oktober2023sam

Oktober, mooie nazomer.

Oh wat begon deze maand heerlijk zacht! Zou het liefst altijd dit soort weer hebben in de herfst, af en toe een bui en verder een graad of 20. Genieten! Helaas kwam halverwege de maand dan toch echt de herfst.

collage oktober2023

We begonnen de maand rustig op zondag. Ik las weer een boek uit en keek naar Vt Wonen weer verliefd op je huis. Mijn nieuwe blauw vaas van Westwing kwam binnen en ik ben er helemaal verliefd op. Op het werk maakte ik eens een lift selfie. Ik had 6 oktober vrij genomen, had even behoefte aan een dagje voor mijzelf. Ik was ontzettend moe en heb de hele dag alleen maar naar Netflix gekeken. Echt een relax dagje. De moeheid kwam er vervolgens ook uit, het hele weekend een vervelende koppijn gehad. Op zaterdag was het ontzettend lekker weer en hebben we de BBQ aangezet. Met de schoonouders en onze buurtjes een heerlijk avondje uitgebreid gegeten van de BBQ. Ik had voor deze laatste BBQ van het jaar de tafel extra mooi gedekt. Het was heerlijk buiten die avond en het was een erg gezellige avond! Die zondag deed ik weer bijna niets, weer de hele dag pijn in mijn hoofd.

De week daarna begon de herfst toch echt. De temperatuur daalde hard en de wind en regen waren volop aanwezig. We hadden een weekendje met helemaal niks op de planning en dat was heerlijk. Even relaxen en beetje rommelen in huis. Ik keek een filmpje op Netflix en las de nieuwe VTwonen die in de brievenbus zat. Tommy maakte een heerlijke pasta met garnalen en daar moest een cider bij voor mij : ) Somersby heeft heerlijke cider! We bezochten de Karwei, Tommy moest kit hebben en ik besloot even mee te gaan. Ze hebben bij Karwei ook zoveel leuke woonaccessoires, er bleef wat aan mijn handen plakken ; ) Een toffe plantenpot en 2 mooie groene schalen die ik niet kon laten staan. Ook nam ik een mandje mee om een andere mand die aan het vergaan was te vervangen. Geslaagd shop uitje dus.

Het perfecte plaatje is weer begonnen op tv, vind dat zo’n leuk programma! Die volg ik nu weer. Ik genoot op de thuis werk dagen van ouderwetse coco pops. Dat at ik vroeger als kind graag! Ik ging even langs bij Intratuin voor potgrond en ledkaarsen. Leuk om dan ook weer alle kerst deco te zien. De mooie wijn hanger kon ik niet laten hangen. We zijn bij de verjaardag van mijn neefje geweest waar we gezellig al mijn familie weer zagen. Met de buurtjes gingen we spontaan uiteten, zo genoten van sushi! Mijn nieuwe bril van Charlie Temple kwam binnen en Tommy kwam thuis met een combi magnetron. We hadden nog geen magnetron dus we genoten gelijk weer eens van simpel eten. Ik ging ook weer eens neuzen bij Kwantum, maar het filiaal in Nijmegen valt een beetje tegen, de blauwe kandelaar ging wel mee naar huis. Het laatste weekend van oktober deden we even koffie bij de buren en kwamen pas rond middernacht thuis. Die koffie ging over in borrels en dat was weer gezellie!

oktsamcollage2023

Gelezen: Koraalrif van Suzanne Vermeer. De Olijfboom van Lucinda Riley en het boek van Erica Meiland. Ik begon deze maand ook aan het boek Een tuin vol bloemen van Katie Fforde, maar ik heb niet zoveel gelezen deze maand dus deze is nog niet uit.

Gekeken. Op netflix keek ik het niewe seizoen uit van Sex Education en Tommy en ik keken samen op een zondag de mini serie Liebes Kind in 1 keer uit. Geweldige serie! Ik keek de film Nowhere op Netflix en begon aan de serie Everything Now. Die vond ik zo leuk dat ik m deze maand ook helemaal uit keek. Op Netflix keek ik ook de film A perfect pairing en met dezelfde mannelijke acteur ook de film Falling inn love. Beide vreselijk zoetsappig, maar prima tijdverdrijf. Op Netflix ook de serie Tiny pretty things gekeken, spannend maar ook een beetje druk, teveel ofzo. Ik keek ook de film A Man called Otto. Prachtige film, moest een traantje laten op het eind.

1 gedachte over “Oktober, mooie nazomer.”

  1. Leuk overzicht! En ja, oktober begon prima, maar inmiddels is het echt herfst en dat betekent inderdaad veel binnen zitten en dan is Netflix zeker ideaal. Liebeskind staat ook nog in mijn lijstje, dus wie weet komt het dit weekend er wel van!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven