droomkeuken

Onze droomkeuken is donker en praktisch.

Onze droomkeuken is een droom. Hopelijk een droom die ooit zal uitkomen, maar voor nu zeker een droom. Dromen en fantaseren is altijd leuk want je hoeft nergens rekening mee te houden. Wat die droom precies is? Hoe die keuken er precies uitziet? Precies weet ik niet, maar donker en stoer is hij wel.

Nu wij ons op de huizenmarkt begeven zien wij huizen met verschillende soorten keukens. Onze droomkeuken heb ik er nog niet vaak in zien staan en ik ga er vanuit dat als het ons lukt om een huis te kopen, die droomkeuken er ook nog niet in zit. Er lustig op los fantaseren kan natuurlijk altijd! Wij hebben nu een witte keuken, maar de droom is een zwarte keuken, mat zwart! Al zal dat met poetsen vast een drama zijn ; ) Wat we ook heel tof vinden is een betonnen aanrecht, dat stoere industriële past ons wel. Beton en hout kunnen samen ook weer zo tof zijn. Laatst zag ik een huis op Funda met een eiken keuken met betonnen aanrecht en metalen grepen. Super stoer ook, maar mat zwart is echt onze droomkeuken. Ik heb ook op Pinterest al aardig wat zwarte keukens bewaard.

Droomkeuken.

Een keuken op maat helemaal naar onze wensen lijkt me echt geweldig. Dat je de keuken zelf kunt indelen en deze praktisch is. Nu staan we elkaar nog regelmatig in de weg en dan is onze huidige keuken niet eens heel klein. De gootsteen, vaatwasser en kookplaat moeten dan zeker niet direct naast elkaar staan. Wat er sowieso in moet is een vaatwasser! Daar zouden wij beide niet meer zonder kunnen. Ik vind het ideaal dat je na een avond uitgebreid koken gewoon alles zo in de vaatwasser kan zetten. Meestal leeg ik deze dan als ik thuis kom uit mijn werk.

Iets wat in onze droomkeuken ook terug te vinden is, is een kookeiland. Al is dat natuurlijk weer helemaal afhankelijk van het huis en de ruimte. Gelukkig doet dat er niet toe bij een potje fantaseren over de droomkeuken : ) Het lijkt me zo gezellig om een paar barkrukken aan het eiland te hebben staan. Gezellig kletsen en borrelen met vrienden als Tommy staat te koken ; ) Voor nu blijft het allemaal nog bij dromen en is de grootste droom een leuk huis vinden. De huidige huizenmarkt is helemaal niet leuk en vooral heel stressvol. Die droomkeuken blijft nog even in de koelkast staan. Een Smeg koelkast, die past helemaal in de droom ; )

3 gedachten over “Onze droomkeuken is donker en praktisch.”

  1. Oeh lees ik dat goed? Op zoek naar een ander huis? voor mijn gevoel wonen jullie hier net, hahaha

    Dromen is goed, en een zwarte keuken is beter dan een keuken van chroom, dat kreeg ik hier te horen, ik wil alles van chroom, en dat voor een man die niet kan koken, het nooit bij houdt verder omdat hij niet kookt of doet… en dan zeggen ik wil chroom in de keuken.. right? Maak jij schoon dan? whahaha Gelukkig mag ik dat eventueel nu bepalen en ik zit te denken aan grijs… kan ook donker grijs zijn 😉 Dus niet zo gek dat je in zwart denkt! Bij wit als je koffie langs een deurtje loopt, zie je het ook, of rode saus… en dat zie je weer minder bij zwart 😉

    Het enige wat mijn droomkeuken hoeft te hebben? Is werkruimte! Groter aanrecht waar ik gewoon alles op kwijt kan als ik sta te koken, ik werk in beide huizen met standaard maat, en hier nog eens een dubbele wasbak erin ook… ook prettig soms.. maar qua koken en werken, te klein.

    X

  2. Oh zo heerlijk om over te fantaseren! De keuken die jullie nu hebben lijkt wel een beetje op de onze. Ik ben er nog steeds heel blij mee, maar ik kijk ook graag rond in keukenzaken en online.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven