pasen 2018

Paastafel dekken, met mooi servies is het een eitje!

De paastafel dekken is bij het organiseren van een paaslunch of brunch natuurlijk een leuke manier om creatief te zijn. Nu Pasen bijna voor de deur staat vind je in alle winkels leuke paas decoratie. Wij hebben het geluk dat we weer gewoon kunnen aanschuiven met Pasen, toch lijkt het me leuk om de tafel eens speciaal te dekken voor Pasen. In 2016 heb ik ook ontzettend veel plezier beleefd aan het dekken van de kersttafel. Het was leuk om wat extra’s te doen en ik vond het er mooi uit zien.

Het begint natuurlijk allemaal bij het servies! Al is het misschien handiger om eerst het tafelkleed neer te leggen ; ) Servies kan een plaatje afmaken en ik vind het altijd leuk om naar servies te kijken. Lopen we in een winkel waar ze servies verkopen dan neus ik daar altijd even. Zo kocht ik nog niet zo lang geleden 2 nieuwe schaaltjes omdat ik de kleur zo mooi vond. In dit artikel het mooiste servies om de paastafel te dekken. Zo is het dekken van je paastafel een eitje ; )

Stoere paastafel.

paastafel dekken

1. Eierdoppen 2. Etagère 3. Betonlook koffiemok 4. Serveerplank 5. Bredemeijer theepot 6. Broodmanden van Menu Design 7. Karaf 8. Ontbijtbord van Nicolas Vahé.

De paastafel met natuurlijke materialen.

paastafel met natuurlijke materialen

1. Broodplank van HKliving 2. Mok van zandkleurig keramiek 3. Zuperzozial schenkkan 4. Tapasplank 5. Broodmand 6. Serax bord 7. Witte eierdop 8. Serax kom 9. Servetten.

Een pastel paastafel dekken.

pastel paastafel

1. Roze placemat 2. Mok met gezichtje 3. Serax bord 4. Servetten te koop bij de Hema 5. Maxwell & Williams theepot 6. Eierdop 7. Etagère 8. Broodzak 9. Botervloot.

Wat is jou favoriet? Ik vind de items uit de natuurlijke materialen collage het leukst. Hebben jullie al plannen voor de Pasen?

Een aantal links in dit bericht bevatten affiliate links. Mocht je iets bestellen via bovenstaande links verdien ik een centje bij. Het kost jou helemaal niets. Check mijn disclaimer voor meer info.

12 gedachten over “Paastafel dekken, met mooi servies is het een eitje!”

  1. Er zitten erg mooie dingen tussen, hoewel ik mijn (mooie) servies het liefst een beetje neutraal zou houden, ik vind thema dingen erg leuk, maar zou het zonde vinden om het maar 1x per jaar te ‘mogen’ gebruiken. Maar die theepot en de broodplank heb ik al op mijn wishlist gezet 🙂

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven