jurkje only

Only jurkje, ZoSammie in een jurkje!

Hold on to your seats, Sammie is showing legs! ; ) Ja, het is echt waar, vandaag een outfit post met een jurkje en blote benen! Ik vind jurkjes altijd leuk om te zien maar draag ze zelden. Met blote benen zul je me al helemaal niet snel zien, maar op Lesbos kwam er eindelijk een kleurtje op die melkflessen van mij dus het Only jurkje ging aan!

Het was simpelweg ook gewoon bloed heet, ik heb bijna de hele week op Lesbos jurkjes en korte broekjes aan gehad. Nu gaat de kleur er helaas al weer vanaf, misschien toch stiekem nog een keer onder de zonnebank gaan. Vind het zo zonde dat dat bruine kleurtje alweer verdwijnt : ( Het is hier in Nederland ook bijna alleen maar slecht weer geweest vanaf het moment dat we voet op Nederlandse bodem zetten. Het Only jurkje is de kast al niet meer uit geweest.

Only jurkje met bloemen print.

Only jurkje

Jammer want ik vind ‘m wel erg leuk. De rode bies aan de zijkant maakt ‘m sportief en dat vind ik erg leuk. Het maakt het makkelijk om de jurk te combineren met sneakers. De kleur en de bloemen print waren de reden dat ik dit Only jurkje bij Zalando bestelde. De bloemenprint vind ik leuk en de kleur vind ik erg mooi en ook weer makkelijk te combineren. Dit jurkje is trouwens nog steeds verkrijgbaar bij Zalando.

Sammie jurkje

De lengte is voor mij precies goed. In Lesbos droeg ik onder het jurkje wel een korte jeans, hij schijnt een beetje door en blote billen er onder zag ik niet zitten. Ook geeft het me net wat meer vrijheid om overal te gaan zitten zonder na te denken of er soms inkijk is op de verkeerde plek : ) Met een korte jeans eronder kon ik mij vrij uit bewegen en eventueel bukken voor foto’s. Op een feestje in de avond zou ik het jurkje wel dragen zonder broekje denk ik.

Lesbos Only jurk

In Lesbos droeg ik het Only jurkje met mijn Ray-ban en All Star sneakers. De kleur was misschien niet helemaal ideaal voor bij dit jurkje, maar ik had maar 1 paar lage sneakers bij me. Jup, het is echt waar. Ik ging op vakantie met 1 paar slippers en 2 paar sneakers. Mijn koffer zat heel braaf onder het maximale gewicht!

13 gedachten over “Only jurkje, ZoSammie in een jurkje!”

 1. Het jurkje staat je goed!
  Zelf draag ik eigenlijk ook zelden tot nooit jurken. De laatste keer dat ik een jurk aan had was 12 jaar geleden en dat was dan mijn trouwjurk.

 2. Leuk jurkje! En die sneakers vind ik juist leuk. Zo blij dat tegenwoordig sneakers onder een jurkje gewoon kan, want ik ben het type dat gewoon weg niet op hakken kan lopen. iets met lompigheid en zo.

 3. Staat je heel leuk! Ik zou het zelf ook dragen πŸ™‚ en ik vind de sneakers ook net leuk! Ik draag zelf mijn jurkjes ook altijd met sneakers. Vind ik veel makkelijker.

 4. Het staat je supergoed in elk geval, ik draag wel graag rokken en jurkjes, maar wel vanaf een bepaalde lengte, anders is het bedroom stuff, als je het mij vraagt, hahahaha Deze lengte is perfect!

  Maar ook ik, omdat ik veel op de fiets zit, heb er meestal een fietsbroekje onder aan πŸ˜‰ Wat eigenlijk gek is, want als tiener en daarvoor, droeg ik nooit broeken, bijna niet, en toen zat ik in nog kortere rokjes op de fiets overal heen… en was er meer inkijk dan nu qua lengte van de rokjes of jurkjes, hahaha

  X

 5. Heel mooi, hoor, jij in een jurkje πŸ˜‰
  Trouwens, als ik op reis ga neem ik ook zo weinig schoenen mee. En uiteindelijk loop ik dan nog 1 Γ  2 weken rond op dezelfde slippers πŸ˜€

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven