onze stijl

Onze stijl, we zijn naar elkaar toe gegroeid.

Toen Tommy en ik net begonnen met daten lagen onze smaken ver uit elkaar. Ik ben altijd gek geweest op hout, industrieel en gezelligheid. Tommy had een witte woning met strakke meubels. Heel weinig meubels ook en het was allemaal hoogglans wit. Vreselijk vond ik het, opgeruimd dat wel, maar koud. Inmiddels zijn we meer dan 4 jaar verder en zijn we naar elkaar toe gegroeid. Onze stijl is nu mijn stijl en Tommy heeft niks meer te vertellen ; ) 

Dat laatste is uiteraard een grapje. Het is wel zo dat ik nog steeds gek ben op de industriële stijl en Tommy deze stijl ook is gaan waarderen. De aankopen die we samen hebben gedaan, hebben ons huidige huisje gezelliger en warmer gemaakt. Iets wat Tommy is gaan waarderen, dat thuis gevoel. Hij vind strakke lijnen nog steeds mooi en vind te veel prullaria nog steeds te rommelig, maar strak hoogglans wit is verdwenen. Zwart en hout zijn in huis gekomen en geven ons beide een prettig thuis kom gevoel. Ik ben nog steeds gek op woon accessoires, maar wil in ons nieuwe huis wel minder ´zooi´ zoals Tommy het zou noemen. Ik wil inmiddels ook wat minder drukte en een opgeruimder huis.

Onze stijl.

Onze stijl kun je wel onder de industriële stijl plaatsen. Het is fijn om onze stijl te kunnen zeggen, shoppen is een stuk gemakkelijker nu we naar elkaar toegegroeid zijn. Zo werd de depressie op zich vervangen door de Hektar familie van Ikea, kwam er een zwarte leren bank en kreeg de eettafel een mooi zwart onderstel. Begin dit jaar kochten we nieuwe salon tafels en onze nieuwe tv kast past daar helemaal bij. Ik heb nog geen foto want hij staat nog in de doos : ) We hebben een zwart metalen kastje gekocht en zwarte wandrekken voor aan de muur. De boekenkast komt niet terug in ons nieuwe huis. De boeken komen boven ergens te staan. Dat maakt de woonkamer gelijk een stuk rustiger en opgeruimder.

yippee blue

Kleur?

In het nieuwe huis komt wat minder kleur. De meeste meubels zijn zwart of van hout. We gaan voor 1 donker vergrijsde blauwe muur in de woonkamer en verder zullen de muren wit blijven. We gaan voor een beton look vloer door het hele huis heen en de slaapkamer krijgt 1 groene muur. Tommy zijn favoriete kleur. Verder zullen de planten voor groen zorgen in huis, de accessoires voor wat extra kleur en ons vloerkleed is trouwens ook blauw. Niet extreem veel kleur dus, maar wij kunnen beide niet wachten tot we het resultaat zien. Dit is wat we beide mooi vinden. Dit huis word vanaf dag 1 ons huisje in onze stijl. 16 november krijgen we de sleutel en gaat het verven beginnen. De Histor verf is al ingeslagen, we moeten alleen nog rollers en kwasten scoren. Eind november gaan we verhuizen, ik kan niet wachten!

21 gedachten over “Onze stijl, we zijn naar elkaar toe gegroeid.”

 1. Haha! Tim heeft dus ook allemaal witte kasten in huis en ik vind het helemaal niks. Ik mis hout in huis. Gelukkig zorgen planten en schilderijen voor wat gezelligheid.

 2. Een stoere, industriële stijl spreekt mij ook meer aan. Gave kleur hebben jullie uitgekozen voor op de muur! Dat zal vast heel mooi lijken in combinatie met de rest.

 3. Spannend! Zo leuk altijd zo’n zoektocht naar een nieuw interieur. Fijn dat Tommy en jij wat meer op 1 lijn zitten en dat hoogglans wit de deur uit is 😉

 4. Oee spannend allemaal! Toch goed als je elkaar tegemoed komt hihi. De tafeltjes die jij hebt wil ik ook zo graag, maar Mitchell wilde geen twee losse tafels.. grr

 5. Klinkt alsof er straks een echt ‘Thuis’ op jullie wacht na een drukke werkdag! Veel plezier met het creëren daarvan !

 6. Ieder mens heeft nou eenmaal zijn eigen smaak, maar heel langzaam de inrichting een beetje aanpassen, dan wordt het al snel leuk voor allebei.
  Succes weer hoor! Schiet al op hè…

 7. Leuk! Wij zijn net verhuisd en bij ons is het roze beneden (niet roze-roze-, maar meer oud-roze). Heel eerlijk; groen vind ik stiekem misschien toch wel mooier. Dat hadden we in ons vorige huis en dat vond ik echt prachtig. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat straks!

  1. Oud roze lijkt me ook mooi maar daar hoefde ik bij Tommy niet mee aan te komen 🙂 Ik probeerde bij jou te komen kijken maar je link werkt niet?

 8. Ik vind dat tafeltje te gek! Heel leuk dat jullie wat stijl betreft naar elkaar zijn toegegroeid. Mijn man en ik komen aardig overeen, soms schrik ik nog wel van zijn ideeën en kets ik die meteen weg haha #bitchfaceison.

 9. Leuk om te zien hoe jullie stijl veranderd is. Wij zijn ook langzaam naar elkaar toe gegroeid qua stijl. Mijn vriend hield toen ik hem leerde kennen erg van de Franse stijl qua interieur. Ik was juist ook van het strak en niet teveel rommel. Nu we samen naar nieuwe meubels aan het kijken zijn (ons huis is nu echt een samengeraapt zooitje van van alles) merken we toch dat we meer op een lijn zitten dan zes jaar geleden, haha!

 10. Nou, dan denk ik dat hij bij ons thuis niet echt op zijn gemak is! Wij hebben natuurlijk veel antieke spullen staan omdat mijn vriend nu eenmaal een antiekwinkel heeft, dus bij ons geen wit en hoogglans.

 11. Leuk dat jullie nieuwe huis hierdoor ook echt helemaal met een interieur van jullie samen wordt! Ik kan me in een mix van jullie beide stijlen wel vinden. Al heb ik ook wel erg hard gelachen om die ‘douchekop’ (sorry Tommy!). Wij hebben de multishine copper van Zuiver boven de tafel hangen en dat noemde een vriendin vanaf een foto ‘een trosje uien’. Ook al zo complimenteus, haha! (Gelukkig vond ze ‘m in het echt wel super tof). Ik ben echt benieuwd naar de foto’s van jullie nieuwe inrichting! Succes met klussen 😀

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven