Oktober woonmaand 2017, acties en mini shoplog.

Het is oktober, het is weer woonmaand! Ik vind dit op dit moment bijzonder boeiend. We gaan tenslotte verhuizen en ik vind het leuk om na te denken over de inrichting van ons nieuwe huisje. We hebben al wat dingen gekocht en hebben wat dingen op het oog. De noodzakelijke spullen, maar ik kan het natuurlijk niet laten om ook naar woonaccessoires te kijken. In deze blog wat leuke acties die gaande zijn en een mini shoplog in deze oktober woonmaand.

Oktober woonmaand acties.

Fonq is de eerste winkel waar ik altijd neus als het om interieur spullen gaat. Fonq heeft een aantal leuke acties i.v.m oktober woonmaand en ik wil er een paar met jullie delen. Zo is er op dit moment 20% korting op veel lampen. Fonq heeft een groot aanbod lampen en er zitten hele gave tussen, zeker een kijkje waard! 1 van de andere acties deze maand is een kortingsbon ter waarde van €50 bij de aankoop van 4 eetkamer stoelen. Mijn 4 favorieten stoelen zie je hier onder. Er zijn nog meer acties deze maand dus neem zeker een kijkje op de website.

eetkamer stoelen fonq

Ook Bol doet mee aan oktober woonmaand en ook zij hebben korting op verlichting, maar ook stapelkorting op veel bijzettafels, 20% korting op letterborden en 25% op heel veel fotolijsten. Wehkamp heeft ook een hoop leuke kortingen op woonitems en Otto doet ook mee aan oktober woonmaand met kortingen tot 50% op woonitems. Shoppen met korting vind ik altijd een bonus, shoppen is leuk, met korting nog wat leuker. Als je op zoek bent naar spullen voor in je interieur is oktober woonmaand wel de ideale tijd om je slag te slaan.

Interieur aankopen.

Ik ging vorige week voor het eerst naar Tuinwereld, helaas doen zij niet echt mee aan oktober woonmaand, maar ik was wel verrast door het aanbod. Ik was voor het eerst in dit tuincentrum, het zit vlak bij mijn werk en ik besloot er eens binnen te wippen. Ze waren op dat moment druk bezig met het verbouwen van de winkel voor alle kerst items (goed excuus om nog eens terug te gaan), maar er was ook genoeg te zien wat niets met kerst te maken had. Ik had al helemaal niet verwacht dat ze veel woon decoratie zouden hebben, maar ik zag prachtige kasten en gave stoelen. Ik heb er zeker een uur rond gelopen, zoveel moois! Ik moest mezelf echt beheersen om niet een karretje te vullen.

tuinwereld

Het is me gelukt! Ik ging met een beschaafd tasje naar huis. Ik was bij binnenkomst al direct verliefd op de, sja hoe zal ik het noemen, het statief, de kandelaar.. Ze hebben 2 maten en ik ging voor de kleine. Ik denk dat hij heel gaaf zal staan op onze nieuwe tv kast. Er kan een robuuste stompkaars op of een mooie waxine lichthouder. De houten pot was er 1 die ik kon laten staan. Ik heb al een hele tijd in mijn hoofd zitten dat ik een betonnen planten pot wil en 1 van hout. De betonnen variant heb ik nog niet gevonden, maar deze houten pot ging direct met mij mee naar huis. Ik denk dat ik er in het nieuwe huis een grotere cactus in wil, ik ben er nog niet helemaal uit. Ik ben in ieder geval helemaal tevreden met mijn aankoopjes van Tuinwereld en ga zeker nog eens terug naar dit leuke tuincentrum.

9 gedachten over “Oktober woonmaand 2017, acties en mini shoplog.”

  1. Woonmaand, ik kende dat helemaal niet. Het is maar goed dat wij net al zoveel hebben geshopt bij Loods5 (of nouja… dat was alweer meer dan genoeg, hihi). Nu negeer ik deze winkels even 😉 Dat derde eettafelstoeltje, is die van Zuiver? Die vond ik ook erg leuk én ze zitten lekker. Vind ik ook een belangrijk criterium. Wij zijn uiteindelijk tegen andere aangelopen die ook echt super lekker zitten. Wat heerlijk dat je voor een nieuw huis kunt gaan shoppen!

  2. Ik kende het begrip oktober woonmaand helemaal niet. Maar wij zijn wel aan het rondkijken voor een nieuwe bank en salontafel, dus misschien moet ik dat juist deze maand doen?

  3. Ik wist helemaal niet dat er een woonmaand bestond! Erg leuk die cactus, ik ben er dol op maar heb maar 3 kleintjes. Ik wil ook exht een keer een grote haha.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven