Online shoppen bij H&M..

Ja, ik heb het weer gedaan, ik heb online gewinkeld.. Ik heb gewoon mijn digitale winkelmandje gevuld, de postbezorger als winkelmedewerker gezien en onze slaapkamer als pashokje.. Toch wel erg handig kan ik zeggen!

H&M bestellingMaar ik ben heel braaf geweest! Ik heb maar 2 items besteld.. Wonder boven wonder zaten ze allebei perfect dus hoefde ik niks terug te sturen. Al jaren wil ik een spijker-tuinbroek, al jaren ben ik er naar op zoek.. Ik heb er 1 in de kast maar die heeft geen lange pijpen. Ik ben al vaker in een winkel geweest, met hoop het pashokje ingegaan om vervolgens teleurgesteld de tuinbroek met lange pijpen terug te hangen. Vaak waren ze te groot, zaten ze te los, waren ze te kort voor mijn lange benen of was mijn behind nergens meer terug te zien. Maar nu kan ik met een enorme smile zeggen dat ik een tuinbroek heb gevonden met spijkerbroek stof en kleur die mij past!! Ik ben zo gelukkig jongens.. echt!

Ook kocht ik een jurkje, wil toch deze zomer ook eens wat luchtigs aan, en hij was maar een tientje,.. Nou daar kan je hem niet voor laten hangen in die digitale winkel dacht ik. Ook die paste prima dus ik heb 2 aankoopjes gedaan en 2 items toegevoegd aan mijn toch al uitpuilende kleding kast.

Maar blij dat ik er mee ben! Thanks H&M voor het hebben van een tuinbroek die voldoet aan mijn eisen en mij zit als gegoten!

18 reacties op “Online shoppen bij H&M..”

 1. Heerlijk dat je eindelijk een goede tuinbroek heb gevonden, dat is een crime ja om de perfecte te vinden in deze tijd. Jurkje ziet er ook heel leuk uit.

  Online bestellen qua kleding doe ik alleen bij Bon-Prix, en meestal gaat dat goed, maar liever stap ik de winkel in, heeft alles met het kleine maatje meer nog te maken en mijn peer figuur, boven smal en eigenlijk normale maat, maar dan…. de heup πŸ˜‰

  1. Oh leuk πŸ™‚ Waar heb jij hem gekocht? Zag er nu van het weekend weer 1 bij de Sting, heb maar net de verleiding kunnen weerstaan πŸ˜‰

 2. Leuk! Ik ben ook gek op mijn tuinbroek vandaag toevallig een outfit van op mijn blog! Hoorde daarom via Marion over jou blog. Gelijk even een kijkje genomen. Die donkere kleur is ook erg mooi! Ben heel benieuwd hoe hij je staat! ik heb ook nog een zwarte op m’n wishlist staan lijkt me erg mooi staan πŸ™‚

 3. Oeh ga je een outfit met de tuinbroek maken? Ben namelijk heel benieuwd!
  En wat super goed dat je maar twee items bestelde, you go girl!

 4. Ik kan soms ook zo lang op zoek zijn naar een bepaald kledingstuk, omdat het dan nooit precies aan mijn eisen voldoet. Maar fijn dat je het nu hebt kunnen vinden! De H&M heeft vaak ook hele leuke kleding.

 5. Leuke kleding! En een tuinbroek, jemig de laatste keer dat ik er 1 aanhad (met die hengsels laaghangend uiteraard hahahahaha) is echt al zo lang gelden πŸ™‚ Hmm misschien moet ik eens gaan kijken πŸ˜‰

 6. Gefeliciteerd met je aankopen. Leuke spijkerbroek! Relax dat je online kan kopen, ik koop Γ ltijd mis….voor mij dus toch die ellendige pashokjes als ik wil slagen

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top