voorlaatste giveaway zosammieenzo

Nog maar 4 dagen..

Oh jongens, nog maar 4 dagen en dan bestaat ZoSammieEnzo 1 jaar!!! Het is bijna zover, slingers, cupcakes en zenuwen all over the place.. Nou dat is een beetje overdreven maar mijn blijheid niet. Ik ben echt oprecht blij dat ik weer ben begonnen met bloggen en dat ik het alweer een jaar doe met bijna dagelijks een bericht online. Het is iets waar ik zoveel plezier uit haal. Jullie weten al dat het deze maand feest is en ook deze week valt er natuurlijk weer iets te winnen.

Wat je deze maand kunt winnen? Dat lees je zo. Ik wil het eerst nog even hebben over de leuke dingen aan het bloggen, want waarom vind ik bloggen nou zo leuk?

Ik vind bloggen leuk omdat het een uitlaatklep is, omdat ik alles wat ik leuk vind kan delen en omdat ik een beetje creatief kan zijn. Want schrijven, waar dan ook, op welke manier dan ook, is toch een beetje creatief bezig zijn en dat combineren met leuke foto’s maken is gewoon de Bom! Zo leer ik mijn camera steeds een beetje beter kennen en gebruik ik hem tenminste ook nog is want hij heeft een tijdje stof liggen vangen. Dat is verleden tijd, ik neem hem weer veel sneller meer omdat ik met jullie kiekjes wil delen. Zoals bijvoorbeeld met het TREK Foodfestival, ik had het daar zo ontzettend naar mijn zin en het was zonde geweest als ik dat met jullie had gedeeld zonder foto’s. Ook naar Keulen ging de camera mee en jullie konden ook mee kijken met de vierdaagse wandelaars.

Niet alleen is het leuk dat mijn familie en vrienden mee lezen en zo op de hoogte kunnen blijven van mijn leventje in Nijmegen. Ook het online contact met andere bloggers maakt het bloggen zo leuk. Het lezen van jullie reacties is iets waar ik iedere keer weer naar uit kijk en ik haal ook plezier uit het lezen van jullie blogjes. Uit het ontdekken van nieuwe bloggers, nieuwe artikelen vol met nieuwe weetjes, hotspots en producten. Daarom is deze dankjulliewel weer op zijn plaats. Omdat ik zo blij ben met jullie maken jullie weer kans om iets te winnen.

bloggenVandaag maak je kans op, hoe kan het ook anders, de leukste sokken, M&M’s en een handige tas. Hoe doe je mee?

Laat hier even een reactie achter dat je mee doet met een geldig email adres.

Volg mij op 1 van onderstaande kanalen en dan maar afwachten of je wint ; )

Bloglovin >> Geef deze post een hartje

Twitter >> Tweet dit bericht: Deze maand is het feest op 🙂 Vier jij het mee? http://wp.me/p5yPIq-Sj

Je kunt mee doen tot en met 25 september. De winnaar krijgt een mail.

25 reacties op “Nog maar 4 dagen..”

 1. Dat zijn mooie redenen waarom je van bloggen houdt en ik kan me er helemaal in vinden! Je blogverjaardag komt nu wel erg dichtbij 🙂

 2. Ah bijna, super leuk meid! Mijn blog bestaat ook al bijna een jaar. Ergens in oktober dacht ik. Succes! Trouwens die tas is zo ideaal haha, ik doe mijn gymkleren altijd in een plastic tas, maar deze is super handig!

 3. Aah leuk om te lezen! Bloggen brengt zoveelmeer dan mensen misschien denken! Mijn blog erjaardag komt ook steeds ietsje dichterbij, maar ik doe het lang niet zo goed als jij, hihi! 😉

 4. Wauw tof meid!!! 🙂 ik ga zeker mee doen met deze actie!! super leuk!!! En wat snel dat je een jaar blogt!!! 😀 Leuk!!! En gefeliciteerd!!! 😀 Je blog vind ik echt geweldig!! En super leuk om altijd te lezen!!! 😀
  Ik heb je bericht op twitter gezet , volg je op Facebook en op blog lovin ( en uiteraard gehart !! ) en mijn mailadres : Jorabakker@gmail.com

 5. Dat is nu precies waarom ook ik weer gestart ben met bloggen, het is gewoon fun! 😀

  Ennuh, over 4 dagen feliciteer ik je echt, hahaha en ik gun dit prachtige leuke pakket aan anderen <3

  X

 6. Oh die sokken zijn leuk! Ik merk ondertussen dat ik slecht ben in meedoen als er meerdere stappen nodig zijn 😉 ja sorry I’m that lazy soms dan he.
  Dus ook hier gun ik het een ander van harte!
  Maar ik zou graag willen weten waar je de sokken vandaag hebt 😉

 7. Wat leuk dat je blog een jaar bestaat! Jeeej! Ik denk er eigenlijk nooit over na wanneer de verjaardag is van m’n blog.. ik geloof ergens in december, misschien moet ik er ook eens iets mee gaan doen :).
  Ook echt leuk om te lezen waarom je bloggen zo leuk vindt 🙂 het is inderdaad (voor mij ook) niet alleen stukjes schrijven, het is ook anders naar de wereld kijken denk ik en er veel van leren. Ik fotografeer ook meer, al dan niet met m’n telefoon, en heb al een aantal keer mensen ontmoet. Ik zou deze wereld niet willen missen, hij is veel te leuk en inspirerend!
  Liefs

 8. Aaah wat ontzettend leuk meis en wat mooi om te horen dat jij zo blij wordt van bloggen. Ik weet ook zeker dat jij heel veel mensen blij maakt met jouw creativiteit 😉 X

 9. Ahh wat fijn dat je blog bijna een jaar bestaat. Maar nog fijner dat jij er zoveel plezier aan beleeft. Dat is natuurlijk het voornaamste! Wat een grappige winactie. Die sokken zijn too cute! Ik doe heel graag mee! Ik volg al op BL en Twitter en ga zometeen ook eventjes tweeten.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top