novemberaankoopkwantum

November, lichtjes, een lach en een traan.

Dit was een maand van van alles. Veel slecht weer en veel regen. De verwarming ging bijna iedere avond aan want het was koud in huis. Er was veel verdriet en vaak slecht slapen. Er was ook fijn shoppen en lekker eten. Het was van alles.

Grijze natte maand, koud ook vonden we het. Moest echt weer wennen, helemaal dat het zo vroeg donker is. De verwarming heeft al weer bijna iedere avond aangestaan. Tommy en ik gingen samen even uiteten onder het mom van, genieten van iedere dag die je hebt. De sushi ging er goed in. Ik heb bijna alle kaarsen in huis vervangen voor ledkaarsen en scoorde ook een nieuwe kandelaar bij de Kwantum. Vond de kleur groen zo tof. We kregen slecht nieuws van een vriend. Hij heeft de afgelopen 3 jaar gevochten tegen kanker, maar heeft helaas de strijd nu toch verloren. We konden 8 november afscheid van hem nemen. Zo vreselijk verdrietig om hem zo te zien en voor de laatste keer te knuffelen. Was zwaar, heftig. Voor afleiding zijn we de volgende dag bij Intratuin in Duiven geweest, enorme kerstshow, was even leuk om te zien. Ik nam er een krans mee en een lijmpistool en maakte in het weekend een kerstkrans met foute ballen die ik nog had liggen. Ik had ineens enorm zin in een donut, dus we kochten een doosje bij de supermarkt. Zoete trek!

novcollage2023sammie

De foute kerstkrans vond ik super leuk om te maken, weer even creatief bezig zijn, knutselen. Deze hangt sinds 12 november al bij de voordeur. Ik heb een mini DIY reel op mijn Insta geplaatst. Wat extra licht en vrolijkheid. Ook de kerstster die ik vorig jaar in de sale gekocht mocht dit jaar voor het eerst in de voortuin licht geven. We aten ook een keer een gezonde snack toen we in de avond nog trek hadden, kaas, komkommer en tomaatjes, hartstikke lekker. We hadden weer eens Hello Fresh en de soep smaakte erg goed, ook de eerste stamppot is weer gegeten. Zuurkool stamp! We aten een avondje bij mijn schoonvader die heerlijke garnalen en nasi had gemaakt. Mijn mams werd weer een jaartje ouder en voor haar verjaardag stuurde ik een klein pakketje op met led kaarsen en een leuke kerst gnoom hanger. Bij de Action kocht ik nog kerstkaarten, kan ze maar vast in huis hebben.

collagenov2023sam

We hebben de Strelitzia in een iets grotere pot gezet en de pot die we vorige maand bij de Karwei mee namen staat hem goed ; ) Helemaal blij mee. We kochten tijdens ons bezoekje aan Intratuin Duiven ook een grote Kokodama pot en de plant die de woonkamer overnam hangt nu bij de achterdeur. Op 13 november kregen we het bericht dat onze vriend was overleden. Dit was en is nog steeds niet te bevatten. Hij is helaas maar 36 geworden, net zo oud als ik nu ben, en we kunnen nog steeds niet geloven dat hij er niet meer is. Op 18 november waren we bij zijn begrafenis, die was ontzettend passend bij hoe hij was. We vonden het erg heftig, heel emotioneel. De bikkel is voor ons altijd in ons hart genesteld.

collagenov2023zosam

Om het leven te vieren, het is maar kort, hebben we die avond geborreld met de buren, pannenkoeken gegeten en bordspelletjes gedaan. Was iedere keer 30 second spelen een beetje zat dus bestelde 2 spellen. Party & co extreme en het spel HINT. Vooral die laatste vond ik erg leuk! Gaan we zeker vaker doen! De nieuwe led kaarsen kwamen binnen en hebben gelijk een plekje gekregen in huis. We aten weer Hello Fresh en scoorde kleine cadeautjes voor Sinterklaas. Ik deed nog een rondje action en kocht alleen maar handige dingenā€¦ bijna alleen maar ; ) Online bestelde ik een super leuk tegeltje als decoratie. Tommy vind m helemaal leuk. Ook scoorde ik een tof blauw bijzet tafeltje bij de kwantum met korting! Dol op kortingen ; )

novembercollage23sam

Ik was vreselijk verkouden eind deze maand en was de longen uit mijn lijf aan het hoesten. Heb zelfs nog een corona test gedaan, maar die was negatief. Ouderwetse verkoudheid dus, maar wel een pittige. Mijn vader kwam op visite, we reden even naar Kleve in Duitsland voor drank en benzine en deden verder in het weekend niet zoveel. Ik kocht sport schoenen om ook eens te gaan bewegen. Ze staan nog netjes in de doos.. Met black Friday scoorde ik wat HK living servies, had nog niet genoeg kopjes ; ) Onze nieuwe spiegel kwam eindelijk binnen en kreeg een plekje in de hal. Helemaal blij mee! Ik ging nog even langs tuinwereld en scoorde een mini groen kerstboompje <3

Gezien: We keken de serie Bodies op Netflix bijna op 1 dag uit. Zo spannend, echt weer een goede mini serie! Zelf ging ik weer eens verder met de serie iZombie. Gewoon een vermakelijke serie.

Gelezen. Helemaal niets. Heb nog wat bladzijden in het boek gelezen waarin ik vorige maand begon, maar heb m nog steeds niet uit.

2 gedachten over “November, lichtjes, een lach en een traan.”

  1. Allereerst nog gecondoleerd met het verlies van jullie vriend, inderdaad op een veel te jonge leeftijd en dat maakt het ook zo confronterend. Fijn dat er daarnaast ook ruimte was voor leuke dingen, zodat je daar je afleiding in kon zoeken.

  2. Oh wat grappig, zo’n leuk tegeltje bestelde ik eerder deze week ook. Alleen met andere tekst. Was er instant verliefd op! De tegel van jou is ook erg leuk šŸ˜€

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven