Oranje Denemarken, back in time..

Vandaag 4 jaar geleden speelde Oranje tegen Denemarken in het EK, dit jaar zijn we er niet bij en dat vind ik stiekem best jammer. Ik hou van het sfeertje wat dan in Nederland hangt, iedereen in oranje als Nederland speelt en overal is het gezellig. Iedereen is er dan voor hetzelfde doel, het landje zien winnen. Nou goed, dit jaar blijft mijn oranje shirt in de kast, maar vandaag 4 jaar geleden was dat wel anders.

oranje denemarken 2012Als ik de foto’s terug zie van die middag/avond krijg ik een big smile op mijn gezicht. Het was zo ontzettend gezellig in de kroeg! Vrienden waren er, mijn oom, aanhangtante en tante waren er en andere bekende. We hadden het bijzonder naar ons zin, helaas verloor Nederland die wedstrijd wel, met 0-1 geloof ik. Spannend was het zeker en ik hoop dat we er over 4 jaar wel weer bij zijn!

19 reacties op “Oranje Denemarken, back in time..”

 1. Die wedstrijd kan ik mij ook nog heeeel goed herinneren! Was echt balen dat ze net verloren… Haha, leuke foto’s trouwens. ๐Ÿ™‚

 2. Allang blij dat het eindelijk eens niet oranje kleurt in de wijk en even geen irritante vlaggetjes aan het wapperen zijn.
  Dat hele voetbal vind ik maar tien keer niks ๐Ÿ˜€

 3. GEweldige foto’s!!! Ik zit nu echt diep na te denken waar ik 4 jaar geleden was dan, maar volgens mij had ik toen net tussenjaar. Dus waarschijnlijk aan het reizen. Al was ik wel bij de finale aanwezig om die op een groot scherm in het dorp te volgen.

 4. Ik kan me de sfeer in de stad toen nog heel goed herinneren. Het was zรณ gezellig! Ik vind het ook jammer dat we er dit jaar niet bij zijn:-(

 5. Was zeker een gezellige avond ๐Ÿ˜‰ hopelijk over 2 jaar weer en dan net zo gezellig als toen!!!

 6. Wat zie je er daar anders uit!
  Ik vind het juist niet zo erg dat we er uit liggen, want ik snap die voetbalgekte niet. Maar ik kan me wel wat voorstellen bij de gezellige sfeer.

 7. Leuke foto’s en wat zie er daar anders uit. Vier jaar geleden was ik hoogzwanger en heb ik niet veel van meegekregen. Wel stond mijn zoon in de krant als EK-baby ๐Ÿ˜‰

  1. Oh maar dan zag jij er 4 jaar geleden ook heel anders uit ๐Ÿ˜‰
   Ek baby! Dat is dan ook weer heel bijzonder hihi Leuk om later te vertellen ๐Ÿ™‚

 8. Ja inderdaad jammer! Na 9 maanden zwangerschap (naja 8…) heb ik ook wel weer zin in bier en bitterballen!
  Gaaf trouwens je haar op die foto’s!

 9. Leuke foto’s! Ik mis het EK ook heel erg met Nederland. Zo’n gezellig sfeer hangt dan overal. Lekker bij vrienden eten en voetbal kijken. Op het werk is het ook helemaal anders. Helaas zijn we er niet bij :-(.

 10. Daar heb je ook een leuk kapsel! Maar uh, draag je op de eerste foto nou een oranje snor? ๐Ÿ˜‰ Zelf mis ik het niet, maar ik ben het met je eens dat de sfeer rond die wedstrijden wel erg leuk is!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar top