19 In Kleding en accessoires

Online shoppen bij H&M part 2

online shoppen bij h&m

Ik moest wilde op zoek naar een nieuwe jeans en ik werd zo moe van al die webshops vol skinny jeans. Ik ben het model spuugzat en wilde er nog een flared jeans bij. Een paar maanden geleden heb ik er 1 moeten weg doen omdat die toch echt wel versleten was en ik bestelde ik er 1 bij de Zara en die zit geweldig. Hij is alleen zwart en net wat te lang om te kunnen dragen zonder hakken, ik wilde dus een blauwe die ik zou kunnen dragen met sneakers. Mijn zoektocht op google leverde resultaat op en ik ging online shoppen bij H&M.

Ik bestelde 2 verschillende broeken en ach, ik was er nou toch, dat zwarte hempje met kant randje is ook wel leuk. Ik bestelde de Shaping Flare Regular Jeans en de Flared Regular Jeans, deze heb ik moeten terug brengen omdat hij te ruim zat, een riem was niet voldoende geweest om deze broek om mijn billen te laten hangen.

shoppen bij h&mDe singlet met kanten biezen paste prima en ik ben heel tevreden met de jeans die wel paste. Iedere keer als ik nu naar naar beneden kijk en de wijde pijpen over mijn schoenen zie vallen word ik happy! Toen ik op de middelbare school zat droeg ik alleen maar broeken met wijde pijpen, toen kwamen die verdomde skinny dingen in de mode en werd het steeds lastiger om te slagen voor een goede flared jeans. Ben zoooo blij dat ik er nu weer 2 in mijn bezit heb.

De bezorging was trouwens ook 10 keer beter dit keer, met 3 dagen had ik mijn H&M zak al thuis! Bij het terug brengen van de te grote broek kreeg ik een tegoed kaart, ik heb al weer iets gezien bij de H&M dus die ga ik dit weekend maar even inwisselen : )

Shoppen jullie wel eens online bij de H&M?

19 Comments

 • Reply
  Morgaine
  april 25, 2016 at 11:36 am

  Nee, niet bij H&M, wel bij M&S, maar dat is een matenkwestie, hahaha of Bon Prix, die helaas geen winkel heeft waar dan ook, maar, het liefst, kijk ik online, om het dan in de winkel te zien en te passen 😉

  x

 • Reply
  Marion
  april 25, 2016 at 11:59 am

  Ik hou van dit model! Weg met de skinny jeans!

 • Reply
  Joor
  april 25, 2016 at 12:06 pm

  Wat super leuk die broek!!! Zelf nog nooit zo’n model gepast… ik koop weinig bij de hm

 • Reply
  Patricia
  april 25, 2016 at 12:42 pm

  jaa, leuke set. Doe je goed.

 • Reply
  Sandra
  april 25, 2016 at 3:51 pm

  Zo, in 3 dagen? Dat is een record voor een H&M bestelling! Leuke outfit, staat je leuk hoor! De broeken van H&M zitten bij mij echt voor geen meter haha. Bij jou gelukkig wel! 🙂

 • Reply
  Joyce rdt
  april 25, 2016 at 4:00 pm

  Hele gave broek, ben dat skinnygedoe ondertussen ook wel weer moe. Ik shop bijna nooit online bij de H&M, ik vind het vervelend dat het zo ‘lang’ duurt voordat het binnen is en de laatste keer dat ik er bestelde moest ik verzendkosten betalen en dat vind ik ook niet tof :p. Liefs.x

 • Reply
  Jolien
  april 25, 2016 at 5:04 pm

  Leuk! Zelf shop ik ontzettend vaak bij H&M maar online heb ik nog nooit iets besteld.

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  april 25, 2016 at 6:51 pm

  Ja! Voor dat in België ging, ging het al in Nederland en mijn man werkt in Nederland, dus bestelde ik vaak op zijn werkadres.
  Nu liggen daar blijkbaar altijd reclamefolders 😀

  Maar wat ben ik blij dat het nu ook gewoon in België kan!
  Vooral voor de kinderen vind ik het super makkelijk.

 • Reply
  Els
  april 25, 2016 at 7:29 pm

  Wat een gave broek. Ik snap dat je er blij mee bent. Ik shop eigenlijk nooit bij de H&M online, verzendkosten en slechte ervaringen. Als ik iets terugbreng wil ik eigenlijk ook mijn geld terug.

 • Reply
  DIana
  april 25, 2016 at 7:55 pm

  Wat een leuke outfit zo! 😉

 • Reply
  Daenelia
  april 25, 2016 at 8:32 pm

  Staat je leuk! Oh, die geblokte shirts. Ik ben weer helemaal in de jaren 90 nu 🙂 Weet je wat ik ook hoop? Dat de echt fijne cargo pants weer eens in komen. Die mis ik. Lekker baggy. Nu er weer eens iets anders dan skinny jeans te krijgen is, heb ik ook weer drie (3!) spijkerbroeken gekocht. Heerlijk!

 • Reply
  Ester
  april 25, 2016 at 11:43 pm

  Die broek is tof!

 • Reply
  Marijke
  april 26, 2016 at 8:02 am

  Ik kan nog steeds niet zo wennen aan de wijdere broek, maar hij staat je super leuk!

 • Reply
  jackie
  april 26, 2016 at 11:26 am

  staat je goed dit…
  Ik ben al tijden op zoek naar de broek, maar vind hem niet…
  skinny staat mij gewoon niet…
  maar dit vind ik bij mij ook niet zo staan, vind ik jouw hierin lang lijken lijk ik meer een wandelende kabouter

  • Reply
   zosammie
   april 26, 2016 at 11:28 am

   Ik ben ook gewoon lang 😉 haha. Je moet dus eigenlijk een beetje een wat rechtere broek hebben? Of een boyfriend jeans! Die vind ik heel tof om te zien maar bij mij staat het niet omdat ik te lang ben vind ik.

 • Reply
  Ann-Sophie
  april 26, 2016 at 12:10 pm

  Ik ben echt enorm fan van de skinny jeans.
  In deze flared jeans voel ik me altijd zo klein en dik… niet mijn ding.
  Bij mij was er eerder paniek toen die broek terug in het straatbeeld verscheen. Maar ik word ze meer gewoon, en ben op zoek naar een exemplaar waar ik mezelf wel oké in vind. 🙂
  Ze staat je wel erg leuk.

 • Reply
  Wanda
  april 27, 2016 at 1:39 pm

  Oh, die skinnyjeans… ik snap echt niet dat de heren of dames ontwerpers nog steeds niet snappen dat niet iedereen zo’n jeans kan hebben. Ik kan ook maar moeilijk broeken vinden maar laatst vond ik er zowaar 3 bij de M&S in 1x keer dus ook erg gelukkig mee.

 • Reply
  Flavie
  april 30, 2016 at 10:28 am

  Ik koop meestal ook online… heel gemakkelijk!

 • Reply
  Mariëlle
  mei 2, 2016 at 6:19 pm

  Ik heb ook zo’n zin om te shoppen en wat viel de levering mee zeg! Ik heb echt slechter meegemaakt!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.