren er problemen met de server van mij host, misschien dat het daar mee te maken heeft gehad.

 2. Ziet er inderdaad leuk uit! Moet zeggen dat ik ook niet zo van de lay-outs ben hoor, zo lang het maar overzichtelijk is, duidelijke lettertype en geen al te felle kleuren. Verder gaat het me puur om de inhoud van een blog!

 3. Heel mooi Sammie! πŸ˜€ Ik heb dat zelf ook gehad met mijn oude blog en sinds ik een betaalde lay-out heb, bevalt me dat echt veel beter! Ik wens je echt heel veel plezier ermee!

 4. Ik kijk veelal op m’n foontje en heb dan denk ik altijd een andere versie in beeld (al is de header mooi van lettertype geworden). Maar de screenshot zegt genoeg; heel mooi!!
  Op de foon kan ik overigens je menu niet in.

  1. Het viel mij reuze mee moet ik zeggen, het was vooral klik, klik en klik. πŸ™‚ Er zat ook een duidelijke gebruiksaanwijzing bij.

 5. Mooi πŸ™‚ Maar het belangrijkste is dat JIJ er tevreden over bent, dan zal zich dat wel zelf manifesteren in je blogje πŸ˜‰

 6. Wat een prachtige layout zeg: echt heel mooi! Blij ook om te horen dat je er zelf blij mee bent: ik denk dat dit het belangrijkste is πŸ™‚ Mocht je trouwens nog ooit hulp willen bij layout: ik sta altijd voor je klaar dame πŸ˜‰ X

 7. Naast het menu kan ik ook niet op beantwoorden drukken, dus maar even zo; je links kan ik ook niet openen van je nieuwe post en scrollen doet ook raar. Ik heb het alleen met jou site en ik heb even getest; het heeft iig iets met firefox op de telefoon te maken met (IE) doet je site het prima. Mss dat de volgende update van FF de oplossing is, ik wacht het maar af. Apart altijd dit soort dingen!

  1. Oh das gek! Ik gebruik firefox alleen op de pc op het werk maar daar werkt tie gewoon prima. Dan ist dus echt een firefox op telefoon probleem. Ben bang dat ik dat niet kan oplossen πŸ™

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven