Nivea body lotion

Nivea bodylotion voor onder de douche

We kochten deze Nivea bodylotion om eens uit te proberen. Beter gezegd Tommy wierp deze in het mandje, hij is een consequente smeerder. Yes, my boyfriend loves bodylotion en gebruikt het dagelijks. Ik daarentegen koop ze graag en gebruik ze vervolgens niet omdat ik ze vergeet. Ik koop ze omdat ik de verpakking mooi vind en omdat ze heerlijk ruiken en omdat ik echt wel de intentie heb mezelf in te smeren.

Ik vergeet het alleen altijd! Dan lig ik in bed en heb ik het eindelijk een beetje warm en dan denk ik: shit, bodylotion, smeren, je wil geen oude huid, schaam jezelf sam, je bent een vrouw en je moet smeren smeren smeren enz. Maar als ik het eindelijk warm heb ga ik echt niet weer mijn bedje uit! No way, tenzij ik weer eens moet pissen omdat ik te veel thee heb gedronken die avond.

Back to the point: ik ga dus echt niet meer uit bed om te smeren. Gevolg is dat ik genoeg body lotion heb en nog wel even vooruit kan. Tommy was dus de gene die deze Nivea bodylotion uit wilde proberen. Onder de douche al smeren leek hem helemaal makkelijk. De geur viel hem alleen tegen, te vrouwelijk. Aan mij de schone taak om de aangebroken fles op te maken. Zou geen jaren plan moeten worden omdat ik deze tijdens het douchen al kan smeren. Bijna geen kans op vergeten.

Maar ik ben Sammie, dus ook onder de warme douche vergeet ik het regelmatig. Die routine van nat worden, haren wassen, lijf wassen & afspoelen zit er gewoon zo in gebakkenwassen. Daar prop je niet zomaar een een bodylotion tussen. De keren dat ik het niet vergeten ben hebben er voor gezorgd dat ik een duidelijke mening heb over deze onder de douche body lotion. Deze wil ik nu graag met jullie delen.

onder de douche Nivea bodylotion

De Nivea bodylotion ruikt lekker, maar zoals Tommy al vertelde, niet echt mannelijk. Wel geschikt voor vrouwen dus. Check, dat ben ik! Als ik de bodylotion heb gebruikt voelt mijn huid zacht. Check, dat is de bedoeling geloof ik. Mijn huid voelt echter ook een tikkie vettig en ik snap dat dat meestal is bij een bodylotion. Het probleem is alleen dat ik me na het douchen over het algemeen nog graag wil afdrogen. Uhu. Vind het ook weer zo wat om met een nat lijf in bed te stappen. De handdoek word dus ook wat vettig en ruikt naar de bodylotion. En dat vind ik dus een minpunt want ik gebruik mijn handdoek graag 2 keer.

Tommy vond dit ook een minpunt maar die heeft het door gepaasd naar mij. Problem solved he thought. Ik heb 2 oplossingen bedacht. 1: we kiepen de fles in de prullenbak. Nee sam, dat is verspilling, dat is zonde blablabla.  Ja ja ik hoor jullie. Oplossing 2: gebruik de bodylotion alleen op de tweede dag, die dag dat je handdoek in de was gaat.
Oplossing 2 is het geworden.

Maar dan alleen op dagen dat ik het hele bodylotion smeer verhaal niet vergeet. ; )

17 reacties op “Nivea bodylotion voor onder de douche”

 1. Haha, leuk geschreven. Ik gebruik de Q10 versie van dit product al enkele maanden en heb nog niet ondervonden dat mijn handdoek vettig wordt. Kan me voorstellen dat dat best vervelend is.

 2. Ik heb ooit zo’n tester gekregen en nee, niets voor mij. Ik vind dat het echt zo’n laagje achter laat op je huid in plaats van er in te trekken. En zelfs nadat ik me had afgedroogd kon ik niet in m’n broek omdat het plakte. Antislip is het dus wel. Hangt er maar van af wat je wil. Haha.

 3. Haha, ik moet toegeven dat ik body lotion eigenlijk altijd vergeet. Daarbij vind ik het ook niet zo heel prettig omdat het inderdaad vettig is en overal aan plakt. Daar houd ik dan ook weer niet van. Wel grappig dat jouw vriend zo van het insmeren is!

 4. Haha leuk! Ik vergeet ze ook meestal. Maar nu consequent aan het smeren, althans mjjn buik! Ik pas voor deze want ik hou niet van vettige laagjes 🙁

 5. Haha leuk geschreven. Ik herken het wel dat je een extra stap vergeet tijdens het douchen, omdat je zo gewend bent om dingen in een bepaalde volgorde te doen. Dat kun je bijna slapend doen. Bodylotion smeren vergeet ik dan weer niet, maar dat komt omdat mijn huid het, vooral in de winter, wel echt nodig heeft. Anders ga ik uitgedroogd het leven door:-p Van de Nivea onder de douche ben ik zelf niet zo’n fan. Ik vind ze gewoon niet voedend genoeg, dus ik smeer liever na het douchen.

 6. haha zo herkenbaar! ik vergeet mij ook altijd in te smeren en als ik dan in bed lig smeer ik me ook niet meer in, dit omdat het bed vaak erg vies word van alle bodylotion. Erg jammer dat de handdoek zo vettig word, want net zoals jou gebruiken wij vaak handdoeken 2keer. Ik ben altijd veel te lui om mijn douche ritueel aan te passen ook al weet ik dat het eigenlijk erg goed is om even te smeren na het douchen haha

 7. Mooie reclame, maar ik denk toch ook dat ik het maar bij de gewone houd, die ik dus ook vaak vergeet. Behalve mijn scheenbenen, die doe ik echt elke dag… 😉

 8. Ik gebruik de donkerblauwe altijd. Na een tijdje gaat het putje wel verstopt zitten van de vettigheid, maar dat maakt mijn vriend altijd schoon!! 🙂 Maar de handdoek wordt niet vettig . Ik vind het heerlijk spul!

 9. Ik heb ooit 1x zo’n bodylotion geprobeerd maar het is niets voor mij. I just dont get it. Ik ben beter in een douchegel en dan na het douchen mij insmeren .. ook al vergat ik dat ook wel eens.

 10. Volgens mij is er tegenwoordig ook 1 voor mannen onder de douche.. Of ik vergis me nu haha! Ik heb dit zelf ook wel eens gebruikt, maar ben niet heel erg fan.

 11. Emelie De Dobbelaere

  Ik gebruik het bijna alle dagen, wel de donkerblauwe. Ben er super tevreden over en heb geen last van vettige handdoeken.

 12. Heel leuk geschreven! Ik snap dat het voor veel mensen handig kan zijn maar ik smeer me dan toch liever erna in. Eerst afdrogen en dan de bodylotion haha! Bedankt voor de leuke review!

 13. Leuk geschreven Sam. Ik vergeet het net als jij heel vaak. Mijn knieeën en elleboog moet ik echt vaak insmeren want: witte vlekken 🙁

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top