originele vaas

De lente in huis met een originele vaas

Ik ben het winter weer zoooo zat! Dit weekend vroor het gewoon weer en ik ben de kou vooral erg zat, ik heb zin in veel zonneschijn, lente, bloemetjes en het gevoel dat de zomer er aan komt. Omdat ik de kou buiten niet kan laten verdwijnen (ohhh menn, dat zou fijn zijn!)  probeer ik de lente vast in huis te halen en dat gaat natuurlijk het makkelijkst met bloemen. Ik heb de kachel trouwens ook gewoon aanstaan ; ) Ik vind bloemen de laatste tijd steeds leuker, het staat zo lekker vrolijk in huis, maar heb nu al 2 keer tegen het probleem aangelopen dat wij helemaal geen vaas in huis hebben!

Gelukkig was daar Ditverzinjeniet.nl met een leuke samenwerking en deze vaas staat hier zo leuk in huis! Het moest uiteraard geen standaard vaas zijn, want dat past niet bij mij dus ik ging voor deze Invotis Export bloemenvaas. Deze vaas ziet er uit als een kartonnen doos en ik moet zeggen dat ik ‘m daar ook echt op vind lijken. Op een plaatje ziet het er altijd mooi uit natuurlijk, maar ik heb de doos vaas nu in het echie op de vensterbank staan en het is net echt.

Invotis Export bloemenvaasWat me als eerste opviel was het gewicht van de vaas, hij is echt zwaar en voelt bijzonder stevig. De vaas is gemaakt van keramiek en er zitten zwarte rubbertjes onder de vaas waardoor ik er mee kan schuiven zonder krassen te maken.

Wat ik zo leuk vind aan deze vaas is dat hij echt origineel is, ik weet zeker dat ik ‘m niet snel bij iemand anders thuis zal tegenkomen. Ook was het grappig om de vaas te vullen, toen ik er water in deed was ik echt even aan het kijken naar de bodem.. Zou het water niet door het karton heen komen ; )

Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer voor meer info.

22 gedachten over “De lente in huis met een originele vaas”

 1. En mocht je een goedkoper alternatief willen dan kun je natuurlijk altijd een van je eigen vazen in een kartonnen doos stoppen. Even tegen je vaas aan lijmen, mooie bloemen erin en je hebt een kartonnen doos vaas 😀
  Tja, ik geef nou eenmaal niet graag geld uit, dus zoek dan zelf de alternatieven. En zo doen we aan hergebruik

 2. Wauw, dit is grappig! Hij lijkt echt op een doos. Op de tweede foto kun je wel een heeel klein beetje zien dat het geen echte doos is, maar nog steeds wel een beetje mindfuck.

 3. Dat is wel een héél originele vaas! Ik dacht echt dat ’t een kartonnen doosje was.
  Wat het weer betreft… Het is vandaag al mooi zonnig en de komende dagen wordt het dat ook, dus de lente komt eraan!!! :-))

 4. dit vind ik nu echt geweldig….
  ergens in een ver verleden heb ik vazen gehad, en dat waren allemaal glazen
  en ik vind ze allemaal stom, ik ben dus eigenlijk aan wat nieuwe toe…
  deze ga ik dus echt onthouden…

 5. Geniaal! Echt super origineel zeg. Dit verzin je inderdaad niet, haha. Nice! En extra leuk natuurlijk zo met die fleurige mooie bloemen. 🙂

 6. Whahaha, muts. 😛 Even checken of het water niet uit de vaas loopt. Alhoewel, waarschijnlijk zou ik hetzelfde hebben gedaan. XD Origineel is hij zeker. “ditverzinjeniet.nl” is sowieso een leuke site. 🙂

 7. Wat ontzettend leuk zeg! Het lijkt inderdaad net echt een kartonnen doos… lachen dat je tijdens het vullen toch voor de zekerheid de bodem controleerde, haha 😉 Staat leuk zo met die bos tulpen!

 8. Haha wat grappig eigenlijk, ik zou ook wachten op het moment dat het water door het karton heen komt! Wel heel uniek inderdaad 🙂

 9. Oh die is leuk! Voordat ik het stukje las dacht ik echt, ‘huh, heeft ze nou bloemen in een doos gezet??’ Haha, erg leuk.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven