online shoppen bij h&m

Online shoppen bij H&M part 2

Ik moest wilde op zoek naar een nieuwe jeans en ik werd zo moe van al die webshops vol skinny jeans. Ik ben het model spuugzat en wilde er nog een flared jeans bij. Een paar maanden geleden heb ik er 1 moeten weg doen omdat die toch echt wel versleten was en ik bestelde ik er 1 bij de Zara en die zit geweldig. Hij is alleen zwart en net wat te lang om te kunnen dragen zonder hakken, ik wilde dus een blauwe die ik zou kunnen dragen met sneakers. Mijn zoektocht op google leverde resultaat op en ik ging online shoppen bij H&M.

Ik bestelde 2 verschillende broeken en ach, ik was er nou toch, dat zwarte hempje met kant randje is ook wel leuk. Ik bestelde de Shaping Flare Regular Jeans en de Flared Regular Jeans, deze heb ik moeten terug brengen omdat hij te ruim zat, een riem was niet voldoende geweest om deze broek om mijn billen te laten hangen.

shoppen bij h&mDe singlet met kanten biezen paste prima en ik ben heel tevreden met de jeans die wel paste. Iedere keer als ik nu naar naar beneden kijk en de wijde pijpen over mijn schoenen zie vallen word ik happy! Toen ik op de middelbare school zat droeg ik alleen maar broeken met wijde pijpen, toen kwamen die verdomde skinny dingen in de mode en werd het steeds lastiger om te slagen voor een goede flared jeans. Ben zoooo blij dat ik er nu weer 2 in mijn bezit heb.

De bezorging was trouwens ook 10 keer beter dit keer, met 3 dagen had ik mijn H&M zak al thuis! Bij het terug brengen van de te grote broek kreeg ik een tegoed kaart, ik heb al weer iets gezien bij de H&M dus die ga ik dit weekend maar even inwisselen : )

Shoppen jullie wel eens online bij de H&M?

19 gedachten over “Online shoppen bij H&M part 2”

 1. Nee, niet bij H&M, wel bij M&S, maar dat is een matenkwestie, hahaha of Bon Prix, die helaas geen winkel heeft waar dan ook, maar, het liefst, kijk ik online, om het dan in de winkel te zien en te passen 😉

  x

 2. Zo, in 3 dagen? Dat is een record voor een H&M bestelling! Leuke outfit, staat je leuk hoor! De broeken van H&M zitten bij mij echt voor geen meter haha. Bij jou gelukkig wel! 🙂

 3. Hele gave broek, ben dat skinnygedoe ondertussen ook wel weer moe. Ik shop bijna nooit online bij de H&M, ik vind het vervelend dat het zo ‘lang’ duurt voordat het binnen is en de laatste keer dat ik er bestelde moest ik verzendkosten betalen en dat vind ik ook niet tof :p. Liefs.x

 4. Ja! Voor dat in België ging, ging het al in Nederland en mijn man werkt in Nederland, dus bestelde ik vaak op zijn werkadres.
  Nu liggen daar blijkbaar altijd reclamefolders 😀

  Maar wat ben ik blij dat het nu ook gewoon in België kan!
  Vooral voor de kinderen vind ik het super makkelijk.

 5. Wat een gave broek. Ik snap dat je er blij mee bent. Ik shop eigenlijk nooit bij de H&M online, verzendkosten en slechte ervaringen. Als ik iets terugbreng wil ik eigenlijk ook mijn geld terug.

 6. Staat je leuk! Oh, die geblokte shirts. Ik ben weer helemaal in de jaren 90 nu 🙂 Weet je wat ik ook hoop? Dat de echt fijne cargo pants weer eens in komen. Die mis ik. Lekker baggy. Nu er weer eens iets anders dan skinny jeans te krijgen is, heb ik ook weer drie (3!) spijkerbroeken gekocht. Heerlijk!

 7. staat je goed dit…
  Ik ben al tijden op zoek naar de broek, maar vind hem niet…
  skinny staat mij gewoon niet…
  maar dit vind ik bij mij ook niet zo staan, vind ik jouw hierin lang lijken lijk ik meer een wandelende kabouter

  1. Ik ben ook gewoon lang 😉 haha. Je moet dus eigenlijk een beetje een wat rechtere broek hebben? Of een boyfriend jeans! Die vind ik heel tof om te zien maar bij mij staat het niet omdat ik te lang ben vind ik.

 8. Ik ben echt enorm fan van de skinny jeans.
  In deze flared jeans voel ik me altijd zo klein en dik… niet mijn ding.
  Bij mij was er eerder paniek toen die broek terug in het straatbeeld verscheen. Maar ik word ze meer gewoon, en ben op zoek naar een exemplaar waar ik mezelf wel oké in vind. 🙂
  Ze staat je wel erg leuk.

 9. Oh, die skinnyjeans… ik snap echt niet dat de heren of dames ontwerpers nog steeds niet snappen dat niet iedereen zo’n jeans kan hebben. Ik kan ook maar moeilijk broeken vinden maar laatst vond ik er zowaar 3 bij de M&S in 1x keer dus ook erg gelukkig mee.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven