Oud & Nieuw, ziekenhuis en Intratuin.

De eerste week van januari is alweer voorbij, wat ging dat snel! Het was een week met leuke momenten en ook een minder tof momentje. Vandaag klets ik jullie even bij over mijn eerste week van 2018 en natuurlijk ook nog even over oudejaarsavond. Die vierden wij voor het eerst niet in Nijmegen!

eind 2017

Op de laatste vrijdag van 2017 ging ik even langs het tuincentrum. Er was korting op de kamerplanten en dat was voor mij reden genoeg om uit het werk even te gaan kijken. Ik nam voor Tommy een varen mee en nog wat andere plantjes. Zaterdags deden we rustig aan en aten we voor de lunch een heerlijke omelet. We deden wat boodschapjes en besloten op de laatste zaterdag avond van 2017 naar de Mac te rijden. Oudjaarsdag begon relax met uitslapen en rond 17:00 stapten we in de auto.

oud en nieuw 2017-2018

Toen we nog honden hadden kozen we ervoor om thuis te blijven op oudejaarsavond. Zo waren de honden nooit alleen en we hadden best leuk uitzicht over het centrum van Nijmegen als het vuurwerk de lucht in ging. Nu wonen we niet meer in het centrum en helaas zijn onze honden niet meer onder ons. Ik vond het dan ook een leuk idee om dit jaar oud en nieuw eens ergens anders te vieren. We vierden oudejaarsavond in Leerdam bij vrienden. Mijn vriendin had allemaal heerlijke hapjes gemaakt en ik genoot van glazen watermeloen wijn. Heerlijk zoet! Toen 2017 overging naar 2018 moest ik even wachten met Tommy zoenen voor een gelukkig nieuwjaar want meneer zat nog op de wc. Echt, mannen! : D Daarna keken we buiten naar het vuurwerk en staken we zelf ook nog wat kindervuurwerk van de Aldi af. Na nog wat gezellige uurtjes besloot ik om 03:00 het luchtbed op te zoeken.

1 januari 2018

We sliepen tot half 11 op 1 januari en werden wakker op de zolder in Leerdam. Beneden werd ik begroet door een kleine man die al lang en breed voor de tv naar tekenfilms aan het kijken was. Na een heerlijk ontbijt werd ik nog uitgebreid geknuffeld door mooie Nolan. Een ontzettend lieve rottweiler met een obsessie voor oren : D Eind van de middag reden we terug naar Nijmegen en hoewel er nog eten in huis was koos ik voor een sushi bezorging. Tommy zei geen nee op dit briljante plan op de eerste dag van 2018. We hebben er van genoten, het was weer zoooo lekker!

intratuin januari

Dinsdags gingen we weer aan het werk, maar ik moest eerst nog even naar het ziekenhuis. Iets met verder onderzoek naar pap 2. Vond ik niet de leukste start van 2018 en was een minder tof moment. Tommy begon aan de plinten in de avonduren en vrijdag besloten we weer eens pizza te bestellen. Was ook weer heerlijk! Afgelopen zaterdag deden we de boodschappen en reden daarna naar Intratuin. Zo’n pannenkoekenplant is leuk, maar niet op de badkamer. Daar werd de plant niet blij van. Er moest dus een lege plek opgevuld worden en we hebben een plant gevonden. Ook stonden er een heleboel cowboy cactussen en ik heb geprobeerd deze verleiding te weerstaan. Is me niet gelukt en er is er 1 mee naar huis gegaan. Was nog best een ding om die plant in de auto heel te houden zonder zelf lek geprikt te worden!

Een redelijk vol weekje was deze eerste van 2018. Hoe was jullie eerste week?

18 gedachten over “Oud & Nieuw, ziekenhuis en Intratuin.”

 1. Wat leuk al die planten die jullie nu hebben gekocht. Je ziekenhuis bezoekje is er idd een die je niet wilt maken. Zo mensonterend ๐Ÿ™ˆ

 2. Haha jullie hebben wel een flinke plantenobsessie he? Heerlijk, ik houd er ook van! Je NYE klinkt gezellig, je begin van het jaar wat minder. Maar die gave cactus maakt een hoop goed, ben jaloers!

 3. Rottweilers zijn gewoon kleine lieve knuffelhonden in een groot lijf ๐Ÿ˜€
  Die cactus is geweldig, hรจ! Ook al vaak naar staan kijken in het tuincentrum ๐Ÿ˜‰

 4. Jullie zijn goed begonnen!
  Ik had een heerlijke van alles wat week.. en eerlijk gezegd zou ik de agenda er bij moeten pakken om precies te weten hoe we onze dagen hebben ingevuld. Maar fijn was het wel!

 5. Leuk dat je Oudjaar bij vrienden kon vieren. Is inderdaad niet zo leuk voor de honden zo’n vuurwerk, we hebben in de buurt enorm veel melding van weggelopen hondjes de nacht van oud naar nieuw..

  1. Ik begrijp alleen nooit zo goed hoe een hond kan weg lopen met deze nacht. Daar kregen onze honden echt de kans niet voor. Wij deden het laatste rondje wandelen rond 10 uur in de avond en hielden dat ook altijd kort. Daarna kwamen ze niet meer buiten tot de volgende ochtend.

 6. Gezellig & leuk overzichtje.
  Heyyyyy daar was Clint weer met z’n broeders op de foto.
  (Vind het trouwens zo tof, ik wordt altijd voor gek verklaard als ik planten en dergelijke een naam geef. Boks haha)

 7. Oh heerlijk planten, die ben ik ook aan het inbrengen in Leeuwarden, een strakke woonkamer en nul planten, ja wat neprozen op een blad en in een vaas, lol… de eerste twee staan er al, en ja, er komt zeker nog wel wat bij ๐Ÿ˜› Iets moois en groot dus dat gaat even duren nog. Komt vanzelf.

  Oud en nieuw, ja ik herken dat, wij zijn ook allemaal thuis voor onze dieren, kat of hond, we zijn thuis. Kortom dit is ook weer eens leuk om te kunnen doen ook al is het verdrietig waarom het kan natuurlijk. Gelukkig heb je genoten en het gezellig gehad!

  X

  1. Ja, we missen de hondjes nog steeds en zouden liever met ze knuffelen natuurlijk, maar het was erg gezellig om eens met vrienden Oud & Nieuw te vieren ๐Ÿ™‚

   1. Echt herkenbaar hoor, ik voelde mij heel erg dubbel, het eerste jaar dat mijn Felix er niet meer was en ik dus weg kon met oud en nieuw, heb ik ook gedaan.. twee jaar lang kon dat, toen kwam Picasso, dus ben ik weer thuis, het blijft dubbel! <3

 8. Oh, die onderzoeken met dat PAP gebeuren… zo herkenbaar en vreselijk irritant. Ik had PAP3A en CIN1 en heb bijna drie jaar fijn bij de gynaecoloog gewandeld. Gelukkig nu alles wel goed. Succes!

 9. Ojee dat je verder onderzoek moet voor pap2 is niet zo leuk ๐Ÿ™ Sterkte ermee! Leuke foto’s verder, mijn afgelopen week was lekker rustig ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven