19 In Personal/ Terug in de tijd

Oranje Denemarken, back in time..

Vandaag 4 jaar geleden speelde Oranje tegen Denemarken in het EK, dit jaar zijn we er niet bij en dat vind ik stiekem best jammer. Ik hou van het sfeertje wat dan in Nederland hangt, iedereen in oranje als Nederland speelt en overal is het gezellig. Iedereen is er dan voor hetzelfde doel, het landje zien winnen. Nou goed, dit jaar blijft mijn oranje shirt in de kast, maar vandaag 4 jaar geleden was dat wel anders.

oranje denemarken 2012Als ik de foto’s terug zie van die middag/avond krijg ik een big smile op mijn gezicht. Het was zo ontzettend gezellig in de kroeg! Vrienden waren er, mijn oom, aanhangtante en tante waren er en andere bekende. We hadden het bijzonder naar ons zin, helaas verloor Nederland die wedstrijd wel, met 0-1 geloof ik. Spannend was het zeker en ik hoop dat we er over 4 jaar wel weer bij zijn!

19 Comments

 • Reply
  Morgaine
  juni 9, 2016 at 10:05 am

  En over 2 jaar het EK 😉 hahahaha zelfde effect.

  X

 • Reply
  Sandra
  juni 9, 2016 at 11:51 am

  Die wedstrijd kan ik mij ook nog heeeel goed herinneren! Was echt balen dat ze net verloren… Haha, leuke foto’s trouwens. 🙂

 • Reply
  Billy
  juni 9, 2016 at 4:29 pm

  je mag gerust supporteren voor de Rode Duivels hoor!

  😉

 • Reply
  Sanne
  juni 9, 2016 at 5:49 pm

  Allang blij dat het eindelijk eens niet oranje kleurt in de wijk en even geen irritante vlaggetjes aan het wapperen zijn.
  Dat hele voetbal vind ik maar tien keer niks 😀

 • Reply
  Bettie
  juni 9, 2016 at 6:28 pm

  GEweldige foto’s!!! Ik zit nu echt diep na te denken waar ik 4 jaar geleden was dan, maar volgens mij had ik toen net tussenjaar. Dus waarschijnlijk aan het reizen. Al was ik wel bij de finale aanwezig om die op een groot scherm in het dorp te volgen.

 • Reply
  Patricia
  juni 9, 2016 at 7:18 pm

  Wat leuk! Ik lees nu steeds meer dat er ook vrouwen zijn die hiervan houden. top! leuke fotos sammie.

 • Reply
  Dalinka
  juni 9, 2016 at 9:29 pm

  Ik kan me de sfeer in de stad toen nog heel goed herinneren. Het was zó gezellig! Ik vind het ook jammer dat we er dit jaar niet bij zijn:-(

 • Reply
  Nikje
  juni 9, 2016 at 10:34 pm

  Was zeker een gezellige avond 😉 hopelijk over 2 jaar weer en dan net zo gezellig als toen!!!

  • Reply
   zosammie
   juni 10, 2016 at 11:24 am

   Ik ga er voor duimen! 🙂 Tot morgen 😉

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  juni 10, 2016 at 11:07 am

  Wat zie je er daar anders uit!
  Ik vind het juist niet zo erg dat we er uit liggen, want ik snap die voetbalgekte niet. Maar ik kan me wel wat voorstellen bij de gezellige sfeer.

 • Reply
  Nesrin
  juni 10, 2016 at 11:09 am

  Leuke foto’s en wat zie er daar anders uit. Vier jaar geleden was ik hoogzwanger en heb ik niet veel van meegekregen. Wel stond mijn zoon in de krant als EK-baby 😉

  • Reply
   zosammie
   juni 10, 2016 at 11:23 am

   Oh maar dan zag jij er 4 jaar geleden ook heel anders uit 😉
   Ek baby! Dat is dan ook weer heel bijzonder hihi Leuk om later te vertellen 🙂

 • Reply
  Tessa
  juni 11, 2016 at 1:20 pm

  Ja inderdaad jammer! Na 9 maanden zwangerschap (naja 8…) heb ik ook wel weer zin in bier en bitterballen!
  Gaaf trouwens je haar op die foto’s!

  • Reply
   zosammie
   juni 13, 2016 at 11:23 am

   Ik stel voor dat je bitterballen serveert ipv beschuit met muisjes 😉

 • Reply
  Denise
  juni 11, 2016 at 2:16 pm

  Leuk om je te zien met ander haar!

 • Reply
  Marsha
  juni 12, 2016 at 12:29 pm

  Wat een leuke foto’s! Volgens mij heb je het toen echt heel gezellig gehad! -x-

 • Reply
  Els
  juni 13, 2016 at 6:54 am

  Leuke foto’s! Ik mis het EK ook heel erg met Nederland. Zo’n gezellig sfeer hangt dan overal. Lekker bij vrienden eten en voetbal kijken. Op het werk is het ook helemaal anders. Helaas zijn we er niet bij :-(.

 • Reply
  Mieneke
  juni 13, 2016 at 9:38 am

  Daar heb je ook een leuk kapsel! Maar uh, draag je op de eerste foto nou een oranje snor? 😉 Zelf mis ik het niet, maar ik ben het met je eens dat de sfeer rond die wedstrijden wel erg leuk is!

  • Reply
   zosammie
   juni 13, 2016 at 11:22 am

   Hihi ja, alles oranje die dag 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.