wandelaars waalbrug

Nijmeegse Vierdaagse 2017

Het was deze week weer tijd voor de Nijmeegse Vierdaagse, duizenden mensen wandelde door de stad heen voor de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en duizenden mensen trokken de wandelschoenen aan om 4 dagen te lopen. Tommy en ik hebben er weer naar gekeken en ook hebben we gefeest. Ik heb wat foto´s gemaakt die ik vandaag deel.

Nijmegen summer

Ik heb er verder niet zoveel over te vertellen, het is voornamelijk een foto blog vandaag. Iedereen weet wel wat de Vierdaagse feesten in Nijmegen zijn. Dat is ook wel duidelijk dat iedereen het weet want het was ook dit jaar weer drukker. Zaterdag kwamen vrienden logeren tot maandag ochtend en dat weekend hebben we plezier gehad in de stad. Ook genoten van het prachtige vuurwerk op zondag avond. Ik zakte een avondje door en had daar zondag ochtend last van ; ) We aten te dure lekkere pizza’s op de Smaakmarkt (foodfestival) en meerdere bakken nacho’s en danste op muziek van een leuke band. Maandag ochtend zwaaide we onze vrienden weer uit en luierde op de bank.

nachos

Die avond liepen we weer de stad in, namen het pontje naar de overkant, hadden geen zin om muntjes te kopen en wandelde door een brug vol fietsen weer naar huis. Daarna waren Tommy en ik het eigenlijk alweer zat, het is te druk en te groot geworden. Maar dat is puur onze persoonlijke mening, wij houden daar gewoon niet zo van. Dat ik er bijna een half uur over doe om 100 meter verder te komen tussen een mensen massa, dat is niet mijn ding. We hebben de rustige plekjes opgezocht en overdag naar de wandelaars gekeken. In de avond waren we de rest van de week vooral lekker thuis. Het was weer leuk dus, maar een lang weekend is lang genoeg ; )

11 gedachten over “Nijmeegse Vierdaagse 2017”

 1. Heerlijk, ja vanaf een afstand, ik kijk nu elke dag op tv mee, en ook naar TV Gelderland, geweldig met harm van Eeden 😀 hahahaha maar ook die van NPO 1, en SBS6 neem ik op, vandaag laatste dag en vanaf 14.00 uur vanmiddag ga ik live mee kijken op TV Gelderland, en ik zag al dat NPO1 voor het eerst ook live gaat uitzenden, maar ik vind Harm leuker dan Fons 😉

  Wat je zegt over de drukte, dat hoor je ook hier door de mensen die dit jaar niet mee doen, niet meer, om wat voor reden dan ook, dat ze het niet meer zo leuk vinden allemaal, om de uitdossingen, de feesten in de dorpen en overal de mensen langs de weg, dat is niet waar het om draait 😉 Zeggen ze dan. hahaha ik blijf er ook verre van, en vraag mij af, als ik daar ergens langs de route had gewoon, hoe het de normale dag kan verstoren zo.

  X

 2. Dat het druk is weet iedereen en gelukkig zijn er ook genoeg rustige plekjes om de wandelaars te zien. Gewoon genieten van die drukte, het is maar 4 dagen. En iedereen is vrolijk, zeker met dit weer! Ik heb de foto’s (van woensdag zeker de meesten?) goed bekeken. Een vriend en een vriendin lopen mee, maar ze staan er niet op 😉
  Fijn wknd!

 3. Geweldig he! Ik kijk het ook op tv Gelderland. Wij houden ook niet van die mensenmassa”s. Maar het lijkt me geweldig om ergens op een rustig plekje te zitten en het allemaal te aanschouwen!

 4. Super leuk! Ik ben nog nooit bij de Vierdaagse geweest, zelfs niet eens in Nijmegen *schaam* Misschien wel leuk om een keertje te gaan, de sfeer lijkt me vooral heel tof.

 5. En toch heb ik het wel eens drukker meegemaakt! Ik kan me nog een avond herinneren, zo’n bijna 20 jaar geleden. Toen kon ik alleen maar voetje voor voetje Nijmegen in lopen vanaf het station. Verschrikkelijk druk. Zo’n drukte heb ik gelukkig nooit meer meegemaakt.

 6. Ik heb het dit jaar voor het eerst mogen meemaken omdat ik overdag in Nijmegen was. Het was heel erg druk maar de sfeer overdag was echt leuk. Elke ochtend was het een bende en kwam ik wel een verdwaalde dronkaard tegen 😉 Ik zou de vierdaagse graag een keer willen lopen.

 7. Ik heb inderdaad het nodige op tv voorbij zien komen. Blijf het een knappe prestatie vinden maar zie het mijzelf echt niet doen haha…

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven